Η προηγμένη επεξεργασία εικόνας της LG συναντά τις κορυφαίες τεχνολογίες οθόνης δημιουργώντας ένα συνδυασμό με ασυναγώνιστη ποιότητα.

Οι κορυφαίοι επεξεργαστές α5, α7 και α9 της LG, με αλγόριθμους “deep-learning”, βελτιστοποιούν αυτόματα την ποιότητα ήχου και εικόνας μέσα από μια σειρά τεχνολογιών που προσφέρουν καθηλωτική εμπειρία θέασης στις τηλεοράσεις OLED της LG. Χάρη στην κορυφαία τεχνολογία της LG, το περιεχόμενο προβάλλεται με ρεαλιστικά χρώματα και η αναπαραγωγή του μένει πιστή στο όραμα των δημιουργών του. 

Ο επεξεργαστής α9 5ης γενιάς με υποστηριζόμενη ανάλυση 4Κ και 8Κ ενσωματώνεται στις LG τηλεοράσεις LX1, C2 και G2, 42 έως 97 ιντσών και στις τηλεοράσεις Ζ2 77 και 88 ιντσών. Ο επεξεργαστής προσφέρει βελτιωμένο AI Up-Scaling σε ένα βήμα και με την προσθήκη τεχνολογιών AI Deep Learning και Noise Reduction προσφέρει καθαρή ανάλυση εικόνας σε αναβαθμισμένη κλίμακα και με μειωμένο θόρυβο. Επίσης, χάρη στο Brightness Booster παράγεται από 20% φωτεινότερη εικόνα και έως 30% φωτεινότερη εικόνα στην G2 με το Brightness Booster Max, τέλειο μαύρο και εξαιρετική αντίθεση, ενώ αποδίδεται 100% πιστότητα και όγκος χρωμάτων.

Η τεχνολογία AI Picture Pro μεγιστοποιεί την εμπειρία της θέασης, διαφοροποιώντας την εικόνα στο φόντο και το προσκήνιο, με αποτέλεσμα μια ακόμα πιο ρεαλιστική εμπειρία για τον θεατή. Χάρη στη συγκεκριμένη τεχνολογία εξετάζονται περισσότερες από 5.000 ζώνες της εικόνας και δημιουργείται ένας δυναμικότερος χάρτης τόνου (tone mapping) σε καθεμία από αυτές. Τέλος, η τεχνολογία AI Sound Pro που ενσωματώνεται βοηθά στη μοναδική απόλαυση του ήχου. Η εμπειρία του τρισδιάστατου ήχου με το Dolby Atmos® απογειώνεται, μεταφέροντας τον κινηματογράφο στο σπίτι, ενώ οι αλγόριθμοι “deep-learning” μετατρέπουν τον ήχο 2 καναλιών σε καθηλωτικό εικονικό ήχο surround 7.1.2. Με την προσθήκη του εικονικού ύψους και του εικονικού πίσω μέρους, δίνεται η εντύπωση ότι ο ήχος προέρχεται από παντού. Οι σκηνές γίνονται ακόμα πιο ζωντανές, η κινηματογραφική εμπειρία κόβει την ανάσα και η ρεαλιστική απόδοση κλέβει την παράσταση.

Με το Dynamic Tone Mapping Pro για χαρτογράφηση εικόνας HDR πολλαπλών τόνων ο επεξεργαστής α9 αναλύει και βελτιστοποιεί τη σκίαση και την αντίθεση σε πραγματικό χρόνο για καθαρότερη λεπτομέρεια σε κάθε σκηνή. Η Αναβάθμιση AI 8K χρησιμοποιεί αλγόριθμους “deep-learning” για να αναλύσει και να αποκαταστήσει χαμένες πληροφορίες, μετατρέποντας περιεχόμενο χαμηλότερης ανάλυσης σε εκπληκτικά καθηλωτικό περιεχόμενο 8K. Οι τηλεοράσεις LG διαθέτουν την προηγμένη τεχνολογία αναβάθμισης AI 8K, η οποία δίνει στη συσκευή τη δυνατότητα να αναβαθμίζει περιεχόμενο από οποιαδήποτε ανάλυση. 

Ο α7 5ης γενιάς 4Κ ενσωματώνεται στις LG τηλεοράσεις QNED82/81, Α2 και Β2, 50 έως 86 ιντσών. Όπως και ο α9, διαθέτει την τεχνολογία AI Up-Scaling, υποστηρίζει ανίχνευση προσώπων και αντικειμένων, καθώς και την ενίσχυση του φόντου και του προσκηνίου, ενώ η χαρτογράφηση των περιοχών της εικόνας γίνεται με βάση την τεχνολογία AI Dynamic Tone Mapping. Επιπλέον, η αναπαραγωγή ήχου υποστηρίζεται από τη λειτουργία Virtual Surround Up-Mixing 5.1.2, ενώ όπως ισχύει και για τον α9 υποστηρίζονται οι λειτουργίες Bluetooth® Surround και Adaptive Sound Control.

Ο επεξεργαστής α5 Gen 5 4K, ενσωματώνεται στις LG τηλεοράσεις UQ75, UQ81, Nano 78/76 & 82/81, 43 έως 86 ιντσών. Χάρη στην τεχνολογική υπεροχή του η παρακολούθηση περιεχομένου είναι ρεαλιστική ενώ με τη βοήθεια του AI Brightness Control η εικόνα γίνεται πιο φωτεινή. Στα χαρακτηριστικά του επεξεργαστή περιλαμβάνεται η υπηρεσία Game Optimizer που προσφέρει τις ιδανικές ρυθμίσεις στο gaming, μειώνει την καθυστέρηση στα αθλητικά παιχνίδια, διευκολύνει στον εντοπισμό αντιπάλων σε First-Person Shooter τίτλους και προβάλλει τους χαρακτήρες παιχνιδιών RPG με εντυπωσιακό τρόπο. Οι τηλεοράσεις LG, μέσω των επεξεργαστών τους, προσφέρουν άμεση πρόσβαση σε μεγάλες υπηρεσίες streaming, όπως Netflix, Apple TV +, Amazon και Prime Video για να απολαμβάνουν οι χρήστες απεριόριστο περιεχόμενο και ατέλειωτες ώρες διασκέδασης. Επιπλέον, οι λάτρεις των sports επωφελούνται των μοναδικών δυνατοτήτων που έχουν δημιουργηθεί ειδικά για εκείνους, όπως το Sports Alert. Η συγκεκριμένη λειτουργία που είναι διαθέσιμη για αθλητικές ειδοποιήσεις προσφέρει ενημερώσεις ώστε οι θεατές να μην ανησυχούν ότι θα χάσουν τις αναμετρήσεις των αγαπημένων τους ομάδων. 

Εάν θέλετε να απολαμβάνετε όλα τα προνόμια που προσφέρουν οι επεξεργαστές της LG, επιλέξτε μια LG OLED, τη Νο1 Τηλεόραση Παγκοσμίως για 9 συνεχόμενα χρόνια, με πενταετή εγγύηση πάνελ και κάντε τη ζωή σας καλύτερη με την LG.