Η εποχή που οι νέοι εκπρόσωποι της εμβληματικής σειράς Samsung Galaxy S κάνουν την εντυπωσιακή τους πρεμιέρα έφτασε και φέτος οι λόγοι για να κάνετε την προ-παραγγελία ενός Galaxy S23 από τα Public είναι περισσότεροι από ποτέ!

Για τη σειρά Galaxy S της Samsung, τα πολλά λόγια περιττεύουν. Πρόκειται για τη flagship οικογένεια smartphone του κορεατικού κολοσσού που κάθε χρόνο ηγείται των τεχνολογικών εξελίξεων, καταθέτοντας καινοτόμα χαρακτηριστικά που διευρύνουν τον ρόλο ενός κινητού στην καθημερινότητά μας. Φέτος, το πολυαναμενόμενο Samsung Galaxy S23 «σπάει τα κοντέρ» με μια λίστα τεχνικών χαρακτηριστικών που κάνει ειδικούς και μη να το θέλουν στα χέρια τους το συντομότερο δυνατό! Αν αναρωτιέστε γιατί, σας συνοψίζουμε τις απαντήσεις!

 

Γιατί Samsung Galaxy S23;

Για κάθε σενάριο χρήσης ενός κινητού, όποια κι αν είναι η προτεραιότητά σας στα κριτήρια αγοράς ενός smartphone, τα νέα μοντέλα της σειράς Galaxy S23 κάνουν  με χαρακτηριστική ευκολία τικ σε όλα τα checkboxes!

Αν είστε λάτρεις του gaming ή… μανιώδεις multitaskers που χρησιμοποιούν πλήθος απαιτητικών εφαρμογών παράλληλα, το Snapdragon 8 Gen 2 chipset είναι βγαλμένο από τις τεχνολογικές σας φαντασιώσεις! Και σαν να μην έφταναν οι κορυφαίες αποδόσεις του καλύτερου επεξεργαστή που έχει κατασκευαστεί ποτέ για Android κινητά, η Qualcomm έχει συνεργαστεί στενά με τη Samsung προκειμένου να δημιουργήσει μια έκδοση ειδικά για τη σειρά S23, με ακόμα υψηλότερο χρονισμό στους πυρήνες της CPU!

Για όσους αγαπούν τη φωτογραφία και απαιτούν μια κάμερα αντάξια των αξιομνημόνευτων στιγμών που θα απαθανατίζουν, τα νέα Samsung Galaxy S23 έρχονται για να ξεπεράσουν τον υψηλότατο πήχη που είχαν θέσει οι προκάτοχοί τους.

Οι τυχεροί κάτοχοι ενός Galaxy S23 Ultra μπορούν να εκμεταλλευθούν τις ανεξάντλητες δυνατότητες της κύριας κάμερας με ανάλυση αισθητήρα στα 200MP (!), καθώς και τον διπλάσιας αποτελεσματικότητας οπτικό σταθεροποιητή (OIS), ο οποίος χαρίζει προσόντα… gimbal στη συσκευή για σταθερές λήψεις φωτογραφίας και βίντεο. Ένας periscope τηλεφακός με 10x οπτικό zoom και ένας τηλεφακός με 3x οπτικό zoom στέλνουν την πληροφορία τους σε δυο αισθητήρες 10MP, με τον υπερευρυγώνιο φακό και τον αισθητήρα 12MP που του αντιστοιχεί να ολοκληρώνουν τη σύνθεση των συνολικά 4 καμερών της πλάτης του Galaxy S23 Ultra μοντέλου.

Αν, βέβαια, ανήκετε στην κατηγορία των χρηστών που τους κουράζουν τα τεχνικά χαρακτηριστικά και θέλουν απλά κάθε «κλικ» να μεταφράζεται αυτόματα σε μια τέλεια φωτογραφία ανεξαρτήτως συνθηκών, τότε θα λατρέψετε τις νέες Nightography αρετές του Galaxy S23 Ultra. Πλέον, με ένα Galaxy S23 μπορείτε να φωτογραφίσετε… τον γαλαξία, μιας και τα φωτογραφικά αποτελέσματα κάθε φορά που στρέφετε την κάμερα προς τον έναστρο ουρανό και το φεγγάρι θα σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό! Για τους λιγότερο ρομαντικούς, αψεγάδιαστα μπορούν να αποτυπωθούν και τα τεκταινόμενα κατά τη διάρκεια μιας νυχτερινής σας εξόδου, όπου ο φωτισμός δεν είναι πάντα… camera-friendly.

Στις εκδόσεις S23 και S23+, συναντάμε μια τριάδα καμερών (50MP, 12MP με υπερευρυγώνιο φακό και 10MP με τηλεφακό για 3x οπτικό zoom) που προσφέρει λήψεις που θα ζήλευαν αρκετά μοντέλα φωτογραφικών μηχανών, ακόμα και σε συνθήκες ελάχιστου φωτισμού. Άλλωστε πόσες φωτογραφικές μηχανές μπορούν να καταγράψουν 8Κ video στα 30fps; Παράλληλα, σε όλα τα Galaxy S23 στην πρόσοψη φιλοξενείται μια ικανότατη 12MP selfie-cam με δυνατότητα καταγραφής 4K video στα 60fps.

Όποια διαγώνιος οθόνης κι αν είναι προτιμητέα από την παλάμη σας (6.1’’ FHD+ για το Galaxy S23, 6.6’’ FHD+ για το Galaxy S23+ ή 6,8’’ QHD+ για το Galaxy S23 Ultra) το Dynamic AMOLED 2x πάνελ κάθε Galaxy S23 θα σας χαρίσει το απόλυτα βαθύ μαύρο, έναν ιδανικό καμβά για να αναδειχθούν ολοζώντανα τα χρώματα. Ο ρυθμός ανανέωσης προσαρμόζεται στο περιεχόμενο και αγγίζει έως και τα 120Hz για απόλυτα ρευστή κίνηση.

Τα Samsung Galaxy S23, S23+ και S23 Ultra χαρακτηρίζονται και από διευρυμένη αυτονομία μπαταρίας, με ταχύτητες φόρτισης που αγγίζουν μέχρι και τα 45W για τα Galaxy S23+ και S23 Ultra.

Η Ultra έκδοση φιλοξενεί και το… διάσημο πλέον S Pen στο σώμα της συσκευής. Το πολυτάλαντο πενάκι έρχεται με ανανεωμένη λειτουργικότητα και ακόμα περισσότερες δυνατότητες που θα σας λύσουν τα χέρια.

 

Γιατί προ-παραγγελία;

Με κάθε προ-παραγγελία ενός Samsung Galaxy S23 δικαιούστε double-up storage, δηλαδή διπλασιασμό του αποθηκευτικού χώρου διατηρώντας την ίδια τιμή! Αν για παράδειγμα προ-παραγγείλετε μία έκδοση με χωρητικότητα 128GB παίρνετε στην ίδια τιμή την ανώτερη έκδοση με χωρητικότητα 256GB. Κερδίζετε επίσης, 100€ επιπλέον όφελος στην αξία επιστροφής της παλιάς σας συσκευής.

 

Γιατί από τα Public;

Ένα κατάστημα Public δεν είναι απλά μια συλλογή προϊόντων πάνω σε ράφια, αλλά ο απόλυτος προορισμός τεχνολογίας που πλαισιώνεται από ένα σύνολο υπηρεσιών που κάνουν τη διαφορά στην εξυπηρέτησή σας. Τέσσερις από αυτές ακολουθούν…

iRepair Service: Μια στρατιά ειδικών στο πλευρό σας!

Μπορεί τα νέα Samsung Galaxy S23 να προστατεύονται από το ισχυρότερο Corning Gorilla Glass που έχει δημιουργηθεί ποτέ και να έχουν IP68 πιστοποίηση προστασίας απέναντι σε νερό και σκόνη, αλλά όταν επενδύει κανείς σε ένα smartphone που διαθέτει ό,τι καλύτερο έχει να επιδείξει η σύγχρονη τεχνολογία, θέλει να νιώθει πως θα έχει τη συμπαράσταση που του αξίζει όταν συμβεί κάποιο… ατύχημα. Για τον λόγο αυτό, η υπηρεσία iRepair Service των καταστημάτων Public έχει δημιουργηθεί σε αποκλειστική συνεργασία με τους έμπειρους τεχνικούς της iRepair που είναι έτοιμοι να βοηθήσουν ταχύτατα, με ποιοτικά ανταλλακτικά και επαγγελματική υπευθυνότητα απέναντι στην ασφάλεια των πολύτιμων δεδομένων που θα φιλοξενήσει το νέο σας smartphone.

Παραλαβή από BOX NOW locker ακόμα και τα μεσάνυχτα!

Θέλετε να φτάσει το Samsung Galaxy S23 σε εσάς όσο πιο γρήγορα γίνεται, αλλά δεν ξέρετε πού θα βρίσκεστε και πότε θα είστε διαθέσιμος τη μέρα που θα είναι ετοιμοπαράδοτο; Γιατί να προσαρμόσετε το πρόγραμμά σας όταν μπορεί να προσαρμοστεί σε αυτό η παραγγελία σας;

Τα Public σε συνεργασία με την κορυφαία στον χώρο των smart lockers εταιρεία, την BOX NOW, προσφέρουν μια υπηρεσία που σας δίνει την απόλυτη ελευθερία στην παραλαβή της πολυπόθητης συσκευής σας. Επιλέξτε κάποιο από τα άνω των 1.200 σημείων σε όλη την Ελλάδα και πληρώστε πριν ή κατά την παραλαβή μέσω κάρτας. Η παραγγελία σας θα σας περιμένει για 48 ώρες από την άφιξή της στο BOX NOW Locker της προτίμησής σας και η παραλαβή γίνεται οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας (ή και της νύχτας!) απλά πληκτρολογώντας στο πληκτρολόγιο του locker τον κωδικό που θα λάβετε στο κινητό σας. Επιπρόσθετα, αξίζει να σημειωθεί πως τα lockers λειτουργούν με ηλιακή ενέργεια, μειώνοντας το αποτύπωμα άνθρακα.

Flex Pay: Δόσεις χωρίς πιστωτική κάρτα

Θέλετε να αποκτήσετε ένα ολοκαίνουργιο Samsung Galaxy S23 ορίζοντας εσείς τον χρόνο αποπληρωμής και το ποσό της δόσης; Τα καταστήματα Public δίνουν λύση με το Flex Pay, το πρόγραμμα χρηματοδότησης που επιτρέπει αγορές χωρίς πιστωτική κάρτα με έως και 36 δόσεις!

Απαλλαγή Φ.Π.Α. για επαγγελματίες, τώρα και online

Πλέον τα Public φέρνουν και online τις VAT Free αγορές χωρίς Φ.Π.Α. για τους επαγγελματίες που δικαιούνται απαλλαγή Φ.Π.Α 24% σύμφωνα με το Άρθρο 39α. Οι δικαιούχοι έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν συσκευές στην αιχμή της τεχνολογίας, όπως τα μέλη της σειράς Samsung Galaxy S23, και με απλά βήματα (ηλεκτρονικά, τηλεφωνικά ή με επίσκεψη σε ένα κατάστημα Public) μπορούν να ολοκληρώσουν τη διαδικασία σε ελάχιστο χρόνο, προκειμένου να αφαιρεθεί ο Φ.Π.Α. κατά το τελευταίο βήμα της παραγγελίας.

Άρα για Samsung Galaxy S23 μόνο Public;

Ακριβώς! Τα Public είναι ο απόλυτος προορισμός και κινητά Samsung στην Ελλάδα προσφέροντάς σου αξιοπιστία και ατελείωτα προνόμια και υπηρεσίες. Γι’ αυτό αν είσαι fan των νέων Samsung Galaxy S23 σε περιμένουμε στα Public!