Η Sony ανακοίνωσε σήμερα τη νέα ZV-E1, μια φωτογραφική μηχανή για vlog με εναλλάξιμο φακό και αισθητήρα εικόνας Full-Frame 35mm υψηλής απόδοσης για την απόλυτη εμπειρία δημιουργίας περιεχομένου.

Τοποθετημένη στην κορυφή της σειράς φωτογραφικών μηχανών vlog της Sony, είναι εφοδιασμένη με το E-mount της Sony και προηγμένη τεχνολογία, προσφέροντας κινηματογραφικές εικόνες με πλούσια διαβάθμιση, απόδοση χαμηλού θορύβου και υψηλή ευαισθησία. Το πιο συμπαγές και ελαφρύ σώμα στον κόσμο της προσφέρει εξαιρετική ευελιξία, ενώ η εκλεπτυσμένη λειτουργία προσφέρει στους vlogger μέγιστη δημιουργική ελευθερία και ευελιξία.

Βασικά χαρακτηριστικά της ZV-E1:

  • Η μικρότερη και ελαφρύτερη κάμερα vlog full-frame με εναλλάξιμους φακούς στον κόσμο. ii
  • Αισθητήρας CMOS Exmor R™ full-frame με οπίσθιο φωτισμό, με 15+ stops πλάτους και υψηλή ευαισθησία
  • Σύστημα E-mount της Sony 
  • Επεξεργαστής εικόνας BIONZ XR™
  • Real-time Recognition AF και Tenacious Real-time Tracking βάσει ΑΙ
  • 4K 60p, 4K 120p με δυνατότητα αναβάθμισης 
  • Ρύθμιση Cinematic Vlog, συμπεριλαμβανομένου του S-Cinetone 
  • Οπτική σταθεροποίηση εικόνας 5 αξόνων εντός του σώματος και δυναμική ενεργή σταθεροποίηση λειτουργίαςv
  • Αυτόματο καδράρισμα και σταθεροποίηση καρέiii με βάση την τεχνητή νοημοσύνη
  • S-Gamut3.Cine/S-Log3 και S-Gamut3/S-Log3
  • Λειτουργία αντιστάθμισης αναπνοής 
  • Ρύθμιση παρουσίασης προϊόντος και διακόπτης Bokeh με ένα άγγιγμα
  • Ευφυές μικρόφωνο με 3 κάψουλες με μεταβλητή κατευθυντικότητα
  • Οθόνη LCD αφής μεταβλητής γωνίας για εύκολη παρακολούθηση 
  • Εύκολη, σταθερή συνδεσιμότητα smartphone
  • Σχεδιασμένη με γνώμονα τη βιωσιμότητα

«Η ZV-E1 έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει την απόλυτη εμπειρία δημιουργίας περιεχομένου για τους vloggers που επιθυμούν να αναβαθμίσουν το περιεχόμενό τους», δήλωσε ο Yann Salmon Legagneur, επικεφαλής του τμήματος Imaging Products & Solutions Marketing της Sony Europe. «Πρόκειται για μια απίστευτη φωτογραφική μηχανή για τους δημιουργούς που θέλουν την απόλυτη κάμερα vlog, η οποία τροφοδοτείται από τεχνολογία AI, για να προσφέρουν το καλύτερο περιεχόμενο».

Εκφραστικές φωτογραφίες που τονίζουν το θέμα

Η ZV-E1 είναι μια ειδική φωτογραφική μηχανή για vlog που διαθέτει αισθητήρα 35mm full-frame CMOS Exmor R™ με οπίσθιο φωτισμό, με περίπου 12,1 ενεργά megapixel, ο οποίος προσφέρει υψηλή ευαισθησία, χαμηλό θόρυβο και πανέμορφο bokeh. 

Με έως και 8 φορές  μεγαλύτερη επεξεργαστική ισχύ από προηγούμενους τύπους, ο επεξεργαστής εικόνας BIONZ XR™ ενισχύει αισθητά την απόδοση υψηλής ευαισθησίας, την απόδοση διαβαθμίσεων, την αναπαραγωγή χρωμάτων, την απόδοση χαμηλού θορύβου και πολλά άλλα. Ο μεγάλος όγκος δεδομένων που παράγεται από τον αισθητήρα εικόνας μπορεί να επεξεργαστεί σε πραγματικό χρόνο, ακόμη και κατά τη λήψη υλικού 4K (QFHD: 3840 x 2160) σε 120p. Ο επεξεργαστής BIONZ XR συμβάλλει επίσης σημαντικά στη βελτίωση της ταχύτητας και της ακρίβειας της AF.

Μπορεί να εγγραφεί βίντεο υψηλής ποιότητας 4K (QFHD) με ανάγνωση full-frame σε 10-bit 4:2:2, χωρίς την ανάγκη για40

 pixel binning. Αυτό καθιστά διαθέσιμα τα πλεονεκτήματα έκφρασης του format full-frame για την εγγραφή βίντεο, ενώ παράλληλα παρέχει υλικό υψηλής ανάλυσης 4K χωρίς moiré ή jaggies. 

Οι χρήστες μπορούν να τραβήξουν 4K 60p και μπορούν να αναβαθμίσουν μέχρι 4K 120p μέσω του Creators’ Cloud με εξαιρετικά ομαλές εικόνες 5x (max.) αργής κίνησης. Κατά την άμεση αναπαραγωγή βίντεο σε αργή ή γρήγορη κίνηση στη λειτουργία S&Q, ενώ χρησιμοποιείται το φορμά XAVC S-I στα 60p, ένας μέγιστος ρυθμός bit των 600 Mbps (4:2:2 10-bit, H.264, All-I) παρέχει εξαιρετική ποιότητα εικόνας. Όταν αναβαθμίζεται και χρησιμοποιείται το φορμά XAVC S, μπορεί να χρησιμοποιηθεί έως και 10x αργή κίνηση με ανάλυση Full HD στα 240 fps, παρέχοντας νέες προοπτικές σε δυναμικά αθλήματα και άλλους τύπους δράσης.

Το εύρος φωτισμού 15+ stops καθιστά δυνατή τη λήψη εικόνων με φυσική εμφάνιση σε μια μεγάλη ποικιλία καταστάσεων φωτισμού χωρίς να χάνεται η λεπτομέρεια των φωτεινών σημείων ή των σκιών.

Το τυπικό εύρος ISO εκτείνεται από 80 έως 102400 τόσο για φωτογραφίες όσο και για ταινίες. Το διευρυμένο εύρος για φωτογραφίες είναι 40 έως 409600 και για ταινίες είναι από 80 έως 409600.

Μετατρέψτε τις κινηματογραφικές αναζητήσεις σε πραγματικότητα

Η ZV-E1 μπορεί να δημιουργήσει περιεχόμενο που ξεχωρίζει με τις ρυθμίσεις Cinematic Vlog- ένας διαισθητικός τρόπος για τη δημιουργία σκηνών που μοιάζουν με ταινίες μεγάλου μήκους. Επιλέγοντας το κατάλληλο Look and Mood, ο καθένας μπορεί να δημιουργήσει κινηματογραφικό υλικό vlog που ταιριάζει ιδανικά στη σκηνή και τη δημιουργική πρόθεση. Οι Ρυθμίσεις Cinematic Vlog περιλαμβάνουν το “Looks” που αποδίδει φυσικούς μεσαίους τόνους, καθώς και απαλά χρώματα και ομαλές ανταύγειες που είναι απαραίτητες για την κινηματογραφική εμφάνιση και ενισχύουν τους τόνους του δέρματος, το “Moods” που δίνει έμφαση σε συγκεκριμένα χρώματα και την ταχύτητα μετάβασης AF που καθορίζει πόσο γρήγορα θα εναλλάσσεται η αυτόματη εστίαση μεταξύ των θεμάτων. Η συνολική κινηματογραφική αίσθηση ενισχύεται περαιτέρω από τον ρυθμό καρέ 24 fps και την ευρεία αναλογία διαστάσεων Cinemascope (2,35:1) με μαύρες λωρίδες πάνω και κάτω από την εικόνα.

Για μια πραγματικά κινηματογραφική εμφάνιση, η ZV-E1 διαθέτει S-Cinetone. Βασισμένο στην τεχνολογία Cinema Line της Sony, το S-Cinetone παρέχει φυσικούς μεσαίους τόνους που είναι απαραίτητοι για την καλή εμφάνιση του χρώματος του δέρματος, ώστε να προσφέρει κινηματογραφική ποιότητα.

Μια επιλογή νέων Creative Looks διευκολύνει τη δημιουργία εντυπωσιακών εμφανίσεων για φωτογραφίες και βίντεο μέσα από τη φωτογραφική μηχανή. Παρέχονται 10 Creative Looks ως προεπιλογές που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως έχουν ή να προσαρμοστούν. Επιπλέον, το πρόσφατα προστιθέμενο My Image Style  καθιστά δυνατή τη λήψη στη λειτουργία Intelligent Auto ή Scene Selection, τα εικονίδια στην οθόνη αφής διευκολύνουν την άμεση ρύθμιση του bokeh φόντου, της φωτεινότητας και του τόνου χρώματος, καθώς και την επιλογή ενός Creative Look.

Η τεχνητή νοημοσύνη και η κορυφαία τεχνολογία προσφέρουν σταθερά εκπληκτικές εικόνες

Η τεχνολογία αναγνώρισης AF σε πραγματικό χρόνο ενσωματώνει μια καινοτόμα μονάδα επεξεργασίας τεχνητής νοημοσύνης που χρησιμοποιεί δεδομένα μορφής του θέματος για να αναγνωρίζει με ακρίβεια την κίνηση – η τεχνολογία εκτίμησης ανθρώπινης στάσης χρησιμοποιεί διδαχθείσες ανθρώπινες μορφές και στάσεις για να αναγνωρίζει όχι μόνο τα μάτια, αλλά και τη θέση του σώματος και του κεφαλιού με μεγάλη ακρίβεια, καθιστώντας δυνατή την ασφάλιση και παρακολούθηση ενός θέματος που κοιτάζει μακριά από τη φωτογραφική μηχανή. Η μονάδα επεξεργασίας τεχνητής νοημοσύνης μπορεί να διακρίνει ακόμη και μεταξύ πολλαπλών υποκειμένων με διαφορετικές στάσεις και η αναγνώριση μεμονωμένων προσώπων έχει επίσης βελτιωθεί, ώστε να επιτυγχάνεται αξιοπιστία παρακολούθησης σε δύσκολες καταστάσεις, όπως όταν το πρόσωπο ενός υποκειμένου είναι κεκλιμένο, υπό σκιά ή με οπίσθιο φωτισμό. Εκτός από τον άνθρωπο και τα ζώα, η μονάδα επεξεργασίας AI καθιστά τώρα δυνατή την αναγνώριση θεμάτων πτηνών, εντόμων, αυτοκινήτων/τρένων και αεροπλάνων, παρέχοντας ακόμη μεγαλύτερη ευελιξία και αξιοπιστία κατά τη λήψη φωτογραφιών και βίντεο.

Η ZV-E1 διαθέτει AI-based Real-time Trackingiv που μπορεί να ενεργοποιηθεί με τον καθορισμό του θέματος και το μισό πάτημα του κουμπιού κλείστρου. Στη συνέχεια, η φωτογραφική μηχανή θα ανιχνεύσει αυτόματα το θέμα, αφήνοντας τον χρήστη ελεύθερο να επικεντρωθεί στο καδράρισμα και τη σύνθεση. Η νέα φωτογραφική μηχανή διαθέτει γρήγορο υβριδικό AF για γρήγορη λήψη και επίμονη παρακολούθηση, καθώς και λεπτομερείς ρυθμίσεις AF για απόλυτη ακρίβεια και έλεγχο.

Μια συμπαγής μονάδα σταθεροποίησης ακριβείας και αισθητήρες γυροσκοπίου με βελτιστοποιημένους αλγορίθμους επιτυγχάνουν σταθεροποίηση έως και 5,0 βημάτων  που συμβάλλει στην πλήρη αξιοποίηση των δυνατοτήτων ποιότητας εικόνας της ZV-E1. Το κούνημα της φωτογραφικής μηχανής ανιχνεύεται και διορθώνεται αποτελεσματικά σε 5 άξονες και η σταθεροποίηση εικόνας εντός του σώματος της μηχανής vlog μπορεί να παρέχει αποτελεσματική σταθεροποίηση με ένα ευρύ φάσμα φακών, συμπεριλαμβανομένων φακών E-mount που δεν περιλαμβάνουν δική τους σταθεροποίηση.

Η λειτουργία σταθεροποίησης Dynamic active Mode είναι περίπου 30% πιο αποτελεσματική από την Active Mode που διέθεταν τα προηγούμενα μοντέλα. Αυτό καθιστά ευκολότερη από ποτέ τη λήψη ομαλών, σταθερών βίντεο vlog ενώ κινείστε για τολμηρή, δυναμική έκφραση. 

Ένα άλλο καταπληκτικό χαρακτηριστικό της ZV-E1 είναι το Αυτόματο καδράρισμα με βάση την Τεχνητή Νοημοσύνη για βίντεο  ιδανικό για την καταγραφή συνεντεύξεων, μουσικών παραστάσεων, μαγειρικής και πολλά άλλα. Χρησιμοποιώντας τεχνολογία αναγνώρισης θέματος βασισμένη στην τεχνητή νοημοσύνη, η λειτουργία Auto Framing περικόπτει αυτόματα το καρέ για να διατηρεί το θέμα σε περίοπτη θέση κατά τη λήψη βίντεο. Ακόμη και χωρίς να μετακινείτε τη φωτογραφική μηχανή, το καδράρισμα προσαρμόζεται συνεχώς ώστε να ακολουθεί ομαλά το θέμα, κάτι που θα είναι επίσης χρήσιμο για τη λειτουργία λήψης ενός ατόμου. Το θέμα προς παρακολούθηση μπορεί να επιλεγεί εύκολα μέσω της ευαίσθητης οθόνης αφής της κάμερας ή της εφαρμογής Creator’s App σε smartphone.

Η αντιστάθμιση αναπνοής καταστέλλει τις μετατοπίσεις της εικόνας κατά την εστίαση, ώστε να διατηρείται σταθερή η γωνία θέασης και να επιτυγχάνονται ομαλά, δραματικά εφέ εστίασης. Η φωτογραφική μηχανή διαθέτει επίσης λειτουργία αναγνώρισης πολλαπλών προσώπων, η οποία ρυθμίζει αυτόματα το bokeh και την εστίαση σε πολλαπλά αναγνωρισμένα πρόσωπα κατά τη λήψη ομαδικών selfies ή ομαδικών πορτραίτων – αποτρέποντας προβλήματα όπως το να εστιάζουν μόνο τα πρόσωπα που βρίσκονται μπροστά, ενώ εκείνα που βρίσκονται πιο πίσω είναι εκτός εστίασης.

Η ZV-E1 διαθέτει επίσης έναν σταθεροποιητή καρέxxxiv που διατηρεί αυτόματα σταθερή τη θέση του θέματος στο καρέ. Η προηγμένη τεχνολογία αναγνώρισης θέματος με βάση την τεχνητή νοημοσύνη συνεργάζεται με τη δυναμική ενεργή λειτουργία σταθεροποίησης εικόνας της φωτογραφικής μηχανής για να διατηρεί το θέμα ομαλά και σταθερά στο κάδρο όπως θέλετε ελεύθερα κατά τη διάρκεια της λήψης με το χέρι – Αυτό καθιστά δυνατή τη δημιουργία βίντεο ομαλής έκφρασης , όπως κατά τη λήψη follow-up φωτογραφιών  ή τη λήψη γύρω από το θέμα.

Με την ZV-E1 οι τόνοι του δέρματος βελτιστοποιούνται ανεξάρτητα για φωτογραφίες και βίντεο, ώστε το δέρμα να είναι φυσικό και να αποδίδεται όμορφα, είτε πρόκειται για λήψη selfies είτε για vlogging. Η φωτογραφική μηχανή διαθέτει επίσης διακόπτη Bokeh για ενίσχυση του φόντου bokeh με ένα άγγιγμα και εφέ μαλακού δέρματος κατά τη λήψη βίντεο.

Φυσικά, η ZV-E1 περιλαμβάνει επίσης τη ρύθμιση Product Showcase για βίντεο επισκόπησης προϊόντων, ώστε οι χρήστες να μπορούν να αλλάζουν ομαλά την εστίαση από το πρόσωπο του παρουσιαστή σε ένα προϊόν που κρατάνε μπροστά από το φακό και πάλι πίσω.

Ομαλό, απλό, ευέλικτο ζουμ

Οι χρήστες μπορούν να περιμένουν δημιουργικό έλεγχο  του ζουμ με τη φωτογραφική μηχανή ZV-E1. Ο επιλογέας ζουμ που βρίσκεται στο επάνω μέρος της λαβής δεν ελέγχει μόνο τους συμβατούς τροφοδοτούμενους φακούς ζουμ, αλλά επιτρέπει επίσης τη χρήση του Clear Image Zoom με μη τροφοδοτούμενους φακούς ζουμ και prime φακούς με λιγότερη υποβάθμιση της εικόνας. Αυτό μπορεί να μειώσει σημαντικά τον αριθμό των φακών που απαιτούνται για πολλά project.

Οι ρυθμίσεις AF αναγνώρισης σε πραγματικό χρόνο, παρακολούθησης σε πραγματικό χρόνο και περιοχής εστίασης παραμένουν ενεργές κατά το ψηφιακό ζουμ ή με το Clear Image Zoom, διασφαλίζοντας ότι επιτυγχάνεται η πλήρης ακρίβεια και ταχύτητα του συστήματος AF με ανίχνευση φάσης της φωτογραφικής μηχανής, ακόμη και κατά τη διάρκεια των λειτουργιών ψηφιακού ζουμ.

Ελέγξτε το χρόνο για να αποτυπώσετε αξέχαστες στιγμές και συνθήκες

Η δημιουργία Time-lapse εντός της φωτογραφικής μηχανής είναι μια εξαιρετική λειτουργία για τους χρήστες που θέλουν να καταγράφουν ακολουθίες Time-lapse, όπως οι κινήσεις των σύννεφων, των ανθρώπων, των πόλεων και άλλων θεμάτων που αλλάζουν αργά με μοναδικά εκφραστικούς τρόπους. Το διάστημα έκθεσης μπορεί να ρυθμιστεί από 1 δευτερόλεπτο έως 60 δευτερόλεπτα, καθιστώντας εύκολη τη συμπίεση της αργής δράσης σε απολαυστικές ακολουθίες time-lapse.

Προηγμένος ήχος για επιτυχημένο vlog περιεχόμενο

Η ZV-E1 διαθέτει ένα μικρόφωνο υψηλής απόδοσης με 3 κάψουλες και μεταβλητή κατευθυντικότητα, το οποίο μπορεί να λαμβάνει καθαρό ήχο σε εξωτερικούς χώρους, όπου ο άνεμος και ο περιβαλλοντικός θόρυβος μπορεί να αποτελούν πρόβλημα, και παρέχεται με ένα προστατευτικό κάλυμμα που μπορεί να μειώσει σημαντικά τον θόρυβο του ανέμου κατά τη φωτογράφιση σε ανεμώδη εξωτερικά περιβάλλοντα. Οι ρυθμίσεις κατευθυντικότητας Auto, Front, All Directions, και Rear είναι διαθέσιμες για να ταιριάζουν σε διάφορα περιβάλλοντα, και αλλάζει αυτόματα σε μια κατεύθυνση σύμφωνα με την αναγνώριση προσώπου, ώστε οι χρήστες να μπορούν εύκολα να κάνουν βέλτιστες εγγραφές. 

Η φωτογραφική μηχανή περιλαμβάνει επίσης μια υποδοχή πολλαπλής διασύνδεσης (MI) με ψηφιακή διασύνδεση ήχου και υποδοχές μικροφώνου και ακουστικών που προσφέρουν διευρυμένες δυνατότητες ήχου.

Η προηγμένη υποστήριξη επεξεργασίας μεταφέρει τις προθέσεις του δημιουργού

Η ZV-E1 υποστηρίζει προηγμένες λειτουργίες εγγραφής βίντεο – οι δυνατότητες γρήγορης ανάγνωσης και επεξεργασίας δεδομένων υψηλού όγκου του full-frame αισθητήρα εικόνας επιτρέπουν την ανάγνωση full-frame 4K χωρίς pixel binning, καθώς και μια σειρά από format εγγραφής που προσφέρουν σημαντικά βελτιωμένη ποιότητα εικόνας και πιο ευέλικτη, αποτελεσματική επεξεργασία στο post-production.

Η ZV-E1 μπορεί να εγγράψει βίντεο 10-bit 4:2:2 εσωτερικά όταν χρησιμοποιεί συμπίεση Long GOP ή All Intra, υποστηρίζει εσωτερική εγγραφή intra-frame (All-I) και η εγγραφή σε μορφή XAVC HS με χρήση του κωδικοποιητή MPEG-H HEVC/H.265 παρέχει περίπου διπλάσια απόδοση.

Η φωτογραφική μηχανή vlog διαθέτει επίσης ευέλικτο ISO, το οποίο ρυθμίζεται σε AUTO ή χειροκίνητα μεταξύ 640 και 102400 (160 και 409600 στη λειτουργία διευρυμένου ISO και προφίλ εικόνας με δυνατότητα ανάθεσης LUT, ώστε οι χρήστες να μπορούν να δημιουργούν συγκεκριμένες εμφανίσεις όταν κάνουν λήψεις σε άλλες λειτουργίες εκτός από μία από τις προκαθορισμένες λειτουργίες καταγραφής.

Σχεδιασμένη για ομαλό, εύκολο vlogging

Η ZV-E1 έχει σχεδιαστεί για ευκολία στη χρήση, με μια οθόνη LCD πολλαπλών γωνιών που ανοίγει στο πλάι για εύκολη παρακολούθηση και λειτουργίες αφής κατά την εγγραφή, καθώς και με διάταξη και λαβή ελέγχου βελτιστοποιημένη για vlogging.

Χαρακτηριστικά για βολικές, αξιόπιστες λήψεις

Η νέα φωτογραφική μηχανή vlog διαθέτει αδιάλειπτη τροφοδοσία για εκτεταμένη εγγραφή με την μπαταρία Z υψηλής χωρητικότητας της Sony και USB PD (Power Delivery) που υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση. Για ακόμη καλύτερη απόδοση ισχύος, ο επεξεργαστής εικόνας, ο αισθητήρας εικόνας και τα σχετικά κυκλώματα έχουν σχεδιαστεί για τη βελτιστοποίηση της οικονομίας ενέργειας σε όλες τις συνθήκες λήψης.

Συμπαγής και ελαφριά για εξαιρετική ευελιξία

Η ZV-E1 είναι η πιο συμπαγής, ελαφριά φωτογραφική μηχανή vlog στον κόσμο με αισθητήρα CMOS full-frame και δυνατότητα εναλλαγής φακών. Η εξαιρετική ευελιξία της δίνει στους vloggers νέες δυνατότητες για δημιουργική έκφραση.

Διαθέτει σχεδιασμό ανθεκτικό στη σκόνη και την υγρασία.Η ZV-E1 μπορεί να χειρίζεται ακόμη και με το ένα χέρι, εάν χρησιμοποιείτε τη λαβή λήψης με ασύρματο τηλεχειριστήριο (GP-VPT2BT).

Creators Cloud και εύκολη σύνδεση με smartphone

Οι δημιουργοί μπορούν να συνδεθούν και να μοιραστούν περιεχόμενο εύκολα με την πρόσφατα ανακοινωθείσα πλατφόρμα Creator’s Cloud της Sony και την εύκολη σύνδεση smartphone. Οι χρήστες μπορούν να μεταφορτώνουν γρήγορα κλιπ σε ένα smartphone χρησιμοποιώντας τα Shot Marks  για να αναγνωρίζουν τμήματα του καταγεγραμμένου υλικού με κλιπ 15, 30 και 60 δευτερολέπτων που μεταφέρονται για χρήση σε εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης. 

Η εφαρμογή Creator’s App μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον έλεγχο της ZV-E1 από το smartphone και τη μεταφορά φωτογραφιών και βίντεο που έχουν τραβηχτεί με τη φωτογραφική μηχανή στο smartphone. Η κατάσταση της μπαταρίας της φωτογραφικής μηχανής και των μέσων ενημέρωσης μπορεί να παρακολουθείται από το smartphone και η ημερομηνία και τα ονόματα της φωτογραφικής μηχανής μπορούν να επεξεργαστούν ανάλογα με τις ανάγκες. Η εφαρμογή Creator’s App παρέχει επίσης έναν βολικό τρόπο ενημέρωσης του λογισμικού της κάμερας.

Επεξεργασία σε βάθος

Η ZV-E1 καταγράφει μεταδεδομένα σταθεροποίησης εικόνας και περιστροφής της κάμερας, τα οποία μπορούν να είναι χρήσιμα κατά την επεξεργασία στην δωρεάν εφαρμογή για desktop Catalyst Browse, στην επί πληρωμή εφαρμογή για desktop Catalyst Prepare ή στο plugin, καθώς οι χρήστες μπορούν να σταθεροποιήσουν γρήγορα και με ακρίβεια το υλικό κατά τη διάρκεια της επεξεργασίας. Η αντιστάθμιση της αναπνοής του φακού μπορεί να εφαρμοστεί κατά τη διάρκεια της επεξεργασίας.

Ζωντανή ροή υψηλής ποιότητας

Μεταδώστε ζωντανά περιεχόμενο κορυφαίας ποιότητας, καθώς όταν συνδεθεί σε προσωπικό υπολογιστή ή smartphone μέσω USB, η ZV-E1 μπορεί να λειτουργήσει ως webcam 4K (2160p) και να αναβαθμίσει τις online συναντήσεις, τις ζωντανές εκδηλώσεις, ακόμα και τις απλές συζητήσεις με την οικογένεια και τους φίλους σε νέα δημιουργικά ύψη.

Σχεδιασμένη με γνώμονα τη βιωσιμότητα

Εκτός από τη δέσμευση της Sony για ένα βιώσιμο μέλλον με παγκόσμιες πρωτοβουλίες όπως το Road to Zero και ο στόχος για ανανεώσιμες πηγές ενέργειας για το 2030, η ZV-E1 έχει αναπτυχθεί ειδικά με γνώμονα τη βιωσιμότητα. 

Η φωτογραφική μηχανή διαθέτει προστατευτικό για ανέμους που χρησιμοποιεί ίνες από ανακυκλωμένα μπουκάλια ΡΕΤ για να μειώσει τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις της Sony, χωρίς συμβιβασμούς στη λειτουργικότητα. 

Τέλος, η εξωτερική συσκευασία της ZV-E1 είναι περιβαλλοντικά συνειδητοποιημένη και ανακυκλώσιμη χωρίς πλαστικό και χρησιμοποιεί το “Original Blend Material” της Sony – μπαμπού, ζαχαροκάλαμο και ανακυκλωμένο χαρτί. Επίσης, για τις τσάντες του προϊόντος  χρησιμοποιούνται μη υφαντά υφάσματα φυτικής προέλευσης για την ελαχιστοποίηση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος της Sony. 

Επίσης, η ZV-E1 περιλαμβάνει νέα χαρακτηριστικά προσβασιμότητας που διευκολύνουν τη λειτουργία με διάφορους τρόπους, συμπεριλαμβανομένης της λειτουργίας ανάγνωσης οθόνης για άτομα με προβλήματα όραση. Τα χαρακτηριστικά προσβασιμότητας επιτρέπουν σε όλους να απολαμβάνουν τη λήψη και την αναπαραγωγή με τη χρήση της ZV-E1.

Διαθεσιμότητα

Η νέα ZV-E1 θα είναι διαθέσιμη τον Μάιο του 2023 σε διάφορους εξουσιοδοτημένους αντιπροσώπους της Sony.

Για λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με το προϊόν, παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: 

https://www.sony.gr/electronics/mihanes-me-enallaximous-fakous/zv-e1 

Ένα βίντεο προϊόντος της νέας ZV-E1 μπορείτε να δείτε εδώ.  

Μια ποικιλία από αποκλειστικές ιστορίες, βίντεο και συναρπαστικό νέο περιεχόμενο που έχουν τραβηχτεί με τις νεότερες φωτογραφικές μηχανές και άλλα προϊόντα της Sony μπορείτε να βρείτε εδώ. Ο ευρωπαϊκός κόμβος φωτογραφίας της Sony είναι διαθέσιμος σε 22 γλώσσες και περιλαμβάνει λεπτομερή νέα για τα προϊόντα, διαγωνισμούς και μια ενημερωμένη λίστα με τις εκδηλώσεις της Sony σε κάθε χώρα.