Η POCO, η αγαπημένη εταιρεία της νέας γενιάς φανατικών της τεχνολογίας, παρουσιάζει δύο νέα smartphones για όλα τα μέλη της GenZ που αναζητούν ένα νέο, διαφορετικό τηλέφωνο που να δίνει έμφαση στην ψυχαγωγία.

Γιορτάζοντας 5 χρόνια POCO, το POCO X5 Pro 5G και το POCO X5 5G, αποτελούν σημαντικά ορόσημα για την εταιρεία και κυκλοφορούν με υπέροχες λειτουργίες που θα κερδίσουν κάθε λάτρη του high tech.  Το POCO X5 Pro 5G έρχεται με μια ανανεωμένη κάμερα, μεγαλύτερες ταχύτητες επεξεργασίας και μια απίθανη οθόνη. Ταυτόχρονα, το POCO Χ5 5G αποτελεί μια ισορροπημένη συσκευή με υπέροχη οθόνη, δυνατές επιδόσεις και μια μπαταρία μεγάλης διάρκειας, θέτοντας ψηλότερα το πήχη για όλα τα κινητά μεσαίας κατηγορίας. 

Το ένα μοντέλο της σειράς POCO X μετά το άλλο κερδίζουν τις καρδιές όλων των νέων fan της τεχνολογίας μέσα από την υπέροχη εμπειρία που ανέκαθεν προσφέρουν. Αντλώντας πληροφορίες  από την κοινότητα της POCO σχετικά με τις προτιμήσεις των χρηστών μέσα από κάθε νέα προσθήκη μοντέλου, η σειρά POCO X5 του 2023 είναι ειδικά σχεδιασμένη για να καλύψει όλες τις ανάγκες αλλά και να ξεπεράσει τις προσδοκίες που έχουν οι νεαροί δημιουργοί και καταναλωτές περιεχομένου. 

«Ειδικά σχεδιασμένο για τους δημιουργούς περιεχομένου προκειμένου να το οδηγήσουν σε νέα επίπεδα, πιστεύουμε ότι το POCO X5 Pro 5G είναι η καλύτερη συσκευή στη τιμή των  €429 δήλωσε ο κ. Angus Ng, Head of Product Marketing της POCO Global. «Με μια εκπληκτική οθόνη και επιδόσεις το POCO X5 5G, προσφέρει απίστευτη αξία και την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήσης σε ένα smartphone κάτω των €300».

POCO X5 Pro 5G: ένας νικητήριος συνδυασμός υπέροχου σχεδιασμού και προηγμένης κάμερας

Για πρώτη φορά σε συσκευή της σειράς POCO X, το POCO X5 Pro 5G κυκλοφορεί με μια εκπληκτική οθόνη Flow AMOLED 6.67″ ιντσών. Χάρη στη συγκεκριμένη τεχνολογία εύκαμπτης οθόνης, το POCO X5 Pro 5G είναι ελαφρύτερο και με πάχος μόλις 7.9mm [1], καθιστώντας το, το λεπτότερο μοντέλο X μέχρι σήμερα, που σημαίνει μεγαλύτερη άνεση κατά τη διάρκεια του gaming ή τη δημιουργία περιεχομένου. Είτε πρόκειται για τη δημιουργία βίντεο, είτε για παρακολούθηση μιας αγαπημένης ταινίας είτε για  σερφάρισμα στα social media ή για gaming, ο ρυθμός ανανέωσης της οθόνης, επιπέδου ναυαρχίδας, στα 120Hz, αποδίδει φωτεινές, όμορφες και εξαιρετικής ανάλυσης εικόνες. Όλα τα βίντεο και οι φωτογραφίες ζωντανεύουν με 100% DCI-P3 και με 10 bit βάθος χρωμάτων, ενώ με τη τεχνολογία Dolby Vision, η εμπειρία γίνεται ακόμα πιο μοναδική. 

Σχεδιασμένο ώστε να μεταφέρεται παντού, το POCO X5 Pro 5G κυκλοφορεί με λειτουργία dimming στα 1920Hz PWM για την προστασία των ματιών σε καταστάσεις χαμηλού φωτισμού ή το βράδυ. Χάρη στον παντοδύναμο επεξεργαστή Snapdragon® 778G 5G με διαδικασία παραγωγής 6nm, το POCO X5 Pro 5G έλαβε 545.093 βαθμούς στη πλατφόρμα AnTuTu [2]. Πρόκειται για καλύτερο σκόρ από το νέο επεξεργαστή MediaTek Dimensity 1080. Ο επεξεργαστής Snapdragon® 778G 5G προσφέρει εξαιρετική ισορροπία μεταξύ ενεργειακής απόδοσης και υψηλών επιδόσεων, επιτρέποντας στο σύστημα κάμερας της συσκευής να λειτουργεί πιο γρήγορα από το προηγούμενο μοντέλο. Όλες οι ταχύτητες του POCO X5 Pro 5G είναι ανανεωμένες ώστε να βελτιώσουν την λειτουργία της κάμερας. Συγκεκριμένα, βελτιώνει το setup κατά 41%, τη φωτογράφιση κατά 69%, και το night mode κατά 38% [3]. Επίσης, ο επεξεργαστής σήματος εικόνας (ISP) φτάνει τα 2 gigapixel το δευτερόλεπτο, ενώ ο επεξεργαστής συμβάλλει στην έξυπνη λειτουργία της κάμερας μέσω τεχνητής νοημοσύνης μέχρι 12 ΤΟPS. [4].

Ένας αισθητήρας επιπέδου ναυαρχίδας στα 108ΜΡ επιτρέπει τη λήψη φωτογραφιών  επαγγελματικού επιπέδου, προσφέροντας υπερ-λεπτομερείς απεικονίσεις, καθώς και την σύλληψη κάθε μικρό-λεπτομέρειας και χρώματος, ακόμα και σε σκοτεινά σημεία. Το POCO X5 Pro 5G υποστηρίζει βίντεο 4Κ και διαθέτει σειρά από λειτουργίες για πιο εύκολο και ευχάριστο vlogging, ώστε να μη χάνεται στιγμή από τις δημιουργίες σας. 

Το POCO X5 Pro 5G προσφέρει έως και 5.5. ώρες καταγραφής βίντεο ποιότητας 4Κ χάρη στην 5000mAh μπαταρία του [5], ένα αδιαμφισβήτητο προτέρημα για τους δημιουργούς βίντεο που βρίσκονται εν κινήσει. Τώρα, μπορούν να στριμάρουν και να τραβούν βίντεο όλη μέρα χωρίς το άγχος ότι θα τους τελειώσει η μπαταρία. Μάλιστα, χάρη στη turbo φόρτιση στα 67W, ένα μικρό διάλειμμα 7 μόλις λεπτών για καφέ είναι αρκετό για να φορτίσει η μπαταρία μέχρι και 30%. 

POCO X5 5G: o τέλειος συνδυασμός για μια φανταστική εμπειρία

Επαναπροσδιορίζοντας την ιδέα του τι είναι ένα smartphone μεσαίας κατηγορίας, το POCO Χ5 5G έχει όλα όσα η γενιά των Genzers χρειάζονται σε όλη τη διάρκεια της ημέρας τους για τη δουλειά, το διάβασμα, αλλά και τη διασκέδαση. Ακόμα και όταν τραβάτε χιλιάδες φωτογραφίες, παίζετε παιχνίδια για ώρες, ή βλέπετε βίντεο υψηλής ποιότητας, η συσκευή καλύπτει κάθε ανάγκη. Υπερβολικά ελαφρύ και λεπτό, με οθόνη AMOLED DotDisplay στις 6.67 ίντσες, και βάρος μόλις 189 γραμμάρια [6], το POCO X5 5G είναι άνετο κάθε στιγμή. Οι fans του gaming θα εκτιμήσουν τον ρυθμό ανανέωσης της οθόνης στα 120Hz καθώς και το contrast ratio 4,500,000:1 που εγγυάται μια ομαλή, πραγματική εμπειρία παιχνιδιού, ενώ το DCI-P3 wide color gamut προσφέρει ολοζώντανες εικόνες. 

Το POXO X5 5G κυκλοφορεί με τον επεξεργαστή Snapdragon® 695 που παρέχει μια αδιάκοπη εμπειρία χρήσης για υψηλές ταχύτητες και απόδοση, καθώς και υψηλές ταχύτητες download. Η συσκευή προσφέρει τον τέλειο συνδυασμό RAM και ROM ώστε το περιεχόμενο να παραμείνει απαλό και ευχάριστο. Οι χρήστες που «τρέχουν» πολλές λειτουργίες ταυτόχρονα μπορούν να αλλάξουν από τη μια εφαρμογή στην άλλη χάρη στη Dynamic RAM Expansion Technology 3.0 που επιτρέπει περισσότερες εφαρμογές να παραμένουν ενεργές στο υπόβαθρο. 

Χάρη στη μπαταρία στα 5000mAh μπορείτε να πάτε από τις εφαρμογές της δουλειάς στο gaming, στην ακρόαση περιεχομένου, στο σερφάρισμα στα social media χωρίς πρόβλημα. Δεν χρειάζεται άγχος για χαμηλή μπαταρία, τη στιγμή που  μπορείτε να δείτε βίντεο στο YouTube επί 21 ωρες. [7]. Ο φορτιστής της συσκευής στα 33W μπορεί να φορτίσει πλήρως τη συσκευή σε μόλις 68 λεπτά [8], όσο δηλαδή κρατάει ένα διάλειμμα για φαγητό προτού συνεχίσετε το gaming ή το τελευταία επεισοδιο της αγαπημένης σας σειράς. Μια πληρως φορτισμένη συσκευή σάς προσφέρει σερφάρισμα και διάδραση στα social media έως 12 ώρες [9].

Διαθεσιμότητα

To POCO X5 Pro 5G Pro κυκλοφορεί σε τρία χρώματα: Black, Blue και Yellow, σε δυο εκδόσεις:  6GB+128GB και 8GB+256GB.

Το POCO X5 5G κυκλοφορεί σε τρία χρώματα: Green, Blue και Black, σε δυο εκδόσεις:  6GB+128GB και 8GB+256GB.

Περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με την κυκλοφορία των συσκευών στην ελληνική αγορά θα ανακοινωθούν σύντομα. 


Σημειώσεις:

[1] Τα στοιχεία προέρχονται από τα εσωτερικά εργαστήρια. Οι μέθοδοι καταμέτρησης διαφέρουν στον κλάδο και τα αποτελέσματα ενδέχεται να διαφέρουν.

[2] Τα στοιχεία προέρχονται από τους εσωτερικούς ελέγχους της AnTuTu v.9.5.3. Τα αποτελέσματα ενδέχεται να διαφέρουν.

[3] Τα στοιχεία προέρχονται από τα εσωτερικές δοκιμές σε σχέση με την προηγούμενη γενιά. Τα αποτελέσματα ενδέχεται να διαφέρουν.

[4] Τα στοιχεία προέρχονται από την επίσημη ιστοσελίδα της Qualcomm.

[5] Tα στοιχεία προέρχονται από εσωτερικές δοκιμές. Τα αποτελέσματα ενδέχεται να διαφέρουν.

[6] Tα στοιχεία προέρχονται από εσωτερικές δοκιμές. Τα αποτελέσματα ενδέχεται να διαφέρουν.

[7] Tα στοιχεία προέρχονται από εσωτερικές δοκιμές. Τα αποτελέσματα ενδέχεται να διαφέρουν.

[8] Τα αποτελέσματα προέρχονται από εσωτερικές δοκιμές. Θα ανανεωθούν μέσω OTA προς τους τελικούς χρήστες. Τα αποτελέσματα ενδέχεται να διαφέρουν.

[9] Tα στοιχεία προέρχονται από εσωτερικές δοκιμές. Τα αποτελέσματα ενδέχεται να διαφέρουν.