Το Disney+ παρουσίασε το νέο πόστερ και  ένα συναρπαστικό αφιέρωμα μικρού μήκους για τον τρίτο κύκλο του «The Mandalorian», της βραβευμένης, live action, πρωτότυπης σειράς της Lucasfilm, που θα είναι διαθέσιμος από την 1η Μαρτίου, αποκλειστικά στο Disney+.

Στο νέο αφιέρωμα μικρού μήκους οι Jon Favreau, Dave Filoni, Rick Famuyiwa και άλλοι, εξερευνούν πώς ο Μανταλόριαν και ο αγαπημένος χαρακτήρας των fans, Γκρόγκου, κατάφεραν να εξελιχθούν και να κερδίσουν τις καρδιές των θεατών σε όλο τον κόσμο.

Τα ταξίδια του Μανταλόριαν στον γαλαξία του Star Wars συνεχίζουν. Ο άλλοτε μοναχικός κυνηγός επικηρυγμένων, Ντιν Τζάριν, έχει επανενωθεί με τον Γκρόγκου. Στο μεταξύ, η New Republic αγωνίζεται να οδηγήσει το γαλαξία μακριά από τη σκοτεινή ιστορία του. Ο Μανταλόριαν θα συναντηθεί με παλιούς συμμάχους και θα κάνει νέους εχθρούς, καθώς εκείνος και ο Γκρόγκου συνεχίζουν, μαζί, το ταξίδι τους.

Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι Pedro Pascal, Katee Sackhoff, Carl Weathers, Amy Sedaris, Emily Swallow και Giancarlo Esposito. Οι σκηνοθέτες των οκτώ επεισοδίων του τρίτου κύκλου είναι οι Rick Famuyiwa, Rachel Morrison, Lee Isaac Chung, Carl Weathers, Peter Ramsey και Bryce Dallas Howard.

Showrunner και σεναριογράφος είναι ο Jon Favreau, ο οποίος είναι παράλληλα και εκτελεστικός παραγωγός μαζί με τους Dave Filoni, Rick Famuyiwa, Kathleen Kennedy και Colin Wilson. Η Karen Gilchrist και η Carrie Beck είναι συν-εκτελεστικοί παραγωγοί.