Η περιοδεία της Canon για την «Έξυπνη Eργασία» 2023, που διοργανώνεται από την Canon CEE τον Μάρτιο και τον Απρίλιο του 2023, σε χώρες όπως η Σλοβενία, Κροατία, Ρουμανία, Βουλγαρία, Ελλάδα, Σερβία και Βόρεια Μακεδονία, αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία να μάθετε για μια γκάμα λύσεων της Canon με έναν κοινό παρονομαστή – την Έξυπνη Εργασία. 

Η Canon και οι συνεργάτες της θα παρουσιάσουν πραγματικά σενάρια που θα αναδεικνύουν τρόπους έξυπνης εργασίας, βελτίωσης της αποδοτικότητας των εργαζομένων, μείωσης του κόστους και αύξησης της ασφάλειας.

Από την Υβριδική στην Έξυπνη εργασία

Η «Έξυπνη Eργασία» είναι κατά κάποιο τρόπο εξέλιξη αυτού που αποκαλούσαμε «Υβριδική Eργασία» από το γραφείο και από απομακρυσμένες τοποθεσίες: δηλαδή, η δυνατότητα εργασίας οποιαδήποτε στιγμή και απ’ οπουδήποτε, με οποιαδήποτε συσκευή, για μέγιστη ευελιξία και αποδοτικότητα. Οι τρεις βασικοί πυλώνες της έξυπνης εργασίας είναι η συνεργασία και η αυξημένη παραγωγικότητα των εργαζομένων, η εξοικονόμηση κόστους και η ασφάλεια των δεδομένων. Υπ’ αυτό το πνεύμα, απαιτήθηκε μια σημαντική αλλαγή νοοτροπίας, καθώς η εργασία μεταξύ γραφείου-σπιτιού απέκτησε μία πολύ ευρύτερη μορφή και, με αυτόν τον τρόπο, προέκυψαν εντελώς νέες ανάγκες για την ασφάλεια των δεδομένων, για τη δημιουργία απλών, διαφανών και ιχνηλατήσιμων διαδικασιών, καθώς και για τη χρήση των σωστών εργαλείων υποστήριξης.

Λύσεις για συγκεκριμένες επιχειρησιακές ανάγκες

Η Περιοδεία της Canon για την «Έξυπνη Εργασία» 2023 παρουσιάζει νέα σενάρια με λύσεις για συγκεκριμένες επιχειρησιακές ανάγκες. Ο στόχος της εκδήλωσης είναι η παρουσίαση διαφορετικών σεναρίων εργασίας και διεργασιών σε πραγματικές συνθήκες, στο γραφείο ή σε απομακρυσμένες τοποθεσίες εργασίας (πχ. οικιακό γραφείο). Στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, στο Hub Events στις 29 & 30 Μαρτίου (10:00-20:00), θα υπάρχουν τα πιο σύγχρονα προϊόντα και λύσεις της Canon, που προσφέρουν απρόσκοπτη εμπειρία εργασίας και ευελιξία, καθώς και πλεονεκτήματα όπως η αυξημένη παραγωγικότητα, η ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής και η ασφάλεια. 

Η έξυπνη εργασία επικεντρώνεται στην βελτιστοποίηση επιχειρηματικών διαδικασιών και στην ψηφιοποίηση & επεξεργασία εντύπων καταλήγοντας στην εκτύπωση τους. Με τον ψηφιακό ανασχεδιασμό των διαδικασιών, οι εταιρείες εξοικονομούν χρόνο, επιταχύνουν τις ροές εργασίας, τις απλοποιούν και βελτιώνουν τη διαφάνειά τους, ενώ διευκολύνουν τη μεταφορά πληροφοριών με ασφάλεια. Με αυτόν τον τρόπο, οι εργαζόμενοι μπορούν επίσης να δουλεύουν ταχύτερα, απρόσκοπτα και πιο αποδοτικά. Οι εργαζόμενοι δεν έχουν δεσμεύσεις «χρόνου και χώρου» και αυτό μετατρέπει την εταιρεία σε έναν απόλυτα ευέλικτο οργανισμό.

«Στην Canon, πιστεύουμε ότι η πολύχρονη εμπειρία μας στον χώρο και η εστίασή μας σε λύσεις έξυπνης εργασίας αποτελούν τα βασικά ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα. Δεσμευόμαστε να παρέχουμε στους πελάτες μας τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες και τα εργαλεία που χρειάζονται για να εργάζονται πιο έξυπνα και πιο αποδοτικά, είτε βρίσκονται στο γραφείο είτε στο σπίτι ή εν κινήσει.» – Ηλίας Μελισσαρόπουλος, B2B Area Manager, Canon Greece

Λύσεις Έξυπνης εργασίας για την επιχείρησή σας 

Ανακαλύψτε τους τρόπους με τους οποίους το εκτενές χαρτοφυλάκιο λύσεων της Canon μπορεί να υποστηρίξει την ολοκληρωμένη διαχείριση των εγγράφων, από την ψηφιοποίηση έως την επεξεργασία και την εκτύπωση. Ορισμένες από τις λύσεις έξυπνης εργασίας που θα παρουσιαστούν στα πλαίσια της περιοδείας περιλαμβάνουν:

Το Ψηφιακό Γραφείο Αλληλογραφίας που μετατρέπει τα κλασικά έντυπα έγγραφα σε ψηφιακή μορφή, τα αποθηκεύει και τα προωθεί στον κατάλληλο παραλήπτη στην εταιρεία. Εάν το έγγραφο το απαιτεί, επισυνάπτει επίσης ένα αίτημα για μια συγκεκριμένη εργασία, όπως υπογραφή, σχολιασμός ή απάντηση. Υπάρχει επίσης δυνατότητα παρακολούθησης της διεκπεραίωσης των εγγράφων και αποστολής τους ηλεκτρονικά ή σε χαρτί.

Όπως υποδηλώνει το όνομά της, σκοπός της Ψηφιακής Αρχειοθήκης είναι η αρχειοθέτηση εγγράφων σε ψηφιακή μορφή. Αυτή η λύση προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα: για μεγαλύτερη ασφάλεια, τα έγγραφα μπορούν να αποθηκεύονται σε πολλές διαφορετικές θέσεις (σκληρούς δίσκους, cloud), καταλαμβάνουν πολύ λιγότερο χώρο από τα έγγραφα σε έντυπη μορφή, η αναζήτηση εγγράφων είναι εύκολη και γρήγορη, ενώ είναι προσβάσιμα 24 ώρες την ημέρα.

Η Επεξεργασία Τιμολογίων που διευκολύνει τον έλεγχο και την επεξεργασία των τιμολογίων που λαμβάνει μία επιχείρηση στο γραφείο ή κατά την εργασία σε απομακρυσμένες τοποθεσίες. Η εταιρεία έχει τον πλήρη έλεγχο των τιμολογίων που λαμβάνει, γεγονός το οποίο συμβάλλει στο να αποτρέπονται οι καθυστερήσεις των πληρωμών, ενώ το λογιστήριο μπορεί να προβλέπει και να ελέγχει καλύτερα τις χρηματοοικονομικές ροές.

Ένα ειδικό τμήμα στην Περιοδεία 2023 θα είναι αφιερωμένο στην Εκτύπωση εντός της εταιρείας (in-house printing), όπου θα παρουσιάσουμε λύσεις large format printing και entry-level παραγωγικό εξοπλισμό για την αποδοτική εκτύπωση εντός των εγκαταστάσεων ενός οργανισμού.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις λύσεις Έξυπνης εργασίας που προσφέρει η Canon είναι διαθέσιμες εδώ: https://www.canon.gr/business/campaigns/smart-working/