Η Sony Europe B.V. ανακοίνωσε σήμερα τη σειρά τηλεοράσεων BRAVIA XR 2023 με Cognitive Processor XR για την απόλυτη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας. Υπάρχουν τέσσερα νέα μοντέλα στη σειρά BRAVIA XR: X95L Mini LED, X90L Full Array LED, A95L QD-OLED και A80L OLED.

Όλα τα μοντέλα είναι εξοπλισμένα με χαρακτηριστικά που παρέχουν στους καταναλωτές μια καθηλωτική εμπειρία για την παρακολούθηση ταινιών, την απόλαυση εφαρμογών streaming, το gaming και πολλά ακόμη. 

Οι τηλεοράσεις 2023 BRAVIA XR διαθέτουν τον ενημερωμένο γνωστικό επεξεργαστή XR με την ολοκαίνουργια τεχνολογία XR Clear Image, η οποία βελτιώνει τη μείωση του θορύβου και την ευκρίνεια με την κίνηση, μειώνοντας το θόλωμα και δημιουργώντας σκηνές που ξεχειλίζουν από δράση. Ο Cognitive Processor XRTM επιτρέπει καλύτερο έλεγχο του οπίσθιου φωτισμού για αυξημένες ζώνες τοπικής εξασθένισης, αυξημένη φωτεινότητα και μειωμένο blooming.

Επιπλέον, κάθε μοντέλο προσφέρει το Acoustic Center Sync, το οποίο συνδυάζεται με ηχομπάρες Sony για πιο πλούσια μπάσα και ευρύτερο ηχητικό πεδίο για την απόλυτη, καθηλωτική εμπειρία στο σπίτι. Για τους χρήστες που αναζητούν μια ακόμη πιο συναρπαστική ηχητική εμπειρία, κάθε μοντέλο συνεργάζεται επίσης με τις ηχομπάρες της Sony για να προσφέρει 360 Spatial Sound Mapping, το οποίο δημιουργεί φανταστικά ηχεία και βελτιστοποίηση του ηχητικού πεδίου. Νέο χαρακτηριστικό φέτος, η X95L διαθέτει το Acoustic Multi-Audio+ TM, που ανυψώνει τον ήχο με τρόπο που να ταιριάζει με την εικόνα στην οθόνη. Τα μοντέλα A95L και A80L διαθέτουν Acoustic Surface Audio+TM με ενεργοποιητές που δονούνται για να παράγουν ήχο από ολόκληρη την οθόνη, ταιριάζοντας απόλυτα με αυτό που εμφανίζεται στην οθόνη.

Η σειρά 2023 BRAVIA XR επιτρέπει επίσης στους παίκτες να απογειώσουν το παιχνίδι τους στο PlayStation® 5 με αποκλειστικές λειτουργίες, όπως το Auto HDR Tone Mapping και το Auto Genre Picture Mode, για βελτιστοποιημένη ποιότητα εικόνας κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και του streaming. Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν ένα εύχρηστο Game Menu, όπου οι παίκτες μπορούν να προσαρμόζουν τις ρυθμίσεις στις προτιμήσεις τους, όπως η ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση του VRR ή Motion Blur Reduction με γρήγορη πρόσβαση. Το Game Menu επιτρέπει επίσης στους χρήστες να αυξάνουν τη φωτεινότητα σε σκοτεινές περιοχές για να εντοπίζουν εύκολα αντικείμενα και αντιπάλους με το Black Equalizer και να μπορούν εύκολα να στοχεύουν τους αντιπάλους τους με έξι τύπους σκοπεύτρου. Νέο στοιχείο φέτος είναι η δυνατότητα προσαρμογής του μεγέθους της οθόνης με τη λειτουργία Screen Size για να επικεντρωθείτε στο παιχνίδι με μια μικρότερη, εστιασμένη οθόνη. Το μοντέλο A95L διαθέτει επίσης τη λειτουργία Multi-View, όπου οι χρήστες μπορούν να παρακολουθούν walk-throughs και οδηγούς παιχνιδιού παράλληλα, ενώ παίζουν ταυτόχρονα τους αγαπημένους τους τίτλους.

Επιπλέον, η Sony τηρεί τη δέσμευσή της για μείωση της χρήσης πλαστικών μέσω της πρωτοβουλίας Road to Zero. Για τη μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων, η Sony εργάζεται σε πολλαπλές πτυχές του κύκλου ζωής του προϊόντος, όπως η μείωση της χρήσης πρωτογενών πλαστικών, η βελτίωση της αποδοτικότητας των μεταφορών και η επανεξέταση της κατανάλωσης ενέργειας κατά τη χρήση. Ο νέος πίνακας Eco Dashboard που περιλαμβάνεται σε όλα τα μοντέλα 2023 επιτρέπει στους χρήστες να προσαρμόζουν εύκολα τις προτιμήσεις και τις ρυθμίσεις εξοικονόμησης ενέργειας.

«Οι νέες τηλεοράσεις BRAVIA XR της Sony είναι φτιαγμένες για να ψυχαγωγούν – είτε είστε λάτρης των σπορ, είτε οπαδός του κινηματογράφου, είτε gamer, η BRAVIA είναι η καλύτερη επιλογή», δήλωσε ο Masashi Takiguchi, Επικεφαλής Pan-European Home Entertainment and Sound και επερχόμενος Πρόεδρος Sony Europe. «Τα νέα μοντέλα υλοποιούν ασυμβίβαστα το όραμά μας και συγκεντρώνουν την τεχνογνωσία δεκαετιών της Sony στους τομείς της τηλεόρασης, του κινηματογράφου και των παιχνιδιών».


Κύρια χαρακτηριστικά της σειράς BRAVIA XR:

  • Cognitive Processor XR με XR Clear Image: Ο Cognitive Processor XR αναπαράγει το περιεχόμενο με τον τρόπο που βλέπουν και ακούνε οι άνθρωποι για μια απίστευτα ζωντανή εμπειρία. Η τελευταία έκδοση του Cognitive Processor XR για το 2023 περνάει σε ένα νέο κεφάλαιο στην εξέλιξή του με την προηγμένη XR Clear Image. Αυτή η τεχνολογία μειώνει περαιτέρω το θόρυβο και μειώνει το θόλωμα της κίνησης, δημιουργώντας σκηνές που ξεχειλίζουν από ζωή.
  • Απογειώστε την εμπειρία με τα προϊόντα ήχου της Sony: Οι νέες τηλεοράσεις BRAVIA XR της Sony ταιριάζουν άριστα με μια σειρά προϊόντων ήχου της Sony, όπως το σύστημα Home Theater HT-A9 ή τα soundbar HT-A7000, HT-A5000 και HT-A3000. Το 360 Spatial Sound Mapping, ένα νέο στάδιο της τεχνολογίας χωρικού ήχου, είναι η τελευταία προσθήκη στα μοντέλα HT-A7000, HT-A5000 και HT-A3000. Με τη βαθμονόμηση του ήχου στο επιλεγμένο δωμάτιο προβολής, η τεχνολογία δημιουργεί πολλαπλά, βέλτιστα τοποθετημένα εικονικά ηχεία για ένα ευρύτερο και πιο καθηλωτικό κινηματογραφικό ηχητικό πεδίο. 
  • XR Backlight Master Drive: Το XR Backlight Master Drive χρησιμοποιεί έναν αλγόριθμο τοπικής εξασθένισης που έχει αναπτύξει η Sony για τον έλεγχο χιλιάδων μικροσκοπικών, εξαιρετικά πυκνών Mini LED με απόλυτη ακρίβεια και ανεξαρτησία, παρέχοντας εξαιρετική φωτεινότητα, εντυπωσιακό δυναμικό εύρος, βαθύ μαύρο και υπέροχα φυσικά χρώματα.
  • Acoustic Center Sync: Το Acoustic Center Sync συγχρονίζει τα ηχεία της τηλεόρασης με επιλεγμένες ηχομπάρες της Sony για να ενισχύσει το κεντρικό κανάλι ηχείων για καθαρότερους, πληρέστερους διαλόγους και πιο καθηλωτικό ήχο. Όταν συνδυάζεται με προϊόντα Sony Home Audio, οι καταναλωτές μπορούν να περιμένουν μια πραγματικά εξαιρετική εμπειρία θέασης στο σπίτι. 
  • Ιδανικές για το PlayStation® 5 και λειτουργίες gaming: Οι παίκτες μπορούν να απογειώσουν το παιχνίδι τους στο PlayStation® 5 με τις αποκλειστικές λειτουργίες Auto HDR Tone Mapping και Auto Genre Picture Mode που βελτιστοποιούν την ποιότητα της εικόνας κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και της ροής. Με το πρόσφατα προστιθέμενο Game Menu, δεν ήταν ποτέ πιο εύκολο να τελειοποιήσετε τις ρυθμίσεις παιχνιδιών και τις λειτουργίες υποβοήθησης. Όλα τα βασικά στοιχεία βρίσκονται στα χέρια του παίκτη για προσαρμογές εν κινήσει. Επιπλέον, η BRAVIA XR A95L διαθέτει ρυθμίσεις πολλαπλών προβολών, καθιστώντας ευκολότερη από ποτέ την παρακολούθηση walk-throughs και οδηγών παιχνιδιού παράλληλα, ενώ παίζετε τους αγαπημένους σας τίτλους.
  • BRAVIA CORE: Το BRAVIA CORE είναι μια προεγκατεστημένη εφαρμογή ταινιών που συνοδεύεται από 5, 10 ή 15 credits ταινιών για να παρακολουθήσετε τις τελευταίες κυκλοφορίες και δημοφιλείς κλασικές ταινίες, καθώς και έως και 24 μήνες απεριόριστης ροής πρόσθετων ταινιών, με την αγορά μιας τηλεόρασης BRAVIA XR. Χάρη στην τεχνολογία BRAVIA XR, το Pure Stream™ και το IMAX® Enhanced format, το περιεχόμενο παρέχεται με εκπληκτική οπτική απεικόνιση και εκρηκτική ποιότητα ήχου. Με τη λειτουργία BRAVIA CORE Calibrated Mode, οι ταινίες προσαρμόζονται αυτόματα στις βέλτιστες ρυθμίσεις εικόνας, συμπεριλαμβανομένης της λειτουργίας IMAX Enhanced, για να δημιουργήσετε μια πραγματικά εξαιρετική εμπειρία προβολής ταινιών στο σπίτι. Με την πάροδο του χρόνου, η λειτουργία της εφαρμογής θα εμπλουτιστεί με νέες δυνατότητες.
  • Κουμπί τηλεχειριστηρίου Crunchyroll®: Το κουμπί τηλεχειριστηρίου Crunchyroll δίνει στους χρήστες BRAVIA πρόσβαση με ένα άγγιγμα σε μια από τις μεγαλύτερες βιβλιοθήκες anime στον κόσμο, μια συλλογή με περισσότερες από 18.000 ώρες anime, που περιλαμβάνει περισσότερα από 44.000 επεισόδια και ταινίες μεγάλου μήκους, μεταφρασμένες σε πολλές γλώσσες. Η ταυτόχρονη μετάδοση είναι επίσης διαθέσιμη, έτσι ώστε οι ιαπωνικοί τίτλοι να μπορούν να παρακολουθούνται από το εξωτερικό μετά τη μετάδοση στην Ιαπωνία.
  • BRAVIA CAM: Η BRAVIA CAM μπορεί να ανιχνεύσει τη θέση του θεατή για να βελτιστοποιήσει την εικόνα και τον ήχο ανάλογα με το περιβάλλον του δωματίου και την απόσταση θέασης, καθιστώντας την επικοινωνία μέσω βίντεο με την οικογένεια και τους φίλους σε μια μεγάλη οθόνη απλή. 
  • Google TV: Δείτε 700.000+ ταινίες και τηλεοπτικά επεισόδια, όλα σε ένα σημείο. Το Google TV συγκεντρώνει το αγαπημένο περιεχόμενο όλων από διάφορες εφαρμογές και συνδρομές και το οργανώνει. Η αναζήτηση είναι εύκολη – απλά ρωτήστε τη Google. Δοκιμάστε να πείτε: “Hey Google, find action movies” για να κάνετε αναζήτηση σε όλες τις εφαρμογές. 
  • Κατασκευασμένες με γνώμονα τη βιωσιμότητα: Κατά τη διάρκεια της κατασκευής, η Sony μειώνει τη συνολική χρήση πλαστικών κατά περίπου 60%, και μειώνει τις εκπομπές κατά περίπου 15% χρησιμοποιώντας μικρότερες και ελαφρύτερες συσκευασίες κατά τη μεταφορά. 
  • Όλες οι ρυθμίσεις Eco σε ένα σημείο: Ο πίνακας Eco Dashboard διατηρεί όλες τις ρυθμίσεις του χρήστη σε ένα μέρος, διευκολύνοντας την αλλαγή τους μεμονωμένα ή με μία κίνηση. Με την επιλογή Easy Setup, οι χρήστες μπορούν να βελτιστοποιήσουν τις ρυθμίσεις για το περιβάλλον προβολής τους.

Νέα μοντέλα τηλεοράσεων Sony BRAVIA XR και βασικά χαρακτηριστικά

BRAVIA XR X95L 4K HDR Mini LED TV (85”, 75”, 65”):

  • Έξυπνη και ισχυρή επεξεργασία από την τηλεόραση: Ο Cognitive Processor XR αναπαράγει τον τρόπο με τον οποίο βλέπουμε τον πραγματικό κόσμο για να προσφέρει εικόνα με ευρεία δυναμική αντίθεση, λεπτομερές μαύρο, υψηλή μέγιστη φωτεινότητα και φυσικά χρώματα.
  • Απόλυτος έλεγχος οπίσθιου φωτισμού: Η τεχνολογία XR Backlight Master Drive ρυθμίζει την εικόνα με αποτέλεσμα βαθύ μαύρο και φυσικά χρώματα που ζωντανεύουν τις ταινίες και τα παιχνίδια.
  • Αντίθεση και χρώματα Mini LED: Δείτε την απόλυτη αντίθεση από χιλιάδες Mini LED και δισεκατομμύρια ακριβή χρώματα που ελέγχονται από την ακρίβεια των τεχνολογιών XR Backlight Master Drive και XR Triluminos Pro.
  • Google TV: Δείτε 700.000+ ταινίες και τηλεοπτικά επεισόδια, όλα σε ένα μέρος. Το Google TV συγκεντρώνει το αγαπημένο υλικό των χρηστών από διάφορες εφαρμογές και συνδρομές και το οργανώνει. Η αναζήτηση είναι εύκολη – απλά ρωτήστε το Google. Δοκιμάστε να πείτε: “Hey Google, find action movies” για να κάνετε αναζήτηση σε όλες τις εφαρμογές. 
  • Ταινίες που περιλαμβάνονται με το BRAVIA CORE: Απολαύστε ταινίες υψηλής ποιότητας 4K UHD που περιλαμβάνονται στην εφαρμογή BRAVIA CORE, αποκλειστικά σε επιλεγμένες τηλεοράσεις Sony. 
  • Ιδανική για το PlayStation® 5: Ανεβάστε το παιχνίδι στο PlayStation® 5 στο επόμενο επίπεδο με αποκλειστικές λειτουργίες: HDR Tone Mapping και Auto Genre Picture Mode, για βελτιστοποιημένη ποιότητα εικόνας κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και του streaming.
  • Όλες οι ρυθμίσεις του παιχνιδιού σε ένα σημείο: Με το Game Menu, διαχειριστείτε γρήγορα τις ρυθμίσεις εικόνας παιχνιδιού και τις λειτουργίες βοήθειας σε ένα ενιαίο εύχρηστο περιβάλλον εργασίας. 
  • Gaming με HDMI 2.1: Αποκτήστε το πλεονέκτημα στα παιχνίδια υψηλών προδιαγραφών με τα χαρακτηριστικά HDMI 2.1: 4K/120, VRR και ALLM. 
  • Εικόνα και ήχος εναρμονισμένοι με ακρίβεια: Με την υποστήριξη Acoustic Multi-Audio και Dolby Atmos, τα tweeter τοποθέτησης ήχου, εκτός από τα παραδοσιακά ηχεία της τηλεόρασης, ανυψώνουν τον ήχο, ώστε αυτό που ακούει ο χρήστης να ταιριάζει με την εικόνα που βλέπει. 
  • Ενισχυμένη ψυχαγωγία: Απολαύστε καθηλωτικό και συναρπαστικό κινηματογραφικό περιεχόμενο όπως το σχεδίασε ο δημιουργός του με υποστήριξη για Dolby Vision, IMAX Enhanced, και Netflix Adaptive Calibrated Mode.
  • Περισσότερη διαύγεια, λιγότερος θόρυβος: Επαναφέρετε τη χαμένη υφή και λεπτομέρεια, με μειωμένο θόρυβο και θάμπωμα, και δείτε όλο το περιεχόμενο HD και το ψηφιακό περιεχόμενο αναβαθμισμένο σε ανάλυση σχεδόν 4Κ με τις τεχνολογίες XR 4K Upscaling και XR Clear Image.
  • X-Anti Reflection και X-Wide Angle: Ελαχιστοποίηση της αντανάκλασης για μια εμπειρία θέασης χωρίς περισπασμούς και ζωντανά χρώματα του πραγματικού κόσμου από οποιαδήποτε γωνία, διατηρώντας παράλληλα περισσότερα χρώματα και φωτεινότητα.
  • Συνδυάζεται τέλεια με ηχομπάρες Sony: Το Acoustic Center Sync συγχρονίζει τα ηχεία της τηλεόρασης με επιλεγμένες ηχομπάρες της Sony για την ενίσχυση του κεντρικού καναλιού των ηχείων για καθαρότερους, πλουσιότερους διαλόγους και πιο καθηλωτικό ήχο.
  • Βελτιωμένη εμπειρία τηλεόρασης με το BRAVIA CAM: Συνομιλήστε μέσω βίντεο με φίλους και συγγενείς και επιτρέψτε στη BRAVIA CAM να προσαρμόζει αυτόματα την εικόνα και τον ήχο ανάλογα με το περιβάλλον του δωματίου και τη θέση του καθίσματος.
  • Όλες οι ρυθμίσεις Eco σε ένα σημείο: Το Eco Dashboard διατηρεί όλες τις ρυθμίσεις του χρήστη σε ένα μέρος, διευκολύνοντας την αλλαγή τους μεμονωμένα ή με μία κίνηση. Με την επιλογή Easy Setup, οι χρήστες μπορούν να βελτιστοποιήσουν τις ρυθμίσεις για το περιβάλλον προβολής τους.
  • Το λείο, αλουμινένιο πλαίσιο Seamless Edge Bezel θα εναρμονιστεί με κάθε εσωτερικό χώρο.
  • Η βάση τηλεόρασης 3 σημείων από αλουμίνιο προσφέρει απόλυτη ευκολία: επιλέξτε την κανονική θέση, τη στενή θέση για έπιπλα με μικρότερη επιφάνεια ή την υπερυψωμένη θέση για να τοποθετήσετε από κάτω την ηχομπάρα σας.

Περισσότερες πληροφορίες: 

https://www.sony.gr/bravia/products/x95l-series 

BRAVIA XR X90L 4K HDR Full Array LED TV (98”, 85”, 75”, 65”, 55”):

  • Έξυπνη και ισχυρή επεξεργασία από την τηλεόραση: Ο Cognitive Processor XR αναπαράγει τον τρόπο με τον οποίο βλέπουμε τον πραγματικό κόσμο για να προσφέρει εικόνα με ευρεία δυναμική αντίθεση, λεπτομερές μαύρο, υψηλή μέγιστη φωτεινότητα και φυσικά χρώματα.
  • Αντίθεση και χρώμα Full Array LED: Με φωτεινότητα περίπου έως και 130% σε σύγκριση με το μοντέλο του προηγούμενου έτους (το X90K), επακριβώς ελεγχόμενο οπίσθιο φωτισμό, δείτε βελτιωμένη αντίθεση και δισεκατομμύρια ακριβή χρώματα, ελεγχόμενα από τις τεχνολογίες XR Contrast Booster και XR Triluminos Pro.
  • Google TV: Δείτε 700.000+ ταινίες και τηλεοπτικά επεισόδια, όλα σε ένα μέρος. Το Google TV συγκεντρώνει το αγαπημένο υλικό των χρηστών από διάφορες εφαρμογές και συνδρομές και το οργανώνει. Η αναζήτηση είναι εύκολη – απλά ρωτήστε το Google. Δοκιμάστε να πείτε: “Hey Google, find action movies” για να κάνετε αναζήτηση σε όλες τις εφαρμογές. 
  • Ταινίες που περιλαμβάνονται με το BRAVIA CORE: Απολαύστε ταινίες υψηλής ποιότητας 4K UHD που περιλαμβάνονται στην εφαρμογή BRAVIA CORE, αποκλειστικά σε επιλεγμένες τηλεοράσεις Sony. 
  • Ιδανική για το PlayStation® 5: Ανεβάστε το παιχνίδι στο PlayStation® 5 στο επόμενο επίπεδο με αποκλειστικές λειτουργίες: HDR Tone Mapping και Auto Genre Picture Mode, για βελτιστοποιημένη ποιότητα εικόνας κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και του streaming.
  • Όλες οι ρυθμίσεις του παιχνιδιού σε ένα σημείο: Με το Game Menu, διαχειριστείτε γρήγορα τις ρυθμίσεις εικόνας παιχνιδιού και τις λειτουργίες βοήθειας σε ένα ενιαίο εύχρηστο περιβάλλον εργασίας.
  • Gaming με HDMI 2.1: Αποκτήστε το πλεονέκτημα στα παιχνίδια υψηλών προδιαγραφών με τα χαρακτηριστικά HDMI 2.1: 4K/120, VRR και ALLM. 
  • Εικόνα και ήχος εναρμονισμένοι με ακρίβεια: Με την υποστήριξη Acoustic Multi-Audio και Dolby Atmos, τα tweeter του πλαισίου, εκτός από τα παραδοσιακά ηχεία της τηλεόρασης, ανυψώνουν τον ήχο, ώστε αυτό που ακούει ο χρήστης να ταιριάζει με την εικόνα που βλέπει. 
  • Ενισχυμένη ψυχαγωγία: Απολαύστε καθηλωτικό και συναρπαστικό κινηματογραφικό περιεχόμενο όπως το σχεδίασε ο δημιουργός του με υποστήριξη για Dolby Vision, IMAX Enhanced, και Netflix Adaptive Calibrated Mode.
  • Περισσότερη διαύγεια, λιγότερος θόρυβος: Επαναφέρετε τη χαμένη υφή και λεπτομέρεια, με μειωμένο θόρυβο και θάμπωμα, και δείτε όλο το περιεχόμενο HD και το ψηφιακό περιεχόμενο αναβαθμισμένο σε ανάλυση σχεδόν 4Κ με τις τεχνολογίες XR 4K Upscaling και XR Clear Image.
  • Συνδυάζεται τέλεια με ηχομπάρες Sony: Το Acoustic Center Sync συγχρονίζει τα ηχεία της τηλεόρασης με επιλεγμένες ηχομπάρες της Sony για την ενίσχυση του κεντρικού καναλιού των ηχείων για καθαρότερους, πλουσιότερους διαλόγους και πιο καθηλωτικό ήχο.
  • Βελτιωμένη εμπειρία τηλεόρασης με το BRAVIA CAM: Συνομιλήστε μέσω βίντεο με φίλους και συγγενείς και επιτρέψτε στη BRAVIA CAM να προσαρμόζει αυτόματα την εικόνα και τον ήχο ανάλογα με το περιβάλλον του δωματίου και τη θέση του καθίσματος.
  • Όλες οι ρυθμίσεις Eco σε ένα σημείο: Το Eco Dashboard διατηρεί όλες τις ρυθμίσεις του χρήστη σε ένα μέρος, διευκολύνοντας την αλλαγή τους μεμονωμένα ή με μία κίνηση. Με την επιλογή Easy Setup, οι χρήστες μπορούν να βελτιστοποιήσουν τις ρυθμίσεις για το περιβάλλον προβολής τους.
  • Το λείο, αλουμινένιο πλαίσιο Seamless Edge Bezel θα εναρμονιστεί με κάθε εσωτερικό χώρο.
  • Η σφηνοειδής βάση τηλεόρασης 3 σημείων από αλουμίνιο προσφέρει απόλυτη ευκολία: επιλέξτε την κανονική θέση, τη στενή θέση για έπιπλα με μικρότερη επιφάνεια ή την υπερυψωμένη θέση για να τοποθετήσετε από κάτω την ηχομπάρα σας.

Περισσότερες πληροφορίες: 

https://www.sony.gr/bravia/products/x90l-series    

BRAVIA XR A95L 4K HDR QD-OLED TV (77”, 65”, 55”):

  • Έξυπνη και ισχυρή επεξεργασία από την τηλεόραση: Ο Cognitive Processor XR αναπαράγει τον τρόπο με τον οποίο βλέπουμε τον πραγματικό κόσμο για να προσφέρει εικόνα με ευρεία δυναμική αντίθεση, λεπτομερές μαύρο, υψηλή μέγιστη φωτεινότητα και φυσικά χρώματα.
  • Οθόνη QD-OLED: Με οθόνη QD-OLED, ενισχυμένη με την τεχνολογία XR Triluminos Max, ζήστε την εμπειρία της απόδοσης χρωμάτων περίπου 200% πιο φωτεινής από το μοντέλο του προηγούμενου έτους (A95K).
  • Καθοριστική αντίθεση: Τα ξεχωριστά φωτιζόμενα pixel παράγουν καθαρό μαύρο, ώστε οι ταινίες, οι εκπομπές και τα παιχνίδια να ζωντανεύουν στην οθόνη με εξαιρετική λεπτομέρεια και βάθος.
  • Google TV: Δείτε 700.000+ ταινίες και τηλεοπτικά επεισόδια, όλα σε ένα μέρος. Το Google TV συγκεντρώνει το αγαπημένο υλικό των χρηστών από διάφορες εφαρμογές και συνδρομές και το οργανώνει. Η αναζήτηση είναι εύκολη – απλά ρωτήστε το Google. Δοκιμάστε να πείτε: “Hey Google, find action movies” για να κάνετε αναζήτηση σε όλες τις εφαρμογές. 
  • Ταινίες που περιλαμβάνονται με το BRAVIA CORE: Απολαύστε ταινίες υψηλής ποιότητας 4K UHD που περιλαμβάνονται στην εφαρμογή BRAVIA CORE, αποκλειστικά σε επιλεγμένες τηλεοράσεις Sony. 
  • Ιδανική για το PlayStation® 5: Ανεβάστε το παιχνίδι στο PlayStation® 5 στο επόμενο επίπεδο με αποκλειστικές λειτουργίες: HDR Tone Mapping και Auto Genre Picture Mode,για βελτιστοποιημένη ποιότητα εικόνας κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και του streaming.
  • Όλες οι ρυθμίσεις του παιχνιδιού σε ένα σημείο: Με το Game Menu, διαχειριστείτε γρήγορα τις ρυθμίσεις εικόνας παιχνιδιού και τις λειτουργίες βοήθειας σε ένα ενιαίο εύχρηστο περιβάλλον εργασίας.
  • Gaming με HDMI 2.1: Αποκτήστε το πλεονέκτημα στα παιχνίδια υψηλών προδιαγραφών με τα χαρακτηριστικά HDMI 2.1: 4K/120, VRR και ALLM. 
  • Ενισχυμένη ψυχαγωγία: Απολαύστε καθηλωτικό και συναρπαστικό κινηματογραφικό περιεχόμενο όπως το σχεδίασε ο δημιουργός του με υποστήριξη για Dolby Vision, IMAX Enhanced, και Netflix Adaptive Calibrated Mode.
  • Η οθόνη είναι το ηχείο: Με την υποστήριξη Acoustic Surface Audio+ και Dolby Atmos, ακούστε αληθινό καθηλωτικό ήχο με ενεργοποιητές που δονείται για να παράγει ήχο από ολόκληρη την οθόνη που αντιστοιχεί απόλυτα σε αυτό που εμφανίζεται στην οθόνη.
  • Περισσότερη διαύγεια, λιγότερος θόρυβος: Επαναφέρετε τη χαμένη υφή και λεπτομέρεια, με μειωμένο θόρυβο και θάμπωμα, και δείτε όλο το περιεχόμενο HD και το ψηφιακό περιεχόμενο αναβαθμισμένο σε ανάλυση σχεδόν 4Κ με τις τεχνολογίες XR 4K Upscaling και XR Clear Image.
  • Συνδυάζεται τέλεια με ηχομπάρες Sony: Το Acoustic Center Sync συγχρονίζει τα ηχεία της τηλεόρασης με επιλεγμένες ηχομπάρες της Sony για την ενίσχυση του κεντρικού καναλιού των ηχείων για καθαρότερους, πλουσιότερους διαλόγους και πιο καθηλωτικό ήχο.
  • Βελτιωμένη εμπειρία τηλεόρασης με το BRAVIA CAM: Συνομιλήστε μέσω βίντεο με φίλους και συγγενείς και επιτρέψτε στη BRAVIA CAM να προσαρμόζει αυτόματα την εικόνα και τον ήχο ανάλογα με το περιβάλλον του δωματίου και τη θέση του καθίσματος.
  • Όλες οι ρυθμίσεις Eco σε ένα σημείο: Το Eco Dashboard διατηρεί όλες τις ρυθμίσεις του χρήστη σε ένα μέρος, διευκολύνοντας την αλλαγή τους μεμονωμένα ή με μία κίνηση. Με την επιλογή Easy Setup, οι χρήστες μπορούν να βελτιστοποιήσουν τις ρυθμίσεις για το περιβάλλον προβολής τους.
  • Εξαιρετικά λεπτή, με ένα ομαλό πλαίσιο Seamless Edge Bezel από αλουμίνιο, η premium, χαρακτηριστική σχεδίαση θα ταιριάζει σε κάθε εσωτερικό χώρο.
  • Η βάση τηλεόρασης 3 σημείων από αλουμίνιο προσφέρει απόλυτη ευκολία: επιλέξτε την κανονική θέση, τη στενή θέση για έπιπλα με μικρότερη επιφάνεια ή την υπερυψωμένη θέση για να τοποθετήσετε από κάτω την ηχομπάρα σας.

Περισσότερες πληροφορίες: 

https://www.sony.gr/bravia/products/a95l-series 

  

Χαρακτηριστικά BRAVIA XR A80L 4K HDR OLED TV (83”, 77”, 65”, 55”):

  • Έξυπνη και ισχυρή επεξεργασία από την τηλεόραση: Ο Cognitive Processor XR αναπαράγει τον τρόπο με τον οποίο βλέπουμε τον πραγματικό κόσμο για να προσφέρει εικόνα με ευρεία δυναμική αντίθεση, λεπτομερές μαύρο, υψηλή μέγιστη φωτεινότητα και φυσικά χρώματα.
  • Acoustic Surface Audio+™: Με το Acoustic Surface Audio+ και την υποστήριξη Dolby Atmos, ακούστε αληθινό καθηλωτικό ήχο με ενεργοποιητές που δονούνται για να παράγουν ήχο από ολόκληρη την οθόνη που αντιστοιχεί απόλυτα στη δράση.
  • Αντίθεση και χρώματα OLED: Οι τεχνολογίες XR OLED Contrast Pro και XR Triluminos Pro σας επιτρέπουν να νιώσετε την ομορφιά της OLED με φωτεινότητα περίπου 110% σε σύγκριση με το μοντέλο του προηγούμενου έτους (A80K), καθηλωτικό βάθος και ρεαλισμό, καθαρό μαύρο, λεπτομερείς σκιές και δισεκατομμύρια ακριβή χρώματα.
  • Google TV: Δείτε 700.000+ ταινίες και τηλεοπτικά επεισόδια, όλα σε ένα μέρος. Το Google TV συγκεντρώνει το αγαπημένο υλικό των χρηστών από διάφορες εφαρμογές και συνδρομές και το οργανώνει. Η αναζήτηση είναι εύκολη – απλά ρωτήστε το Google. Δοκιμάστε να πείτε: “Hey Google, find action movies” για να κάνετε αναζήτηση σε όλες τις εφαρμογές. 
  • Ταινίες που περιλαμβάνονται με το BRAVIA CORE: Απολαύστε ταινίες υψηλής ποιότητας 4K UHD που περιλαμβάνονται στην εφαρμογή BRAVIA CORE, αποκλειστικά σε επιλεγμένες τηλεοράσεις Sony. 
  • Ιδανική για το PlayStation® 5: Ανεβάστε το παιχνίδι στο PlayStation® 5 στο επόμενο επίπεδο με αποκλειστικές λειτουργίες: HDR Tone Mapping και Auto Genre Picture Mode, για βελτιστοποιημένη ποιότητα εικόνας κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και του streaming.
  • Όλες οι ρυθμίσεις του παιχνιδιού σε ένα σημείο: Με το Game Menu, διαχειριστείτε γρήγορα τις ρυθμίσεις εικόνας παιχνιδιού και τις λειτουργίες βοήθειας σε ένα ενιαίο εύχρηστο περιβάλλον εργασίας. 
  • Gaming με HDMI 2.1: Αποκτήστε το πλεονέκτημα στα παιχνίδια υψηλών προδιαγραφών με τα χαρακτηριστικά HDMI 2.1: 4K/120, VRR και ALLM. 
  • Ενισχυμένη ψυχαγωγία: Απολαύστε καθηλωτικό και συναρπαστικό κινηματογραφικό περιεχόμενο όπως το σχεδίασε ο δημιουργός του με υποστήριξη για Dolby Vision, IMAX Enhanced, και Netflix Adaptive Calibrated Mode.
  • Η οθόνη είναι το ηχείο: Με την υποστήριξη Acoustic Surface Audio+ και Dolby Atmos, ακούστε αληθινό καθηλωτικό ήχο με ενεργοποιητές που δονείται για να παράγει ήχο από ολόκληρη την οθόνη που αντιστοιχεί απόλυτα σε αυτό που εμφανίζεται στην οθόνη.
  • Περισσότερη διαύγεια, λιγότερος θόρυβος: Επαναφέρετε τη χαμένη υφή και λεπτομέρεια, με μειωμένο θόρυβο και θάμπωμα, και δείτε όλο το περιεχόμενο HD και το ψηφιακό περιεχόμενο αναβαθμισμένο σε ανάλυση σχεδόν 4Κ με τις τεχνολογίες XR 4K Upscaling και XR Clear Image.
  • Συνδυάζεται τέλεια με ηχομπάρες Sony: Το Acoustic Center Sync συγχρονίζει τα ηχεία της τηλεόρασης με επιλεγμένες ηχομπάρες της Sony για την ενίσχυση του κεντρικού καναλιού των ηχείων για καθαρότερους, πλουσιότερους διαλόγους και πιο καθηλωτικό ήχο.
  • Βελτιωμένη εμπειρία τηλεόρασης με το BRAVIA CAM: Συνομιλήστε μέσω βίντεο με φίλους και συγγενείς και επιτρέψτε στη BRAVIA CAM να προσαρμόζει αυτόματα την εικόνα και τον ήχο ανάλογα με το περιβάλλον του δωματίου και τη θέση του καθίσματος.
  • Όλες οι ρυθμίσεις Eco σε ένα σημείο: Το Eco Dashboard διατηρεί όλες τις ρυθμίσεις του χρήστη σε ένα μέρος, διευκολύνοντας την αλλαγή τους μεμονωμένα ή με μία κίνηση. Με την επιλογή Easy Setup, οι χρήστες μπορούν να βελτιστοποιήσουν τις ρυθμίσεις για το περιβάλλον προβολής τους.
  • Με εκλεπτυσμένο σχεδιασμό, η A80L διαθέτει πλαίσιο Metal Flush Surface Bezel που εναρμονίζεται με κάθε εσωτερικό χώρο.
  • Η σφηνοειδής λεπτή βάση τηλεόρασης 3 σημείων από αλουμίνιο προσφέρει απόλυτη ευκολία: επιλέξτε την κανονική θέση, τη στενή θέση για έπιπλα με μικρότερη επιφάνεια ή την υπερυψωμένη θέση για να τοποθετήσετε από κάτω την ηχομπάρα σας.

Περισσότερες πληροφορίες: 

https://www.sony.gr/bravia/products/a80l-a83l-a84l-series 

Επιπλέον πρόσφατα ανακοινωθέντα μοντέλα τηλεοράσεων Sony BRAVIA και βασικά χαρακτηριστικά τους

Χαρακτηριστικά BRAVIA X85L 4K HDR Full Array LED TV (75”, 65”, 55”):

  • Ο επεξεργαστής 4K HDR X1™ αναπαράγει περισσότερο βάθος, υφές και φυσικά χρώματα με την τεχνολογία Object-based HDR remaster.
  • Αντίθεση και χρώμα Full Array Led: Η οθόνη Full Array LED προσφέρει φωτεινότητα και αντίθεση σε κάθε σκηνή και κάνει τα πάντα να μοιάζουν τόσο αληθινά. Ακόμα και αν παρακολουθείτε τον αγώνα στο φως της ημέρας, θα απολαμβάνετε την ίδια εκπληκτική ποιότητα εικόνας.
  • Google TV: Δείτε 700.000+ ταινίες και τηλεοπτικά επεισόδια, όλα σε ένα μέρος. Το Google TV συγκεντρώνει το αγαπημένο υλικό των χρηστών από διάφορες εφαρμογές και συνδρομές και το οργανώνει. Η αναζήτηση είναι εύκολη – απλά ρωτήστε το Google. Δοκιμάστε να πείτε: “Hey Google, find action movies” για να κάνετε αναζήτηση σε όλες τις εφαρμογές. 
  • Ταινίες που περιλαμβάνονται με το BRAVIA CORE: Απολαύστε ταινίες υψηλής ποιότητας 4K UHD που περιλαμβάνονται στην εφαρμογή BRAVIA CORE, αποκλειστικά σε επιλεγμένες τηλεοράσεις Sony. 
  • Όλες οι ρυθμίσεις του παιχνιδιού σε ένα σημείο: Με το Game Menu, διαχειριστείτε γρήγορα τις ρυθμίσεις εικόνας παιχνιδιού και τις λειτουργίες βοήθειας σε ένα ενιαίο εύχρηστο περιβάλλον εργασίας.
  • Gaming με HDMI 2.1: Αποκτήστε το πλεονέκτημα στα παιχνίδια υψηλών προδιαγραφών με τα χαρακτηριστικά HDMI 2.1: 4K/120, VRR και ALLM. 
  • Ανεβάστε το gaming στο PlayStation® 5 στο επόμενο επίπεδο με αποκλειστικές λειτουργίες: Auto HDR Tone Mapping και Auto Genre Picture Mode για βελτιστοποιημένη ποιότητα εικόνας κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και του streaming. 
  • Οι καινοτόμες μονάδες ηχείων X-Balanced εξασφαλίζουν κρυστάλλινη ποιότητα ήχου, χωρίς συμβιβασμούς στο λεπτό σχεδιασμό της τηλεόρασης.
  • Ενισχυμένη ψυχαγωγία: Απολαύστε καθηλωτικό και συναρπαστικό κινηματογραφικό περιεχόμενο όπως το σχεδίασε ο δημιουργός του με υποστήριξη για Dolby Vision.
  • Βελτιωμένη εμπειρία τηλεόρασης με το BRAVIA CAM: Συνομιλήστε μέσω βίντεο με φίλους και συγγενείς.
  • Όλες οι ρυθμίσεις Eco σε ένα σημείο: Το Eco Dashboard διατηρεί όλες τις ρυθμίσεις του χρήστη σε ένα μέρος, διευκολύνοντας την αλλαγή τους μεμονωμένα ή με μία κίνηση. Με την επιλογή Easy Setup, οι χρήστες μπορούν να βελτιστοποιήσουν τις ρυθμίσεις για το περιβάλλον προβολής τους.
  • Μοντέρνα και μινιμαλιστική για να ταιριάζει σε κάθε εσωτερικό χώρο, με πλαίσιο Seamless Edge Bezel για να εστιάζετε την προσοχή σας σε αυτό που είναι σημαντικό – την εικόνα.
  • Η δύο σημείων, ασημί, λεπτή σφηνοειδής βάση τηλεόρασης προσφέρει απόλυτη άνεση, σχεδιασμένη για να ταιριάζει σε έπιπλα με φαρδιές ή στενές επιφάνειες.

Περισσότερες πληροφορίες: 

https://www.sony.gr/bravia/products/x85l-series 

Χαρακτηριστικά BRAVIA X80L 4K HDR LED TV (85”, 75”, 65”, 55”, 50”, 43”):

  • Ο επεξεργαστής 4K HDR X1™ αναπαράγει περισσότερο βάθος, υφές και φυσικά χρώματα με την τεχνολογία Object-based HDR remaster.
  • Google TV: Δείτε 700.000+ ταινίες και τηλεοπτικά επεισόδια, όλα σε ένα μέρος. Το Google TV συγκεντρώνει το αγαπημένο υλικό των χρηστών από διάφορες εφαρμογές και συνδρομές και το οργανώνει. Η αναζήτηση είναι εύκολη – απλά ρωτήστε το Google. Δοκιμάστε να πείτε: “Hey Google, find action movies” για να κάνετε αναζήτηση σε όλες τις εφαρμογές. 
  • Ταινίες που περιλαμβάνονται με το BRAVIA CORE: Απολαύστε ταινίες υψηλής ποιότητας 4K UHD που περιλαμβάνονται στην εφαρμογή BRAVIA CORE, αποκλειστικά σε επιλεγμένες τηλεοράσεις Sony. 
  • Όλες οι ρυθμίσεις του παιχνιδιού σε ένα σημείο: Με το Game Menu, διαχειριστείτε γρήγορα τις ρυθμίσεις εικόνας παιχνιδιού και τις λειτουργίες βοήθειας σε ένα ενιαίο εύχρηστο περιβάλλον εργασίας.
  • Η X80L είναι μια εξαιρετική τηλεόραση για gaming. Αναγνωρίζει πότε είναι συνδεδεμένη και ενεργοποιημένη μια κονσόλα, μεταβαίνοντας αυτόματα στη λειτουργία Auto Low Latency Mode σε HDMI 2.1, ώστε να απολαμβάνετε πιο ομαλό και γρήγορο gameplay.
  • Οι καινοτόμες μονάδες ηχείων X-Balanced εξασφαλίζουν κρυστάλλινη ποιότητα ήχου, χωρίς συμβιβασμούς στο λεπτό σχεδιασμό της τηλεόρασης.
  • Ενισχυμένη ψυχαγωγία: Απολαύστε καθηλωτικό και συναρπαστικό κινηματογραφικό περιεχόμενο όπως το σχεδίασε ο δημιουργός του με υποστήριξη για Dolby Vision.
  • Βελτιωμένη εμπειρία τηλεόρασης με το BRAVIA CAM: Συνομιλήστε μέσω βίντεο με φίλους και συγγενείς.
  • Όλες οι ρυθμίσεις Eco σε ένα σημείο: Το Eco Dashboard διατηρεί όλες τις ρυθμίσεις του χρήστη σε ένα μέρος, διευκολύνοντας την αλλαγή τους μεμονωμένα ή με μία κίνηση. Με την επιλογή Easy Setup, οι χρήστες μπορούν να βελτιστοποιήσουν τις ρυθμίσεις για το περιβάλλον προβολής τους.
  • To πλαίσιο Flush Surface Bezel διατηρεί την προσοχή σας σε αυτό που είναι σημαντικό – την εικόνα – και η ίδια η τηλεόραση είναι μοντέρνα και μινιμαλιστική για να ταιριάζει σε κάθε εσωτερικό χώρο.
  • Η δύο σημείων, μαύρη, λεπτή σφηνοειδής βάση τηλεόρασης προσφέρει απόλυτη άνεση, σχεδιασμένη για να ταιριάζει σε έπιπλα με φαρδιές ή στενές επιφάνειες.

Περισσότερες πληροφορίες: 

https://www.sony.gr/bravia/products/x80l-x81bl-series 

Χαρακτηριστικά BRAVIA X75WL 4K HDR LED TV (75”, 65”, 55”, 50”, 43”):

  • Ο επεξεργαστής 4K HDR X1™ είναι η πηγή ενέργειας πίσω από αυτές τις φωτεινές, πολύχρωμες εικόνες, η οποία αναλύει το περιεχόμενο σε πραγματικό χρόνο και βελτιώνει ό,τι παρακολουθείτε.
  • Google TV: Δείτε 700.000+ ταινίες και τηλεοπτικά επεισόδια, όλα σε ένα μέρος. Το Google TV συγκεντρώνει το αγαπημένο υλικό των χρηστών από διάφορες εφαρμογές και συνδρομές και το οργανώνει. Η αναζήτηση είναι εύκολη – απλά ρωτήστε το Google. Δοκιμάστε να πείτε: “Hey Google, find action movies” για να κάνετε αναζήτηση σε όλες τις εφαρμογές. 
  • Ταινίες που περιλαμβάνονται με το BRAVIA CORE: Απολαύστε ταινίες υψηλής ποιότητας 4K UHD που περιλαμβάνονται στην εφαρμογή BRAVIA CORE, αποκλειστικά σε επιλεγμένες τηλεοράσεις Sony. 
  • Όλες οι ρυθμίσεις του παιχνιδιού σε ένα σημείο: Με το Game Menu, διαχειριστείτε γρήγορα τις ρυθμίσεις εικόνας παιχνιδιού και τις λειτουργίες βοήθειας σε ένα ενιαίο εύχρηστο περιβάλλον εργασίας.
  • Η X75WL είναι μια εξαιρετική τηλεόραση για gaming. Αναγνωρίζει πότε είναι συνδεδεμένη και ενεργοποιημένη μια κονσόλα, μεταβαίνοντας αυτόματα στη λειτουργία Auto Low Latency Mode σε HDMI 2.1, ώστε να απολαμβάνετε πιο ομαλό και γρήγορο gameplay. 
  • Ενισχυμένη ψυχαγωγία: Απολαύστε καθηλωτικό και συναρπαστικό κινηματογραφικό περιεχόμενο όπως το σχεδίασε ο δημιουργός του με υποστήριξη για Dolby Vision.
  • Βελτιωμένη εμπειρία τηλεόρασης με το BRAVIA CAM: Συνομιλήστε μέσω βίντεο με φίλους και συγγενείς.
  • Όλες οι ρυθμίσεις Eco σε ένα σημείο: Το Eco Dashboard διατηρεί όλες τις ρυθμίσεις του χρήστη σε ένα μέρος, διευκολύνοντας την αλλαγή τους μεμονωμένα ή με μία κίνηση. Με την επιλογή Easy Setup, οι χρήστες μπορούν να βελτιστοποιήσουν τις ρυθμίσεις για το περιβάλλον προβολής τους.
  • Η τηλεόραση έχει σχεδιαστεί με το χαρακτηριστικό, μινιμαλιστικό μας στυλ, ώστε να εστιάζετε την προσοχή σας σε αυτό που είναι σημαντικό – την εικόνα. Με φινίρισμα Hairline Finish και λεπτή βάση Blade 2 σημείων,η X75WL θα ταιριάζει σε κάθε εσωτερικό χώρο.

Νέα εφαρμογή επεξεργασίας καναλιών 

Το νέο εργαλείο της Sony κάνει πολύ πιο εύκολη την εξατομίκευση της σειράς των καναλιών στην τηλεόραση. Όταν το κατεβάσετε σε ένα smartphone με λειτουργικό σύστημα Android, μπορείτε να δείτε και να αλλάξετε τη σειρά των καναλιών απλά σέρνοντας και αφήνοντάς τα ή αναζητώντας το κανάλι και πληκτρολογώντας τον επιθυμητό αριθμό του.

Διαθεσιμότητα

Η διαθεσιμότητα στα καταστήματα λιανικής θα ανακοινωθεί αργότερα μέσα στο 2023. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα νέα μοντέλα τηλεοράσεων της Sony, παρακολουθήστε το βίντεο ανακοίνωσης BRAVIA XR της Sony (https://youtu.be/hhaULhvfnqU) ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα BRAVIA XR: https://www.sony.gr/electronics/bravia-xr  

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με όλες τις τηλεοράσεις της Sony, επισκεφθείτε τη διεύθυνση 

https://www.sony.gr/bravia 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με όλες τις ηχομπάρες της Sony, επισκεφθείτε τη διεύθυνση 

https://www.sony.gr/home-theatre-sound-bars