Η TCL Communication είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τον διορισμό της Sharon Xiao ως Γενικής Διευθύντριας στην περιοχή EMEA.

Η Sharon είναι σταθερό μέλος της TCL επί 15ετία και έμπειρη επαγγελματίας του κλάδου. Έχει εργαστεί εκτενώς στην έρευνα και ανάπτυξη (R&D) της επιχείρησης καθώς και στον τομέα των προϊόντων της εταιρείας.

Στον προηγούμενο ρόλο της στην TCL, η Sharon ήταν η GM του Τμήματος Έξυπνων Συνδεδεμένων Συσκευών και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της TCL Communication (EC). Έχει επίσης διατελέσει Director of Sales Operations και GM της σειράς προϊόντων Mobile Broadband και Wearables. Η εμπειρία της στην παγκόσμια διαχείριση έργων στο σχεδιασμό των τηλεφώνων της εταιρείας ως Διευθύντρια Αξεσουάρ την βοήθησε να αναπτύξει μια βαθιά κατανόηση του κλάδου και των προκλήσεων που τον συνοδεύουν.

Η Sharon είναι κάτοχος EMBA από τη China Europe International Business School και Master of Engineering από το Ινστιτούτο Τεχνολογίας Harbin. Ολοκλήρωσε επίσης το πτυχίο της στη χημεία και τα υλικά. Έχει αναγνωριστεί ως Elite Director, GM, και Management στο TCL University.

Ως η νέα Γενική Διευθύντρια της περιοχής  EMEA, η Sharon θα ενταχθεί στα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της TCL Communication και της TCL Electronics Extend EC. Η εκτεταμένη εμπειρία της στον κλάδο και η γνώση της εταιρείας θα είναι πολύτιμες για την ανάπτυξη του τμήματος EMEA. Η TCL Communication καλωσορίζει τη Sharon στο νέο της ρόλο και προσβλέπει στην ηγεσία της για την προώθηση της ανάπτυξης της εταιρείας στην περιοχή EMEA.