Οι κάτοχοι των έξυπνων τηλεοράσεων LG παγκοσμίως έχουν αυτόν τον μήνα πρόσβαση στο MasterClass, τη streaming πλατφόρμα, με τη βοήθεια της οποίας, όλοι μπορούν να μάθουν από τους καλύτερους παγκοσμίως για ένα μεγάλο εύρος θεμάτων.

Διαθέσιμη στο LG Content Store, στις τηλεοράσεις με webOS 4.0 που κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά το 2018, μέχρι και τις νέες που λανσαρίστηκαν το 2023, η εφαρμογή MasterClass μπορεί να είναι εύκολα προσβάσιμη μέσω φωνητικής εντολής, ενώ εμφανίζεται και στο Life’s Good Hub.  

Οι συνδρομητές του MasterClass θα μπορούν να εμπνευστούν από πάνω από 180 εκπαιδευτές και μαθήματα πολλών κατηγοριών, όπως Τέχνες & Ψυχαγωγία, Business, Σχέδιο & Style, Αθλητικά & Παιχνίδια και Συγγραφή. Οι θεατές μπορούν, μεταξύ άλλων, να μπουν στην καντίνα του σεφ Roy Choi, να σχεδιάσουν την καριέρα τους με την πρώην αρχισυντάκτρια του Teen Vogue, Elaine Welteroth, να ανακαλύψουν τις ικανότητές τους στη διαπραγμάτευση με την καθοδήγηση του πρώην επικεφαλής διαπραγματευτή του FBI, Chris Voss, να μάθουν για την ηγεσία από την πρώην διευθύνουσα σύμβουλο της PepsiCo, Indra Nooyi, και να εντρυφήσουν στη σχεσιακή νοημοσύνη με τη βοήθεια της διάσημης ψυχοθεραπεύτριας, Esther Perel. 

Οι νέοι και οι υφιστάμενοι συνδρομητές του MasterClass μπορούν να πλουτίσουν τις γνώσεις τους στον χρόνο που εξυπηρετεί καλύτερα την καθημερινότητά τους -παρακολουθώντας ένα ή πολλά μαθήματα- με την κάθε τάξη να περιλαμβάνει περίπου 20 μαθήματα-βίντεο, με μέσο χρόνο παρακολούθησης 10 λεπτά ανά μάθημα. Τα γραφικά και οι επιδείξεις κάνουν τους θεατές να νιώθουν σαν να βρίσκονται μαζί με τους εκπαιδευτές. Τα Sessions by MasterClass προσφέρουν ένα δομημένο πρόγραμμα σπουδών, που τα μέλη μπορούν να μάθουν ουσιαστικές δεξιότητες με καθοδήγηση βήμα-βήμα από εκπαιδευτές παγκόσμιας κλάσης και με μια ενεργή κοινότητα συνομηλίκων.

Με την εισαγωγή του MasterClass στις έξυπνες τηλεοράσεις της, η LG αποδεικνύει τη δέσμευσή της να προσφέρει πιο ευέλικτες εμπειρίες οικιακής ψυχαγωγίας, που απευθύνονται σε εξατομικευμένες προτιμήσεις, ανάγκες και ενδιαφέροντα των καταναλωτών, με νέες εκπαιδευτικές υπηρεσίες που θα λανσαριστούν αργότερα φέτος.

Γιορτάζοντας τη 10η επέτειό τους το 2023, οι τηλεοράσεις LG OLED έχουν πρωτοπορήσει και συνεχίζουν να ηγούνται στην αγορά των Premium τηλεοράσεων, κερδίζοντας πολλές διακρίσεις από δημοσιογράφους και ειδικούς του κλάδου. Οι τηλεοράσεις LG OLED είναι συνώνυμες με την εξαιρετική ποιότητα, τα ζωντανά, ρεαλιστικά χρώματα και το βαθύ μαύρο για εικόνες που είναι εξαιρετικά ζωντανές. Ως εκ τούτου, οι τηλεοράσεις LG OLED έχουν γίνει η προτιμώμενη επιλογή για πολλούς δημιουργούς και studios. Η εταιρεία έχει δεσμευτεί να εξερευνήσει τις ευρείες δυνατότητες που παρουσιάζει η τεχνολογία αυτοφωτισμού της, καθώς ξεκινά μια νέα δεκαετία ηγεσίας και καινοτομίας στην τεχνολογία OLED.