Η Check Point Software Technologies Ltd. (NASDAQ: CHKP), κορυφαίος πάροχος λύσεων ασφάλειας στον κυβερνοχώρο παγκοσμίως, ανακοίνωσε σήμερα σημαντικές αλλαγές ηγεσίας για την ενίσχυση κρίσιμων επιχειρηματικών τομέων και συνέχεια στην παροχή κορυφαίας ασφάλειας. 

Η εταιρεία πρόσθεσε στο δυναμικό της, τη Nataly Kremer ως Chief Product Officer και Head of R&D, ενώ διόρισε την Dr. Dorit Dor ως Chief Technology Officer και προήγαγε την Rupal Hollenbeck σε Πρόεδρο της Check Point. Αυτές οι αλλαγές έρχονται καθώς η Check Point ενισχύει την τεχνολογία της και την επιχειρηματική της ανάπτυξη.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που έχουμε μαζί μας τη Nataly και είμαστε σίγουροι ότι η εμπειρία της θα είναι ανεκτίμητη για την ανάπτυξη των προϊόντων μας», δήλωσε ο Gil Shwed, Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Check Point Software Technologies. «Είμαστε επίσης υπερήφανοι που η Dorit αναλαμβάνει το ρόλο του Chief Technology Officer και θα συνεχίσει να ηγείται των τεχνολογικών μας δράσεων. Τέλος, θέλουμε να συγχαρούμε την Rupal για την άξια προαγωγή της σε Πρόεδρο της Check Point».

Η Nataly Kremer φέρνει στην Check Point μεγάλη εμπειρία τόσο στον τομέα της Έρευνας και Ανάπτυξης όσο και της ηγεσίας. Εντάσσεται στην εταιρεία μετά από 12 χρόνια στην AT&T, όπου ηγήθηκε του τομέα Software &  Delivery και ήταν η Γενική Διευθύντρια του κέντρου έρευνας και ανάπτυξης της AT&T στο Ισραήλ. Ως νέα Chief Product Officer και Επικεφαλής Έρευνας και Ανάπτυξης, η Nataly θα επιβλέπει όλες τις μονάδες προϊόντων και τεχνολογίας και θα χρησιμοποιεί την επάρκειά της στην παροχή τεχνολογιών δικτύου, ασφάλειας και cloud για μεγάλες επιχειρήσεις για την κάλυψη των αναγκών των πελατών.

Η Dr. Dorit Dor, μία από τις πιο πλέον αναγνωρίσιμες γυναίκες στον κλάδο της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο, έχει διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στην οικοδόμηση της Check Point σε ηγετικό παίκτη για πάνω από 27 χρόνια. Ως Chief Technology Officer, η Dor θα συνεχίσει να ηγείται των πρωτοβουλιών της Check Point.

Η Rupal Hollenbeck, ηγέτης της τεχνολογίας με 28 χρόνια εμπειρίας σε μερικές από τις μεγαλύτερες εταιρείες του κόσμου, προήχθη σε Πρόεδρο της Check Point. Ως Γενικός Εμπορικός Διευθυντής, η Rupal υπήρξε αναπόσπαστο μέρος της δημιουργίας της στρατηγικής και των σχεδίων εργασίας για την επίτευξη του στόχου της εταιρείας για επιταχυνόμενη ανάπτυξη. Θα συνεχίσει να επιβλέπει τις λειτουργίες μετάβασης στην αγορά, με έμφαση στην παροχή της καλύτερης εμπειρίας ασφάλειας σε οργανισμούς παγκοσμίως.

«Ο συνδυασμός της ενίσχυσης της ηγετικής μας ομάδας με εξαιρετικά επιτυχημένους ηγέτες, η απαράμιλλη εμπειρία και τεχνογνωσία που αντιπροσωπεύουν άνθρωποι όπως η Dorit και οι οργανωτικές αλλαγές που έχουν σχεδιαστεί για να αξιοποιήσουν τις δυνατότητές μας, είναι ζωτικής σημασίας για τις προσπάθειές μας να επιταχύνουμε την τεχνολογία και την επιχειρηματική μας απόδοση. Μαζί, θα συνεχίσουμε να παρέχουμε κορυφαία ασφάλεια στον κυβερνοχώρο και να βοηθήσουμε να γίνει ο κόσμος ένα ασφαλέστερο μέρος », δήλωσε ο Shwed.