Νέες συνεργασίες και μεγάλα έργα επισφράγισαν την επιτυχημένη πορεία του τμήματος Business Solutions της LG Electronics (LG) για το 2022, επιβεβαιώνοντας την εμπιστοσύνη του σύγχρονου επαγγελματία και του καταναλωτή στις ολοκληρωμένες λύσεις και την καινοτόμα τεχνολογία των προϊόντων που προσφέρει.

Η προηγούμενη χρονιά αποτέλεσε σημαντικό σταθμό για το τμήμα Επαγγελματικών Λύσεων της LG, αποτελώντας αρωγό για τη μεγαλύτερη ανάπτυξή του στο άμεσο μέλλον και την εδραίωσή του ως τον ηγέτη στην υποστήριξη και παροχή ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων. 

Όπως δήλωσε ο κ. Γιάννης Μαντάς, Εμπορικός Διευθυντής του τμήματος Business Solutions της LG Electronics Hellas, «Συνολικά, το 2022 ήταν μια επιτυχημένη χρονιά για το τμήμα LG Business Solutions. Είμαστε περήφανοι που καταφέραμε να έχουμε ισχυρή ανάπτυξη και εδραιώσαμε περαιτέρω τη θέση μας ως ηγέτης στον κλάδο. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους πελάτες και τους συνεργάτες μας για τη συνεχή υποστήριξη και την εμπιστοσύνη τους στα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας. Ανυπομονούμε να συνεχίσουμε να παρέχουμε καινοτόμες λύσεις και εξαιρετικές υπηρεσίες και το επόμενο έτος.»

Συγκεκριμένα, στον Ξενοδοχειακό Κλάδο, η LG Business Solutions, για το 2022, μέσω σημαντικών στρατηγικών συνεργασιών, κατάφερε να απογειώσει την εμπειρία των επισκεπτών, αναβαθμίζοντας τις υπηρεσίες της, μέσα από την παροχή  σημαντικών και καινοτόμων λύσεων τεχνολογίας αιχμής σε συστήματα κλιματισμού, ξενοδοχειακές τηλεοράσεις και ολοκληρωμένες λύσεις όπως η Infotainment Pro:Centric Direct Πλατφόρμα, για εξατομικευμένη προβολή περιεχομένου. 

Πέρα από τον ξενοδοχειακό κλάδο, αξιοσημείωτη είναι η συμβολή της LG Business Solutions και σε λύσεις τεχνολογίας LED, προσφέροντας υψηλό επίπεδο εμπειρίας θέασης, μέσω της προσφοράς ολοκληρωμένων λύσεων σε digital signage, με σημαντικό έργο – σταθμό τον εξοπλισμό του νέου γηπέδου της ΑΕΚ. Τα δύο LED scoreboards (72 τ.μ. το καθένα) που τοποθετήθηκαν στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου και μια πληθώρα LED οθονών ψηφιακής σήμανσης για τους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους του γηπέδου, συμβάλλουν καθοριστικά στη φαντασμαγορική προβολή των αθλητικών γεγονότων που διαδραματίζονται εκεί. Επίσης, σημαντικό έργο αναφοράς είναι η ανανέωση του studio του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alpha TV, όπου η LG Business Solutions εγκατέστησε μια σειρά από Led Wall οθόνες, εξασφαλίζοντας μια πιο απρόσκοπτη εικόνα στον τρόπο προβολής του δελτίου. 

Στην ευρεία γκάμα λύσεων της LG Business Solutions, προστίθενται και οι ενεργειακά αποδοτικές λύσεις θέρμανσης, μέσω των αντλιών θερμότητας της LG, οι οποίες αποτελούν το επίκεντρο του ενδιαφέροντος ως μια οικονομικά αποδοτική και φιλική προς το περιβάλλον λύση θέρμανσης για κάθε κατοικία. Οι αντλίες θερμότητας έχουν σχεδιαστεί για να μειώνουν την κατανάλωση ενέργειας και να βελτιώνουν τη συνολική απόδοση των συστημάτων θέρμανσης, βοηθώντας τις επιχειρήσεις και τους ιδιοκτήτες σπιτιών να περικόψουν το ενεργειακό κόστος, μειώνοντας παράλληλα το αποτύπωμα άνθρακα. 

Οι ολοκληρωμένες λύσεις της LG Business Solutions δε συμβάλλουν μόνο στη βελτίωση της καθημερινότητας των καταναλωτών και της απόδοσης των επιχειρήσεων σε κάθε τομέα δραστηριοποίησης, αλλά βρίσκονται δίπλα και στο σημαντικό έργο μεγάλων οργανισμών, που έχουν σκοπό τη βελτίωση της ζωής και της καθημερινότητας των ανθρώπων και στην προκειμένη περίπτωση αναφοράς, των παιδιών. ‘Έτσι, για ακόμη μία χρονιά, η LG Business Solutions βρέθηκε στο πλευρό του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στηρίζοντας το σημαντικό του έργο, ως Technology Partner, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της εταιρείας. Η συμβολή της LG αναγνωρίστηκε από τον Πρόεδρο του Οργανισμού «Χαμόγελο του Παιδιού», κ. Κωνσταντίνο Γιαννόπουλο, με τιμητική βράβευση.

Σημαντικά γεγονότα για την προηγούμενη χρονιά, αποτελούν οι δύο διοργανώσεις που διεξήχθησαν από την LG Business Solutions, για την παρουσίαση των ολοκληρωμένων λύσεών της, στοχεύοντας στην εξοικονόμηση ενέργειας και τη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος για κάθε επιχείρηση. Στην πρώτη κατά σειρά εκδήλωση με τίτλο «Design the Future with LG», που διοργανώθηκε στο Ολυμπιακό Μουσείο της Αθήνας, οι προσκεκλημένοι μελετητές είχαν την ευκαιρία να μάθουν περισσότερα για τις πρωτοποριακές και οικολογικές λύσεις Κλιματισμού, Θέρμανσης και Εξαερισμού και τον τρόπο που αυτές οι λύσεις μπορούν να υλοποιηθούν σε κάθε επαγγελματικό και οικιακό χώρο. Η χρονιά έκλεισε με την ομάδα της LG Business Solutions να παρουσιάζει, στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ ΟΠΑΠ ΑΡΕΝΑ, το νέο  επαγγελματικό σύστημα ψύξης- θέρμανσης VRF Multi V i, σε περισσότερους από 300 συνεργάτες καθώς και σε εκπροσώπους των ΜΜΕ, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά την πρώτη βιώσιμη λύση με ΑΙ τεχνολογία στην κατηγορία της ψύξης-θέρμανσης.  

Τέλος, η ομάδα επαγγελματικών λύσεων της LG έλαβε μια σειρά εξαιρετικών τιμητικών διακρίσεων στις διοργανώσεις Energy Mastering Awards, Tourism Awards, Environmental Awards και Hospitality Awards, αναδεικνύοντας τη σπουδαιότητα και τη σημαντική συμβολή των  επαγγελματικών της λύσεων.  Με τον τρόπο αυτό αποδεικνύεται η υπεροχή και το σπουδαίο έργο της LG Electronics (LG) για την παροχή ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων, οδηγώντας τις εξελίξεις για τη μελλοντική ανάπτυξη της εταιρείας.