Μια δεύτερη ζωή εγγυάται η φροντίδα των ειδικών της iRepair σε μεταχειρισμένες συσκευές iPhone που έρχονται ανακατασκευασμένες και πλήρως ελεγμένες, προσφέροντας έως και 50% χαμηλότερη τιμή σε σύγκριση με μια νέα.

Το να ζήσει κανείς την εμπειρία του οικοσυστήματος της Apple, ακόμα και με ένα iPhone παλαιότερης γενιάς, δεν είναι εφικτό για όλους, καθώς το κόστος μιας νέας συσκευής με το πολυπόθητο… μήλο στην πλάτη την καθιστά «απαγορευμένο καρπό» για μια μερίδα καταναλωτών που αδυνατεί να ανταποκριθεί στο κόστος κτήσης της.

Μέχρι σήμερα, η λύση της αγοράς ενός μεταχειρισμένου iPhone εμπεριείχε ένα σημαντικό ρίσκο, καθώς κανείς δεν γνώριζε εκ των προτέρων την κατάσταση της συσκευής που θα αγοράσει. Και τονίζουμε το «μέχρι σήμερα», καθώς πλέον τα Public εγκαινίασαν τη νέα σειρά προϊόντων second go, δίνοντας πρόσβαση σε refurbished συσκευές που έχουν περάσει από τα εργαστήρια των ειδικών τεχνικών της iRepair, έχουν επισκευαστεί και ελεγχθεί σχολαστικά προκειμένου να πάρουν πιστοποίηση για την κατάστασή τους με εγγύηση ενός έτους και δυνατότητα δωρεάν επιστροφής εντός 30 ημερών.

Refurbished Apple iPhone XR: Από το site στα χέρια μας με ελάχιστο κόστος

Μια επίσκεψη σε ένα κατάστημα Public ή στο ειδικό section του public.gr για refurbished smartphones είναι αρκετή για να θέσει στη διάθεσή μας μια πλούσια γκάμα εναλλακτικών προτάσεων iPhone σε εξαιρετικά προσιτές τιμές, ξεκινώντας από 199€! Με τον αέρα εμπιστοσύνης που χαρίζει ο έλεγχος 28 σημείων από τους ειδικούς της iRepair, προσανατολίστηκε στην επιλογή ενός Apple iPhone XR με Grade A πιστοποίηση.

Επιλέγοντας Grade δεν κάνετε συμβιβασμούς στη λειτουργικότητα

Τα «Grades» είναι το σύστημα διαβάθμισης που λειτουργεί ως ποιοτικό πρότυπο για την εξωτερική εμφάνιση κάθε συσκευής, μιας και τα… ενδότερα έχουν ελεγχθεί ώστε να εξασφαλίζεται 100% λειτουργικότητα. Στα συγκεκριμένα refurbished iPhone έχουν πραγματοποιηθεί πρώτα όλες οι απαιτούμενες επισκευές, ώστε να φτάσουν στα χέρια σας σαν καινούργια! Εμφανισιακά, κάθε βαθμός (Grade A, B ή C) συνεπάγεται τα ακόλουθα:

A: Άριστη κατάσταση με ανεπαίσθητα σημάδια χρήσης

B: Άριστη κατάσταση με εμφανή σημάδια χρήσης

C: Καλή κατάσταση με εμφανή σημάδια χρήσης

Όλες οι συσκευές second go, ανεξάρτητα από την κατάστασή τους εμφανισιακά, καλύπτονται με εγγύηση iRepair διάρκειας ενός έτους, ώστε να μην έχουν να ζηλέψουν τίποτα στον συγκεκριμένο τομέα από ένα ολοκαίνουργιο iPhone.

Refurbished iPhone Unboxing: Η χαρά του καινούργιου στην τιμή του μεταχειρισμένου!

Αφού, λοιπόν, επιλέξαμε το Apple iPhone XR (που πάντα είχαμε… απωθημένο) με Grade A πιστοποίηση (βρήκαμε τη μαύρη έκδοση 64GB με μόλις 299€), έφτασε η στιγμή του unboxing. Η συσκευή ήρθε στα χέρια μας σε μια συσκευασία στα χρώματα του brand second go που περιείχε καλώδιο, φορτιστή και εξολκέα SIM. Πριν καν ανοίξουμε το κουτί μπορούσαμε να δούμε μια ανάλυση του grade συστήματος, τη σφραγίδα πιστοποίησης των τεχνικών της iRepair και μια σύνοψη του τι προβλέπει το πακέτο, δηλαδή: εγγύηση 12 μηνών, δυνατότητα επιστροφής χρημάτων εντός 30 ημερών, υποστήριξη από την ομάδα iRepair και φυσικά μια 100% λειτουργική συσκευή δίχως το παραμικρό ψεγάδι στην εμφάνισή της, μιας και προτιμήσαμε ένα Grade A iPhone. Βάζοντάς το στον φορτιστή της συσκευασίας για να φορτίσει, κάναμε τα πρώτα μας βήματα στον συναρπαστικό κόσμο της Apple για να μας καλωσορίσει ένα από τα αναμενόμενα πλεονεκτήματα του οικοσυστήματος, το update στην πιο πρόσφατη έκδοση του iOS, τη 16.3.

Όσο κι αν περιεργαστήκαμε το σασί για σημάδια χρήσης, όσο κι αν δοκιμάσαμε κάθε λειτουργία της συσκευής, τίποτα δεν πρόδιδε πως το συγκεκριμένο iPhone XR δεν βγήκε απευθείας από τη ζελατίνα της αρχικής του συσκευασίας. Άλλωστε, αυτή είναι και η ειδοποιός διαφορά μεταξύ ενός μεταχειρισμένου κινητού από ένα second go refurbished iPhone, καθώς στην πρώτη περίπτωση τραβάτε… λαχνό που δεν έχει περάσει από καμία διαδικασία πιστοποίησης και επισκευής, ενώ στη δεύτερη περίπτωση έχετε 100% εγγυημένη λειτουργικότητα και ξέρετε προκαταβολικά βάσει του συστήματος «Grades» αν η εμφάνιση είναι αψεγάδιαστη ή έχει μικροατέλειες. Όλες οι απαιτούμενες επισκευές και αντικαταστάσεις στον τεχνολογικό εξοπλισμό του refurbished iPhone έχουν πραγματοποιηθεί από τους ειδικούς της iRepair και όχι από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη βάσει… tutorials στο YouTube!

Η Εμπειρία χρήσης ενός refurbished κινητού

Τo iPhone XR προκάλεσε ιδιαίτερη αίσθηση όταν είχε ανακοινωθεί, καθώς ενσωματώνει τις πρωτοποριακές τεχνολογίες του iPhone XS, όπως ο πανίσχυρος επεξεργαστής Α12 Bionic με Neural Engine τελευταίας γενιάς, ώστε να υπηρετήσει όλες τις σύγχρονες εφαρμογές που αξιοποιούν τις ικανότητες της τεχνητής νοημοσύνης.

Η edge to edge οθόνη 6,1″ Liquid Retina HD δύσκολα αφήνει ανικανοποίητο ακόμα και τον πιο απαιτητικό χρήστη, ενώ η προηγμένη κάμερα 12MP με Quad-LED dual-tone φλας στην πλάτη αποδεικνύει ότι η Apple γνωρίζει πώς να παράγει επαγγελματικού επιπέδου φωτογραφικά αποτελέσματα. Η συγκεκριμένη κάμερα διαπρέπει και στη λήψη βίντεο, με δυνατότητα καταγραφής σε έως και 4K ανάλυση στα 60fps! Στην πρόσοψη, μια 7MP κάμερα τεχνολογίας True Depth αναβαθμίζει την αποτελεσματικότητα του Face ID, της αναγνώρισης προσώπου για άμεσο και ασφαλές ξεκλείδωμα της συσκευής δίχως pin. Παράλληλα, τα διπλά στερεοφωνικά ηχεία χαρίζουν ήχο αντάξιο των αγαπημένων σας μουσικών κομματιών, ενώ υποστηρίζεται ταχεία αλλά και ασύρματη φόρτιση.

Και μόνο το… δαγκωμένο μήλο στην πλάτη του iPhone XR είναι αρκετό για να μας πιστοποιήσει την ποιότητα κατασκευής της συσκευής, με το ισχυρό γυαλί και το αλουμίνιο να υπογραμμίζουν το καλαίσθητο design της. Νερό και σκόνη παύουν να αποτελούν φόβητρο για το κινητό σας, μιας και μιλάμε για ένα IP67 smartphone.

Τι άλλο μπορεί να ζητήσει κανείς από μια συσκευή που πλέον χάρη στα καταστήματα Public και τo αποκλειστικό brand second go ζει μια δεύτερη νιότη στα χέρια μας;

«Πράσινη» προσέγγιση για ένα βιώσιμο μέλλον

Η επιλογή second go δεν είναι φιλική μόνο απέναντι… στο πορτοφόλι μας, αλλά και προς τον πλανήτη. Ακολουθεί τη σύγχρονη τάση γύρω από την κυκλική οικονομία, καθώς παρατείνει τη διάρκεια ζωής των συσκευών, μειώνοντας έτσι την επιβάρυνση που προκαλούν στο περιβάλλον, δίχως συμβιβασμούς στην ποιότητα και στην εμπειρία χρήσης. Δίνοντας μια δεύτερη ευκαιρία στις συσκευές, το εν λόγω πρόγραμμα αποτρέπει την πρόωρη κατάληξή τους σε ηλεκτρονικά απόβλητα. Η ενίσχυση της κυκλικής οικονομίας έχει άμεση επίδραση στη μείωση της περιβαλλοντικής ρύπανσης και στην ελαχιστοποίηση του αποτυπώματος της βιομηχανίας της τεχνολογίας πάνω στον πολύπαθο πλανήτη μας.

Άρα πριν αγοράσεις μεταχειρισμένο iPhone ή laptop ρίξε μία ματιά και στα Public

Τι έχεις να χάσεις άλλωστε; Κάνε την έρευνά σου, σύγκρινε τις επιλογές σου και μετά αποφασίζεις. Απλά μην βιαστείς προτού δεις τις επιλογές από refurbished laptops και iPhone που πλέον διαθέτουν και τα Public!