Σχεδιασμένο με γνώμονα την τηλεκπαίδευση, το TCL Tab 10s προσφέρει όλα όσα χρειάζονται οι μαθητές που παρακολουθούν μαθήματα εξ αποστάσεως.

Η μεγάλη, ευκρινής οθόνη 10,1 ιντσών υποστηρίζει ανάλυση FHD+ (1.920 x 1.200 pixels) για την παρακολούθηση περιεχομένου με μεγάλη ευκρίνεια και ζωντανά χρώματα. Η προηγμένη τεχνολογία της TCL που μειώνει το μπλε φως και εξαλείφει το «flickering» δεν κουράζει τα μάτια και συμβάλλει στην καλύτερη συγκέντρωση.

Εφοδιασμένο με κύρια κάμερα 8 MP, εμπρόσθια κάμερα υψηλής ποιότητας 5 MP για βιντεοκλήσεις, ισχυρό οκταπύρηνο επεξεργαστή, αρκετή μνήμη και αποθηκευτικό χώρο και γρήγορο WiFi 5, Bluetooth 5.0, ηχεία και διπλό μικρόφωνο παρέχει όλα όσα χρειάζονται οι σημερινοί μαθητές για να παρακολουθούν με άνεση τα μαθήματα τους και να επεξεργάζονται τις εργασίες τους διαδικτυακά. Χάρη επίσης στη μεγάλη μπαταρία 8.000 mAh που υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση (το tablet συνοδεύεται από φορτιστή 18W) έχουν στην διάθεση τους 12 ώρες για online learning!

Όσον αφορά στην προστασία των μαθητών και των παιδιών από κακόβουλο ή ακατάλληλο περιεχόμενο, το TCL Tab 10s παρέχει τα Kids Mode/ Kids Learning και μεγάλες δυνατότητες γονικού ελέγχου (Parental Controls).