Η Kingston Digital ανακοίνωσε σήμερα τη συνεργασία της με τη SPYRUS Inc.,μία από τις κορυφαίες εταιρείες στο σχεδιασμό και κατασκευή προηγμένων hardware προϊόντων για κωδικοποίηση, ταυτοποίηση και ασφάλεια ψηφιακού περιεχομένου.


Photo DTVPΣτο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας, η Kingston Digital θα ενσωματώνει την καταχωρημένη με πατέντα τεχνολογία «Secured by SPYRUS™» στα Kingston DataTraveler® USB Flash drives, προκειμένου να προσφέρει αξεπέραστα επίπεδα ασφάλειας και κωδικοποίησης σε δημόσιους οργανισμούς και επιχειρήσεις σε παγκόσμιο επίπεδο.


Ο Burt Tregub, Αντιπρόεδρος Εταιρικής Ανάπτυξης της SPYRUS, σχολίασε σχετικά: «Η ασφάλεια SPYRUS για hardware είχε σχεδιαστεί ειδικά για να προστατεύει ευαίσθητα δεδομένα του Υπουργείου Άμυνας και είμαστε περήφανοι που, μαζί με την Kingston, παρουσιάζουμε το πιο ισχυρό σύστημα προστασίας, διαθέσιμο για δημόσιους οργανισμούς και εταιρείες σε περισσότερες από 100 χώρες. Οι τεχνολογίες μας αποδεδειγμένα είναι οι καλύτερες δυνατές για την προστασία των δεδομένων των πελατών μας από τα αυξανόμενα φαινόμενα ηλεκτρονικής απάτης, ηλεκτρονικών επιθέσεων και απώλειας δεδομένων».


«Η συνεργασία αυτή μας επιτρέπει να ανταποκριθούμε στις σύγχρονες απαιτήσεις των δημόσιων οργανισμών που διαχειρίζονται ευαίσθητες πληροφορίες, για ασφαλή USB Flash Drives. Στοιχεία όπως η συμμόρφωση με το Suite B και το XTS-AES Mode of Operation είναι παραδείγματα των εξελιγμένων δυνατοτήτων κρυπτογράφησης στις οποίες έχουμε πλέον πρόσβαση», δήλωσε ο Οδυσσέας Σκαρπίδης, Βusiness Development Μanager της Kingston Technology για την Ελλάδα.
«Η μακρόχρονη φήμη της Kingston για την ποιότητα, την εξυπηρέτηση πελατών, το παγκόσμιο κανάλι διανομής και την παραγωγή με έδρα τις Η.Π.Α. αντανακλά τη δυνατότητά μας να προσφέρουμε τα πιο ασφαλή USB fash drives που κυκλοφορούν».


Από την ίδρυσή της το 1992 η SPYRUS έχει συνεργαστεί στενά με αμερικανικούς κυβερνητικούς φορείς για να αναπτύξει τεχνολογίες ασφάλειας που ανταποκρίνονται στα αυστηρά πρότυπα για την ασφάλεια της χώρας.


Το πρώτο προϊόν της Kingston που θα χρησιμοποιεί την τεχνολογία «Secured by SPYRUS» θα κυκλοφορήσει στην αγορά στις αρχές του τέταρτου τριμήνου του 2009.