Η LG Electronics (LG) έχει ως κύριο μέλημα, μέσα από τα προϊόντα της και τις τεχνολογίες τους, τη φροντίδα του καταναλωτή, των αναγκών του και όσων αυτός αγαπάει.

Γι’ αυτό και παρέχει διαχρονικά τις πιο καινοτόμες και βιώσιμες συσκευές, ώστε να κάνει τη ζωή του ευκολότερη και καλύτερη. Σημείο αναφοράς, φυσικά, για μια καλύτερη ζωή δεν θα μπορούσε να είναι κάτι άλλο, πέρα από το προσωπικό «καταφύγιο» του καθενός, το σπίτι του. Ένα σύγχρονο σπίτι οφείλει να είναι «έξυπνο», βιώσιμο, ενεργειακά συμφέρον και να λειτουργεί με αυτοματισμούς, ώστε να διευκολύνεται η καθημερινότητα. Συνδεδεμένες εφαρμογές, φωνητικές εντολές, αυτοματισμός και τεχνητή νοημοσύνη εξασφαλίζουν ότι ο ιδιοκτήτης του μπορεί να διαχειρίζεται τις καθημερινές εργασίες χωρίς κούραση και ανησυχίες. 

Η λειτουργία LG ThinQ AI®, η οποία χρησιμοποιεί όλες τις παραπάνω τεχνολογίες, επιτρέπει να συνδέεστε εύκολα με την LG συσκευή σας με πρωτόγνωρο τρόπο. Ακόμη και όταν βρίσκεστε έξω, μπορείτε να χειρίζεστε τη συσκευή εξ αποστάσεως. Η LG, κέρδισε το στοίχημα, δημιουργώντας το απόλυτο «έξυπνο» σπίτι, με συσκευές για κάθε δωμάτιο, που αναβαθμίζουν την εμπειρία του καταναλωτή πηγαίνοντάς τη σε άλλο επίπεδο. Μερικά από τα προϊόντα LG, που διαθέτουν τη λειτουργία ThinQ AI® είναι τα παρακάτω:

Τηλεόραση LG OLED

Η τηλεόραση LG OLED, παγκόσμια ηγέτιδα στην τεχνολογία OLED εδώ και δέκα χρόνια και τιμώμενη με το Βραβείο Καινοτομίας CES για εννέα συναπτά έτη, δεν θα μπορούσε να λείπει από το έξυπνο σπίτι σας. Ειδικά σχεδιασμένη για να εμπνέει και να εντυπωσιάζει με το λεπτό πάνελ της, προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία θέασης. Ενσωματώνεται πολύ εύκολα στον τοίχο χάρη στο επίπεδο πίσω μέρος της για θέαση χωρίς γωνίες που προεξέχουν και χωρίς περισπασμούς. Οι τηλεοράσεις OLED χρησιμοποιούν αυτοφωτιζόμενα pixel που μπορούν να ενεργοποιηθούν και να απενεργοποιηθούν μεμονωμένα, προσφέροντας απίστευτα φυσικά χρώματα και απεριόριστη αντίθεση. Χωρίς οπίσθιο φωτισμό, η OLED είναι πιο λεπτή και ελαφρύτερη από κάθε άλλη τεχνολογία οθόνης, επιτρέποντας τη δημιουργία καινοτόμων σχεδίων, όπως εύκαμπτες και τυλισσόμενες τηλεοράσεις. 

Παράλληλα με τη βοήθεια του Dolby Vision IQ™, η LG OLED φέρνει τον κινηματογράφο στο σπίτι, καθώς οι σκηνές βελτιστοποιούνται ανάλογα με τη φωτεινότητα του χώρου. Το “Dolby Vision IQ® with Precision Detail”, σε συνδυασμό με τον επεξεργαστή α9 Gen 5 AI, κάνουν κάθε στοιχείο πιο ζωηρό και ευκρινές προσφέροντας κορυφαία ποιότητα εικόνας και καλύτερη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας για τον θεατή. Χάρη στον τρισδιάστατο χωρικό ήχο του Dolby Atmos® σε συνδυασμό με το Dolby Vision™, κάθε ήχος τοποθετείται στον δικό του χώρο, αποδίδοντας ήχο surround 360º για μια πολυδιάστατη εμπειρία που καθηλώνει, συνδυάζοντας απίστευτη ποιότητα εικόνας και ήχου.

Κλιματιστικά LG DUALCOOL

Η σειρά LG DUALCOOL συγκλονίζει με την ποιότητα θέρμανσης και ψύξης που προσφέρει. Μέσω της εφαρμογής LG ThinQ™ με ένα απλό πάτημα του κουμπιού, έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε την τέλεια θερμοκρασία μέσω smartphone, εξασφαλίζοντας ότι το σπίτι σας θα αποκτήσει γρήγορα και εύκολα τη θερμοκρασία που επιθυμείτε. Διαθέτοντας σύνδεση στο WiFi, δυνατότητα εξοικονόμησης ενέργειας και χαμηλού θορύβου, καθώς και τεχνολογία που αποστειρώνει τον αέρα, απομακρύνοντας τις βλαβερές ουσίες, δεν γίνεται να μην μπει στη λίστα για το απόλυτο «έξυπνο» σπίτι.

Ψυγείο ντουλάπα με Instaview Door-in-Door™  

Το ψυγείο ντουλάπα LG InstaView Door-in-Door™ είναι πολλά περισσότερα από ένα ψυγείο. Πρόκειται για μία υπερσύγχρονη οικιακή συσκευή, που ξεπερνά τα μέχρι τώρα δεδομένα, καθώς σας δίνει τη δυνατότητα να βλέπετε στο εσωτερικό του ψυγείου σας, με δύο απλά χτυπήματα στο γυάλινο πάνελ, χωρίς να καν να το ανοίγετε, περιορίζοντας έτσι την απώλεια ψυχρού αέρα. Επιπλέον, με την πρωτοποριακή λειτουργία Door-in-DoorTM προσφέρεται εύκολη πρόσβαση στα τρόφιμα που χρησιμοποιείτε πιο συχνά και έτσι σας επιτρέπει να εντοπίζετε γρήγορα τα τρόφιμα, χωρίς να χρειάζεται να ψάξετε στα ράφια. Και επειδή πρόκειται για ένα ψυγείο «πανέξυπνο», μπορείτε και να το ελέγχετε απομακρυσμένα και να σας έρχεται ειδοποίηση στο κινητό σας, αν έχετε ξεχάσει την πόρτα ανοιχτή. 

Πλυντήρια πιάτων με ατμό LG QuadWash

Η σειρά πλυντηρίων πιάτων με ατμό LG QuadWash™ με δυνατότητα ημιεντοιχισμού, διαθέτει τεχνολογία TrueSteam™ μειώνοντας τις κηλίδες από το νερό και κάνοντας τα σκεύη αστραφτερά καθαρά. Με λιγότερο θόρυβο, αποτελεσματικά και αξιόπιστα χάρη στον κινητήρα Inverter Direct Drive™, τα πλυντήρια πιάτων της LG σας χαρίζουν στιγμές ηρεμίας, ενώ είστε ένα βήμα, πριν απολαύσετε αστραφτερά καθαρά τα αγαπημένα σας σκεύη. Επιπλέον η τεχνολογία QuadWash™ εξασφαλίζει μέγιστο καθαρισμό χάρη στους βραχίονες ψεκασμού πολλαπλής κίνησης και τους ψεκαστήρες υψηλής πίεσης. Το πιο εντυπωσιακό είναι ότι μπορείτε να κατεβάσετε νέα προγράμματα πλυσίματος που ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας, όπως για κατσαρόλες & τηγάνια, ποτήρια και ευαίσθητα σκεύη.

Συστήματα ήχου LG Soundbars

Η σειρά LG Soundbars, με τα LG Soundbar S95QR και S80QY, αποτελεί την επιτομή στην εμπειρία του ήχου. Σε συνεργασία με τη Meridian Audio, ηγέτη στον τομέα του ήχου υψηλής ανάλυσης, εξασφαλίζεται το απόλυτο ηχητικό αποτέλεσμα. Με ασύρματη συνδεσιμότητα Wi-Fi/Bluetooth® 5.0, τριπλά κανάλια up-firing και νέο ασύρματο subwoofer με συνολική απόδοση 810W και 480W αντίστοιχα, τα LG Soundbars προσφέρουν μια ανεπανάληπτη εμπειρία ακρόασης. Aποδίδoντας περιεχόμενο 4K και περιλαμβάνοντας HDR και Dolby Vision®, με ελάχιστες απώλειες στην ποιότητα και την απόδοση, επιτυγχάνουν μια ολοκληρωμένη οπτικοακουστική εμπειρία στην τηλεόραση. Παράλληλα, το AI Room Calibration χρησιμοποιεί ένα εσωτερικό μικρόφωνο και την τεχνολογία αντίληψης του χώρου για την ανάλυση του χώρου σας, για να σας παρέχει φυσικό και ρεαλιστικό ήχο. Με το AI Sound Pro, ο έξυπνος αλγόριθμος του LG soundbar αναλύει το περιεχόμενό σας για να παρέχει βέλτιστο ήχο, είτε παρακολουθείτε ταινίες είτε ακούτε μουσική, είτε παίζετε games.

LG πλυντήρια-στεγνωτήρια ρούχων 

Τα πλυντήρια-στεγνωτήρια ρούχων της LG αποτελούν την ιδανική λύση για τοποθέτηση σε μικρότερους χώρους καθώς είναι δύο συσκευές σε μία. Χάρη στην τεχνολογία TurboWash™ καθαρίζουν τα ρούχα σε λιγότερο χρόνο από τον συμβατικό κύκλο, ενώ με την τεχνολογία Steam™ εξαλείφεται το 99,9% των αλλεργιογόνων, όπως ακάρεα σκόνης. Επιπλέον, μέσω της λειτουργίας «Φροντίδα για τις ζάρες», μειώνονται οι ζάρες στα υφάσματα για γρηγορότερο και ευκολότερο σιδέρωμα. Εάν θέλετε μια ολοκληρωμένη λύση, που να ενσωματώνει τις κορυφαίες τεχνολογίες της εταιρείας και να συνδυάζει πλύση και στέγνωμα απλά με το πάτημα ενός κουμπιού, η σειρά πλυντηρίων-στεγνωτηρίων της LG σας λύνει τα χέρια.

 

Σύστημα φροντίδας ρούχων με ατμό LG Styler

Το LG Styler θα γίνει ο αγαπημένος σας βοηθός για το σπίτι, εάν θέλετε να έχετε στην εντέλεια τα ρούχα σας και με τον πιο «έξυπνο» και εύκολο τρόπο. Το καθαρό νερό και η κινούμενη κρεμάστρα που συνδυάζει το σύστημα TrueSteam™, μειώνουν τα αλλεργιογόνα, τις οσμές και τις ζάρες στα υφάσματα. Το Styler διαθέτει επίσης πρέσα παντελονιού στην πόρτα της συσκευής, η οποία προσφέρει τέλεια τσάκιση για τα παντελόνια και λιγότερες ζάρες

Κατεβάζοντας στο κινητό σας το LG ThinQ app, μπορείτε να ελέγχετε τις έξυπνες συσκευές του σπιτιού σας με ένα μόνο άγγιγμα από όπου και αν βρίσκεστε! Ιδανική για κινητά Android και IOS. 

Με λίγα λόγια, το απόλυτο «έξυπνο» σπίτι της LG, με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, προσφέρει μοναδικές δυνατότητες και ανέσεις, που αλλάζουν τον σύγχρονο τρόπο ζωής. Και κάπως έτσι, με τα προϊόντα LG, δημιουργείται ένας ζωντανός χώρος γεμάτος με όλες τις καινοτομίες που έχετε ανάγκη, για να γίνει η ζωή στο σπίτι σας καλύτερη!