Μοιάζει με gadget υψηλής τεχνολογίας, με gaming mouse ή με smartphone από το μέλλον. Η πραγματικότητα, όμως, ξεπερνά τη φαντασία, καθώς το Bosch FreshUp είναι ένας μοναδικός τρόπος για να φρεσκάρετε άμεσα τα αγαπημένα σας ρούχα, καθώς και ευαίσθητες υφασμάτινες επιφάνειες που δεν θέλετε να βάζετε συχνά στο πλυντήριο, όπως μαξιλάρια καναπέ, σακάκια, κασκόλ, φουλάρια ή ακόμα και λούτρινα παιχνίδια.

Σας έχει τύχει να φορέσετε το αγαπημένο σας πουλόβερ σε μια έξοδό σας για φαγητό και έπειτα από λίγα λεπτά να έχει αποτυπωθεί απάνω του… ολόκληρο το μενού, αφού έχει απορροφήσει όλες τις έντονες μυρωδιές του χώρου; Μέχρι σήμερα, το επόμενο βήμα θα ήταν η διαδικασία του πλυσίματος και η αναμονή μέχρι το ρούχο να καθαριστεί, για να είναι και πάλι στη διάθεσή μας. Η συγκεκριμένη λύση, ειδικά, για πιο ευαίσθητα υφάσματα, δεν είναι πάντα εφικτή, καθώς πολλά από αυτά δεν μπορούν καν να πλυθούν με νερό και χρειάζονται καθαριστήριο. Άρα για κάθε έξοδό μας, δεν είναι ούτε πρακτικό, ούτε συμφέρον και, αναμφίβολα, πολύ βιώσιμο και περιβαλλοντικά υπεύθυνο ως πρόταση, να καταφεύγουμε σε αλλεπάλληλες πλύσεις ή επισκέψεις στο καθαριστήριο. Το πρόβλημα αποκτά… άλλες διαστάσεις, όταν μιλάμε για αντικείμενα συναισθηματικής αξίας, όπως το αγαπημένο λούτρινο αρκουδάκι ενός μικρού παιδιού, το οποίο δεν μπορεί να εγκαταλείψει το προσκεφάλι του, ούτε για μια νύχτα!

Ευτυχώς, η τεχνολογία υπάρχει για να δίνει λύσεις στα καθημερινά μας προβλήματα και η Bosch το γνωρίζει καλύτερα από τον καθέναν. Η πρωτοποριακή τεχνολογία Bosch Plasma επιστρατεύεται από μια μικρή, φορητή και εύχρηστη συσκευή, το FreshUp, με στόχο να αλλάξει τον τρόπο που φροντίζουμε και κατ΄ επέκταση χρησιμοποιούμε τα αγαπημένα μας ρούχα (και όχι μόνο!).

Πώς λειτουργεί;

Bosch FreshUpΤο FreshUp είναι η πρώτη αποτελεσματική*, φορητή συσκευή αφαίρεσης μυρωδιών και ιών** από τα υφάσματα,, δίχως προσθήκη χημικών και  απορρυπαντικών. Δεν απαιτείται νερό, πλύσιμο ή ατμός, απλά ενεργοποιείτε το FreshUp, κάνετε ένα σύντομο πέρασμα πάνω από το ύφασμα που θέλετε να φρεσκάρετε και είστε έτοιμοι! Είναι επαναφορτιζόμενο μέσω microUSB και στη συσκευασία περιλαμβάνεται φορτιστής και καλώδιο. Σε περίπτωση που τον ξεχάσετε σπίτι, μην ανησυχείτε, η συσκευή φορτίζει ακόμα και από την USB θύρα του laptop σας ή του φορτιστή του κινητού σας. Η χρήση του FreshUp γίνεται με άνεση και ασφάλεια ακόμα και στα ρούχα που φοράτε, στο δρόμο για το ραντεβού σας! Είναι, άλλωστε, τόσο μικρό σε μέγεθος, όσο μια θήκη γυαλιών.

Τι μπορείτε να φρεσκάρετε;

Το FreshUp είναι ιδανικό για όλα τα στεγνά υφάσματα, ακόμη και για τα πιο ευαίσθητα, όπως μετάξι, κασμίρι και μαλλί. Αφαιρεί τις δυσάρεστες οσμές, όπως τις σωματικές, του τσιγάρου και του φαγητού. Το μόνο που χρειάζεται είναι να περάσετε τη συσκευή ακριβώς πάνω από το σημείο που θέλει φρεσκάρισμα.

Αντίο οσμές με φυσικό τρόπο, χωρίς καθόλου χημικά

Bosch FreshUpΤο FreshUp απομακρύνει κάθε μυρωδιά από τα ρούχα, χωρίς τη χρήση πρόσθετων χημικών. Τα σωματίδια πλάσματος εισχωρούν στις ίνες του υφάσματος, διασπώντας με τρόπο που βασίζεται σε αρχή της Φυσικής τα μικροσωματίδια που ευθύνονται για τις δυσάρεστες οσμές. Η δυσοσμία, μάλιστα, δεν «κρύβεται», ούτε καλύπτεται από άλλες μυρωδιές, αλλά αφαιρείται πλήρως και τα ρούχα ανανεώνονται.

Εξουδετερώνει ιούς και βακτήρια

Bosch FreshUpΕκτός από το φρεσκάρισμα των υφασμάτων, το Bosch FreshUp αναλαμβάνει και έναν ακόμα πιο σημαντικό ρόλο: Εξουδετερώνει έως και το 99,99%** των βακτηρίων και των ιών. Η εξάλειψη των βακτηρίων και των ιών βασίζεται στην άμεση επίπτωση των μικρο-εκκενώσεων. Η ενέργεια μεταφέρεται στο εξωτερικό κέλυφος των ιών και η τοπική δράση-εφαρμογή οδηγεί στη διάσπαση και τελικά στην εξουδετέρωσή τους. Όλη η ενέργεια-δράση στηρίζεται σε αρχή της Φυσικής και το αποτέλεσμα υπόσχεται μια επιπλέον ασπίδα προστασίας απέναντι στην έκθεσή μας σε… δυσάρεστες εκπλήξεις υγείας. Η χρήση είναι απόλυτα ασφαλής ακόμα και πάνω σε ρούχα που ήδη φοράτε.

Μια έξυπνη επένδυση

Το FreshUp δεν αποτελεί μόνο έναν εξαιρετικά πρακτικό τρόπο, για να έχετε πάντα φρεσκαρισμένα ρούχα χωρίς μυρωδιές, αλλά μια μέθοδο που μέσα σε λίγο χρόνο θα γλιτώσει το αγαπημένο σας παλτό από μια βόλτα στο καθαριστήριο και το πορτοφόλι σας από επιπρόσθετα έξοδα. Προστατεύει και φροντίζει τα αγαπημένα σας, ευαίσθητα ρούχα για να τα έχετε κοντά σας και να τα φοράτε για πολλά πολλά χρόνια, χωρίς φθορές. Παράλληλα, αυτονόητη είναι η αντοχή της ίδιας της συσκευής και η ασφάλεια κατά τη χρήση της, καθώς η Bosch φημίζεται για την ποιότητα και την αξιοπιστία των προϊόντων της. Η τεχνολογία του FreshUp σχεδιάστηκε και κατασκευάζεται στη Γερμανία, ακολουθώντας τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας.


5 περιπτώσεις που το FreshUp μας έλυσε τα χέρια!

  • Barbeque στον κήπο ή γεύμα σε εστιατόριο; Ένα πέρασμα στα ρούχα είναι αρκετό για να μην μυρίζετε σαν… Τσικνοπέμπτη!
  • Πρωινό επαγγελματικό ραντεβού έπειτα από νυχτερινή έξοδο; Το παλτό ή το σακάκι δεν μυρίζει πια τσιγάρο…
  • Ξαφνικές επισκέψεις στο σπίτι και τα μαξιλάρια του καναπέ μυρίζουν… ποπ κορν από τη χθεσινή βραδιά binge watching ή τη γνώριμη οσμή του τετράποδου συγκάτοικου; Με το FreshUp, όχι πια!
  • Μικρό παιδί που δεν μπορεί να αποχωριστεί το βράδυ τα λούτρινα κουκλάκια του; Φρεσκάρισμα και εξουδετέρωση ιών και βακτηρίων** επιτόπου με FreshUp.
  • Πολύωρη βόλτα στο κέντρο κάποιας πόλης που επισκεφθήκαμε για πρώτη φορά; Το FreshUp βγαίνει από την τσάντα και προσφέρει άμεσο φρεσκάρισμα στα ρούχα που φοράμε, καθοδόν προς το δείπνο μας.

Στεγνό φρεσκάρισμα σε χρόνο μηδέν

Βήμα 1: Ενεργοποιήστε τη συσκευή

Πατήστε το κουμπί On/Off για 1 δευτερόλεπτο για να ενεργοποιήσετε τη συσκευή. Το λευκό φως υποδεικνύει ότι είναι έτοιμη για χρήση.

Βήμα 2: Πιέστε απαλά πάνω στην επιφάνεια του υφάσματος

Η μπάρα ενεργοποίησης και η περιοχή, από όπου εκπέμπεται η τεχνολογία Bosch Plasma βρίσκονται στο κάτω μέρος της συσκευής. Πιέστε απαλά την μπάρα ενεργοποίησης πάνω στο ύφασμα. Το μωβ φως υποδεικνύει ότι το πλάσμα έχει ενεργοποιηθεί.

Βήμα 3: Η συσκευή πρέπει να εφάπτεται πάνω στα ρούχα

Χρησιμοποιήστε όλο το πλάτος της περιοχής, από όπου εκπέμπεται η τεχνολογία Bosch Plasma, κάνοντας πλάγιες κινήσεις επάνω στα ρούχα που θέλετε να ανανεώσετε. Για να απομακρυνθούν αποτελεσματικά οι οσμές, η συσκευή πρέπει να έρχεται σε πλήρη επαφή με το ύφασμα. Μπορείτε, ακόμα, να φρεσκάρετε τα ρούχα σας, ενώ τα φοράτε. Αρκεί μόνο, να είναι στεγνά.

Βήμα 4: Απενεργοποιήστε τη συσκευή

Πατήστε το κουμπί On/Off για 1 δευτερόλεπτο για να απενεργοποιήσετε τη συσκευή. Απολαύστε μέχρι και 60 λεπτά φροντίδας των στεγνών σας ρούχων. Είναι ο χρόνος που χρειάζεται για να φρεσκάρετε έως και 30 πουκάμισα. Όταν η φωτεινή ένδειξη γίνει κόκκινη, πρέπει να φορτίσετε τη συσκευή. 


Το Bosch FreshUp με μια ματιά

Κουμπί On/Off: Πατήστε το κουμπί για 1 δευτερόλεπτο για να το ενεργοποιήσετε.

Ένδειξη μπαταρίας: Η μπαταρία έχει διάρκεια ζωής 60 λεπτά, δηλαδή επαρκής χρόνος για πολύ μεγάλη ποσότητα ρούχων μέσα στην εβδομάδα. Το κόκκινο φως σάς δείχνει ότι η συσκευή χρειάζεται επαναφόρτιση.

Μπάρα ενεργοποίησης: Η κινητή μπάρα ενεργοποίησης πρέπει να πιεστεί να πιεστεί απαλά πάνω στο ύφασμα. Με αυτόν τον τρόπο η τεχνολογία Bosch Plasma ενεργοποιείται και η περιοχή του υφάσματος που επιθυμείτε, φρεσκάρεται.

Ενδείξεις χρωμάτων: Το λευκό φως σημαίνει ότι η συσκευή είναι σε ετοιμότητα και ότι το FreshUp είναι έτοιμο για χρήση. Το μωβ φως δηλώνει την ενεργοποίηση του Bosch Plasma, δηλαδή ότι η συσκευή φρεσκάρει το ύφασμα που έχετε επιλέξει.

Περιοχή εφαρμογής πλάσματος: Η περιοχή που καλύπτει το Bosch Plasma, κατά το πέρασμα πάνω από τα ρούχα σας, είναι πλάτους 5 εκ, ώστε να είναι εύκολη η εφαρμογή του πλάσματος ακόμα και στα ρούχα που φοράτε.

Θύρα Micro USB: Χάρη στη θύρα Micro-USB και στον αντάπτορα το FreshUp είναι πλήρως φορτισμένο μέσα σε 3 με 4 ώρες.


Στη συσκευασία θα βρείτε:

  • Συσκευή FreshUp
  • Προστατευτική θήκη για αποθήκευση και μεταφορά
  • Καλώδιο USB σε microUSB
  • Φορτιστής


Ανακαλύψτε το Bosch FreshUp μόνο στο δίκτυο καταστημάτων Κωτσόβολος.

Για περισσότερες πληροφορίες:

https://www.bosch-home.gr/proionta/freskarisma-rouxwn


Bosch FreshUp: Μυστικά για ένα τέλειο αποτέλεσμα!


* Η συσκευή καθαρίζει 6 διαφορετικούς τύπους υφάσματος από 3 τύπους οσμών. Σημαντική μείωση δυσοσμίας επιβεβαιώθηκε για τον καπνό τσιγάρου, το μαγειρικό, λίπος, τα τηγανητά, το κρεμμύδι και τις μυρωδιές από άλλα τρόφιμα,  όπως: καπνιστό μπέικον, ψάρι και καπνιστό ζαμπόν. Έρευνα WL 2232/20 από wfk – Institut für Angewandte Forschung GmbH, n=270 δείγματα.

** Αποτελεσματικότητα ενάντια στα βακτήρια(π.χ. Staphylococci incl. MRSA and VRSA, Streptococci, Enterococci incl. VRE, E. coli bacteria incl. EHEC, EPEC, ETEC, EIEC, EAEC, ESBL/MRGN, DAEC) και στα μικρόβια (e. g. vaccinia virus, HBV, HCV, HIV, influenza H5N1, H1N1, έρπης, ιλαρά, λύσσα) που επιβεβαιώνεται από το ανεξάρτητο ερευνητικό κέντρο Hygcen στη Γερμανία, σύμφωνα με τα τεστ [2021-2948, 2021-2949; SN 32436] και [2021-2827, 2021-2828; SN 32436] που διεξήχθησαν για τον όμιλο BSH Hausgeräte GmbH. Έως και 99,9% μείωση των βακτηρίων και των μικροβίων μετά από 1 λεπτό χρήσης του FreshUp σε μεταξωτό ύφασμα και μετά από 5 λεπτά σε βαμβακερό ύφασμα. Οι οργανισμοί που χρησιμοποιήθηκαν για την αποτελεσματικότητα των τεστ: E. coli και S. aureus, τροποποιημένο Vaccinia Virus Ankara (MVA).