Η Adobe Systems Incorporated παρουσιάζει το νέο Adobe Photoshop Elements 8 & Adobe Premiere Elements 8 for Windows, τις πολυαναμενόμενες εκδόσεις του No. 1 σε πωλήσεις λογισμικού επεξεργασίας εικόνας και video.


adobe_photoshop_8Η έκδοση αυτή συνδυάζει δύο προγράμματα εικόνας και video πολύ δυναμικά και ταυτόχρονα εύκολα στη χρήση. Οι χρήστες έχουν άμεση πρόσβαση στο Photoshop Elements 8, για να δημιουργούν εξαιρετικές φωτογραφίες ή Premiere Elements 8, για να δημιουργούν μοναδικές ταινίες με τα νέα, αυτοματοποιημένα χαρακτηριστικά.


“Επιθυμία μας είναι οι πελάτες μας να αισθάνονται σίγουροι ότι μπορούν να επιτύχουν επαγγελματικά αποτελέσματα με τις φωτογραφίες και τα videos χωρίς κόπο,” σχολίασε ο Doug Mack, Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής Consumer και Hosted Solutions της Adobe. “Σε αυτή τη νέα έκδοση του Photoshop Elements και Premiere Elements έχουμε ενσωματώσει έξυπνα εργαλεία με τεχνολογία που μπορεί να αναλύει αυτόματα τις φωτογραφίες και να αναγνωρίζει τους ανθρώπους, να εντοπίζει την κίνηση στο video, να κάνει εύκολη προσθήκη ειδικών εφέ και την επεξεργασία του video με μόνο λίγα κλικ. Αναπτύξαμε περαιτέρω το λογισμικό μας για να μπορεί ο καθένας να δημιουργεί εντυπωσιακές εικόνες και video ενώ απολαμβάνει τη διαδικασία της δημιουργίας.”


Κοινή πλατφόρμα για φωτογραφία και Video
Με τη νέα έκδοση, η Adobe προσφέρει μια ενισχυμένη λύση για τη διαχείριση των ψηφιακών αρχείων σε μια ενιαία πλατφόρμα απλοποιώντας τις χρονοβόρες διαδικασίες, όπως η αναζήτηση και το tagging. Το νέο Auto-Analyzer αναλύει και εντοπίζει αυτόματα τις φωτογραφίες και τα videos υψηλότερης ποιότητας, ενώ το People Recognition αναγνωρίζει με έξυπνο τρόπο τους ανθρώπους στις φωτογραφίες. Με τη δυνατότητα Preview σε πλήρη οθόνη, οι χρήστες μπορούν να κάνουν προβολή slideshow απευθείας από το Organizer για γρήγορη επεξεργασία και tag σε video footage, ενώ γίνεται η προβολή. Επιπρόσθετα, οι χρήστες μπορούν να συγχρονίζουν όλα τα media που χρησιμοποιούν σε πολλούς υπολογιστές αυτόματα.


Εξυπνη τεχνολογία
Το Adobe Photoshop Elements 8 δίνει στους χρήστες πρόσβαση σε εξελιγμένη τεχνολογία που είναι εξαιρετικά εύκολη στη χρήση. Με το Adobe Photomerge® Exposure συνδυάζονται εύκολα διαφορετικές λήψεις από την ίδια σκηνή, με ή χωρίς flash, ώστε μαζί να δημιουργούν εικόνες που αποτυπώνουν κάθε λεπτομέρεια. Το νέο Recompose παρέχει στους χρήστες έναν εύκολο τρόπο να αλλάζουν τις διαστάσεις στις φωτογραφίες τους αυτόματα, χωρίς να αλλοιώνουν τα σημαντικά μέρη τους. Επιπλέον, το Quick Fix previews επιτρέπει στους χρήστες να επιλέγουν το καλύτερο χρώμα, αντίθεση και ρυθμίσεις φωτός μέσα από μια σειρά previews.


Αυτοματισμός στη δημιουργία Video Clips
Το Adobe Premiere Elements 8 προσφέρει μια σειρά από αυτόματες επιλογές που καθιστούν πολύ εύκολη τη μετατροπή video clips σε ταινίες επαγγελματικού επιπέδου. Οι χρήστες αφήνουν τη δύσκολη δουλειά στο Smart options, που διορθώνει αμέσως προβλήματα στην κίνηση, το χρώμα ή το φωτισμό, αναγνωρίζει και διαγράφει όλο το ανεπιθύμητο υλικό και εξισορροπεί εύκολα όλα τα στοιχεία του ήχου. Διαθέτει επίσης νέες μοναδικές δυνατότητες motion-tracking επιτρέποντας στους καταναλωτές να προσθέτουν γραφικά, κείμενο και εφέ στις σκηνές με μεγάλη ευκολία.


Το Plus επεκτείνει τις δυνατότητες του λογισμικού
Για ακόμα περισσότερες δημιουργικές δυνατότητες, οι χρήστες Windows έχουν την ευκαιρία να προμηθευτούν το Plus. Η συγκεκριμένη έκδοση έχει επιπλέον οφέλη, όπως 20GB χωρητικότητα για online backup και πρόσβαση στα αρχεία για άλλους (μέχρι 15,000 φωτογραφίες και τέσσερις ώρες video με ποιότητα DVD), τακτικές ενημερώσεις, tips και tricks, δείγματα δημιουργικού υλικού και διαδραστικά online templates που στέλνονται απευθείας στο λειτουργικό του desktop. Οι φωτογραφίες και τα videos είναι προσβάσιμα από οπουδήποτε, μέσω του Internet στο Photoshop.com.


Πληροφορίες για διαθέσιμες εκδόσεις, τιμές και τεχνική υποστήριξη θα βρείτε στη διεύθυνση www.adobe.com/go/psepre_bundle. Για εκπαιδευτικά video δωρεάν σχετικά με τα Photoshop Elements και Premiere Elements, παρακαλώ επισκεφθείτε την Adobe TV στη διεύθυνση http://tv.adobe.com.