Απεριόριστα data και ομιλία με μόνο 29€ το μήνα για καθεμία από δύο συνδέσεις κινητής προσφέρει το COSMOTE Gigamax Family Unlimited.

Οι συνδρομητές COSMOTE και τα μέλη της οικογένειάς τους μπορούν να απολαμβάνουν απεριόριστη επικοινωνία σε απίστευτα γρήγορες ταχύτητες με μόλις 29€ ανά σύνδεση. 

Η προσφορά αφορά σε συνδρομητές με δύο νέες συνδέσεις κινητής Family Unlimited που συνδυάζουν σταθερό COSMOTE. Το 1ο πάγιο είναι εντελώς δωρεάν. Στα προγράμματα COSMOTE Gigamax Family Unlimited ο πελάτης μπορεί να προσθέσει επιπλέον έως 2 συνδέσεις με 14,63€ ανά σύνδεση. 

Με το COSMOTE Gigamax Family Unlimited οι συνδρομητές μπορούν να επικοινωνούν, να είναι online και να ψυχαγωγούνται ξέγνοιαστα όπου κι αν βρίσκονται, απολαμβάνοντας υπερδιπλάσιες ταχύτητες download στο βραβευμένο, για 6η συνεχή χρονιά, ως το γρηγορότερο δίκτυο κινητής της χώρας, σύμφωνα με την Ookla®. Επίσης,  για τις υπηρεσίες Mobile Internet και φωνής το δίκτυο COSMOTE έλαβε την πιστοποίηση «Best in Test» από την umlaut για 8η συνεχή φορά. Το COSMOTE 5G, το μεγαλύτερο 5G δίκτυο στη χώρα, προσφέρει πανελλαδική πληθυσμιακή κάλυψη που ξεπερνά το 80%, ενώ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη η κάλυψη έχει ήδη φθάσει στο 97% και 90% αντίστοιχα. Το δίκτυο συνεχίζει να αναπτύσσεται δυναμικά, με στόχο το 90% πανελλαδικής πληθυσμιακής κάλυψης μέχρι το τέλος του 2023.