Η Zegetron Α.Ε. διοργανώνει το PES League 2010 για την κονσόλα Sony PlayStation, το οποίο είναι το επίσημο παγκόσμιο πρωτάθλημα Pro Evolution Soccer και το οποίο λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο από το 2002.


PES2010 Standard Logo_White Background_RGBΦέτος για πρώτη φορά θα λάβει και η Ελλάδα μέρος και οι Έλληνες πρωταθλητές θα ταξιδέψουν στην Ευρώπη, για να αποδείξουν την αξία τους σε παγκόσμιο επίπεδο. Το επίπεδο ανταγωνισμού στο PES League είναι πολύ υψηλό, αλλά στην Ελλάδα υπάρχουν παίκτες που έχουν πιθανότητες διεκδίκησης του παγκόσμιου τίτλου.


Η διαδικασία για να λάβει κάποιος μέρος είναι πολύ απλή. Μέσα στη συσκευασία του PRO EVOLUTION SOCCER 2010 για PS2, PSP και PS3 με την Ελληνική Σημαία, θα υπάρχει ένα έντυπο με έναν μοναδικό κωδικό. Θα πρέπει να μπείτε στην σελίδα www.pes-league.gr και να ακολουθήσετε τις οδηγίες εγγραφής για να γραφτείτε σε κάποια από τις λίγκες του PES League 2010. Θα έχετε δικαίωμα να συμμετάσχετε δωρεάν σε μια από τις διοργανώσεις του ελληνικού PES League, σε κάποια πόλη της επιλογής σας. Αν δεν έχετε δωρεάν κουπόνι συμμετοχής θα μπορείτε πάντα να αγοράσετε ένα μέσα από το site.


Τα πρωταθλήματα θα διεξαχθούν σε 7 συνολικά πόλεις της Ελλάδας: Αλεξανδρούπολη, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Λάρισα, Πάτρα, Πειραιά και Αθήνα. Ο ελληνικός τελικός θα διεξαχθεί στην Αθήνα την άνοιξη του 2010, και ο παγκόσμιος τελικός σε κάποια Ευρωπαϊκή πόλη το φθινόπωρο του 2010. Οι δύο πρώτοι Έλληνες πρωταθλητές θα ταξιδέψουν και θα λάβουν μέρος στον παγκόσμιο τελικό εντελώς δωρεάν.


Τα έπαθλα των νικητών σε κάθε πόλη θα είναι: για την 1η θέση μία τηλεόραση SONY – KDL40S5600 40”, για την 2η θέση, μία κονσόλα PLAYSTATION® 3 και για την 3η θέση μία συσκευή GPS από τη Mio, ενώ οι συμμετέχοντες που θα φτάσουν στην τελική φάση θα κερδίσουν πολλά απίθανα δώρα Pro Evolution Soccer.


Η Ζegetron πρόκειται να πραγματοποιήσει μεγάλη διαφημιστική καμπάνια για το PES LEAGUE 2010 η οποία θα περιλαμβάνει outdoor διαφημίσεις σε Panels και στάσεις λεωφορείων, LED διαφημίσεις σε γνωστούς ποδοσφαιρικούς αγώνες, τηλεοπτικά spot, ραδιοφωνικά spot, καταχωρήσεις σε κλαδικά και lifestyle περιοδικά και αθλητικές εφημερίδες, έντυπο προωθητικό υλικό σε όλα τα καταστήματα και οnline banners.


Το φετινό PRO EVOLUTION SOCCER 2010 έχει ελληνικά μενού στο PS3 και PS2, και επισήμως Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. H ….προπόνηση για την μεγάλη αναμέτρηση αρχίζει στις 22 Οκτωβρίου. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο www.pes-league.gr.