H Πλαίσιο Computers, αξιοποιώντας την 53ετή εμπειρία της στην εξυπηρέτηση επαγγελματιών και επιχειρήσεων, δίνει ενεργά το «παρών» για μία ακόμα χρονιά στην έκθεση HORECA, την κορυφαία εμπορική διοργάνωση των κλάδων Φιλοξενίας και Μαζικής Εστίασης, που διεξάγεται στις 10-13 Φεβρουαρίου 2023 στο Metropolitan Expo.

Στο τεχνολογικά προηγμένο περίπτερο της Πλαίσιο, το οποίο βρίσκεται στο Hall 2 | D24, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν κορυφαία προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής τεχνολογίας, σχεδιασμένα να εκπληρώσουν τις αυξανόμενες ανάγκες του σύγχρονου επαγγελματία. Συγκεκριμένα, για τους ενημερωμένους tech enthusiasts, η Πλαίσιο έχει φροντίσει να παρουσιάσει καινοτόμες λύσεις που εξασφαλίζουν smart πολυτέλεια μέσω τεχνολογικών συστημάτων και hospitality robots, ενώ στα highlights των Πλαίσιο Pro προτάσεων συγκαταλέγονται τα eco-friendly ηλεκτρικά οχήματα και οι σταθμοί φόρτισης, αλλά και σύγχρονες λευκές συσκευές, που υπόσχονται αναβάθμιση εξοπλισμού με ταυτόχρονη τη μέγιστη δυνατή ενεργειακή εξοικονόμηση.  

Σημαντικό σταθμό στην παρουσία της Πλαίσιο στη φετινή HORECA, αποτελεί η ευρεία γκάμα συσκευών ψυχαγωγίας και επικοινωνίας, με TVs, Συστήματα Ήχου & Digital Signage που «κλέβουν» τις εντυπώσεις. Έτσι, επισφραγίζει για ακόμα μία φορά την ηγετική της θέση στον χώρο της τεχνολογίας, με πληθώρα προτάσεων και εναλλακτικών λύσεων για την αναβάθμιση κάθε επιχείρησης που αναζητά tech ευελιξία με προηγμένο εξοπλισμό νέας γενιάς. 

Με μία υψηλής αισθητικής παρουσία, που συνδυάζει την εξειδίκευση με την cutting-edge Business τεχνολογία, η Πλαίσιο προσκαλεί τους επισκέπτες της HORECA να ενημερωθούν για κάθε λύση, ώστε να αποκτήσουν όλα τα απαραίτητα εργαλεία για τον εκσυγχρονισμό της επιχείρησης τους, σε επιχείρηση του μέλλοντος.