Η ViewSonic Corp. δίνει άλλη διάσταση στην εκπαιδευτική διαδικασία με τους πλήρως ανανεωμένους της προβολείς LED.

Στις μέρες μας, οι συγκεκριμένες συσκευές κερδίζουν ολοένα και περισσότερο έδαφος στις σχολικές αίθουσες, καθώς αποτελούν ένα εξαιρετικά χρήσιμο εργαλείο των εκπαιδευτικών για την παρουσίαση περιεχομένου, είτε διδάσκουν σε εκατοντάδες φοιτητές, είτε σε μικρότερες τάξεις. Η ViewSonic παρουσιάζει το εξάωρο πρόγραμμα των προβολέων LED:

1η ώρα: Ποιότητα εικόνας

2η ώρα: Άμεση ενεργοποίηση 

3η ώρα: Αξιοπιστία

4η ώρα: Φορητότητα

5η ώρα: Άνετη χρήση

6η ώρα: Εύκολη συντήρηση με χαμηλό κόστος

Το κουδούνι μόλις χτύπησε, το μάθημα ξεκινά! « HYPERLINK “https://greece.viewsonicclub.com/led-projectors/” ViewSonic LED projector στον πίνακα!»

1η ώρα: Ποιότητα εικόνας 

Οι προβολείς LED προσφέρουν μία βελτιωμένη εμπειρία θέασης στις σχολικές αίθουσες, φροντίζοντας παράλληλα να μην καταπονούν τα μάτια των μαθητών, αφού οι εκπομπές μπλε φωτός είναι μειωμένες στο ελάχιστο. Επίσης, δεδομένου ότι παράγουν μία καλύτερα αντιληπτή φωτεινότητα, χάρη στον υψηλότερο κορεσμό χρωμάτων μπορούν να χρησιμοποιηθούν ακόμα και σε περιβάλλοντα με έντονο φυσικό φωτισμό, όπως μία τάξη. Οι σειρές M και Χ LED προβολέων της ViewSonic το γνωρίζουν καλά.

2η ώρα: Άμεση ενεργοποίηση

Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα των προβολέων LED είναι η δυνατότητα άμεσης ενεργοποίησης. Η λειτουργία αυτή είναι πολύ σημαντική σε μία σχολική αίθουσα, καθώς δεν αφήνει καθόλου περιθώρια χρόνου για παιδικές αταξίες. Απλά μπείτε στην τάξη, ενεργοποιήστε την LED συσκευή σας και ξεκινήστε το μάθημα! Οι M1+ και M2e της ViewSonic είναι στην υπηρεσία σας και έτοιμοι για δράση.

3η ώρα: Αξιοπιστία

Η διάρκεια ζωής των LED είναι μεγαλύτερη από την αντίστοιχη των προβολέων που χρησιμοποιούν λαμπτήρες υδρογόνου. Επιπλέον, επειδή δεν παράγουν σχεδόν καθόλου θερμότητα δε χρειάζονται μεγάλο ανεμιστήρα και κατά συνέπεια είναι αθόρυβοι. Το στοιχείο εκείνο όμως που τους δίνει τη μεγαλύτερη αξιοπιστία είναι ότι δεν υπόκεινται σε φθορά φωτεινότητας και χρώματος με το χρόνο και τη χρήση, όπως οι αντίστοιχοι λαμπτήρων. Οι M1 και Μ1 Mini της ViewSonic θα γίνουν οι πιο πιστοί σας φίλοι. 

4η ώρα: Φορητότητα

Οι περισσότεροι LED projectors έχουν compact μορφή και μεγάλη φορητότητα. Παρά το μικρό τους μέγεθος, είναι εξοπλισμένοι με ενσωματωμένα ηχεία υψηλής ποιότητας, σύνδεση WiFi και μία ισχυρή μπαταρία. Απλά τοποθετήστε τον M1 Mini Plus ή τον M2 της ViewSonic στην τσάντα σας και μεταφέρετε το μάθημα σας από τμήμα σε τμήμα και από αίθουσα σε αίθουσα, καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

5η ώρα: Άνετη χρήση

Οι εν λόγω προβολείς είναι απίστευτα εύχρηστοι στο σχολικό περιβάλλον. Η πληθώρα θυρών HDMI, VGA και USB επιτρέπει τη σύνδεση τους με οποιαδήποτε άλλη συσκευή. Χάρη στη δυνατότητα αυτόματης ενεργοποίησης και την ολοκληρωμένη λειτουργία keystone correction τους οι X10-4K και X100-4K αναπαράγουν τέλεια εικόνα σε δευτερόλεπτα. Σαν αποτέλεσμα αυξάνεται το ενδιαφέρον και η συμμετοχή όλων των μαθητών.

6η ώρα: Εύκολη συντήρηση με χαμηλό κόστος

Οι προβολείς LED της ViewSonic έχουν συνολική διάρκεια ζωής περίπου 30.000 ώρες, κάτι που πρακτικά σημαίνει καθημερινή χρήση 4 ωρών για περισσότερα από 20 χρόνια. Ακόμα, μπορούν να ενημερωθούν επί τόπου αν συνδεθούν με ένα laptop μέσω ενός καλωδίου USB. Οι LED συσκευές, όπως ο M2 ή ο X10-4K, καταναλώνουν 50% λιγότερη ενέργεια σε σχέση με ένα προβολέα λαμπτήρα, βοηθώντας στη συνολική μείωση του κόστους λειτουργίας ενός εκπαιδευτικού ιδρύματος.

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τους προβολείς LED, ανακαλύψτε τις λύσεις της ViewSonic εδώ:  HYPERLINK “https://greece.viewsonicclub.com/projector-campaigns/” https://greece.viewsonicclub.com/projector-campaigns/