Η BEWISE ανέλαβε έργο Unified Communication για τον Όμιλο Globalsat-TeleUnicom, με σκοπό να παρέχεται η δυνατότητα στους εργαζόμενους να δουλεύουν απρόσκοπτα και με την ίδια άνεση, από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου, με απόλυτα ασφαλή και ευέλικτο τρόπο.

Επιδιώκοντας την συνεχή της εξέλιξη, αλλά και την βελτίωση του τρόπου εργασίας των υπαλλήλων της, η Globalsat αποφάσισε να εκμεταλλευτεί στο έπακρον τις δυνατότητες μιας Μodern Workplace λύσης μέσω της τεχνογνωσίας της BEWISE.

Ο Όμιλος εταιρειών Globalsat – Teleunicom αναλαμβάνει τη διανομή και εμπορία προϊόντων τεχνολογίας και οικιακών συσκευών και μικροσυσκευών, αναπτύσσοντας παράλληλα εξειδικευμένες επαγγελματικές λύσεις μέσω νέων τεχνολογιών και ευκαιριών που προκύπτουν στο πλαίσιο της ψηφιακής επανάστασης. Με την ανάγκη σχεδιασμού και υλοποίησης μιας ενοποιημένης και σύγχρονης UC λύσης επικοινωνίας για όλες τις εταιρείες, ο Όμιλος απευθύνθηκε στην BEWISE, θέτοντας ως στόχο η τελική λύση να συνδυάζει όλα τα χαρακτηριστικά ενός παραδοσιακού τηλεφωνικού κέντρου και ταυτόχρονα να αξιοποιεί όλες τις νέες δυνατότητες που προσφέρουν οι σύγχρονες Unified Communication λύσεις.

Η λύση που επιλέχθηκε από την BEWISE ήταν η CISCO UC on premise (CISCO Call Manager), η οποία καλύπτει τις παρακάτω λειτουργικές ανάγκες:

  • δυνατότητα για ανάπτυξη νέων και προηγμένων επιχειρηματικών διαδικασιών
  • ενοποίηση των τηλεπικοινωνιακών υποδομών 
  • επέκταση της τηλεφωνίας μέσω video 
  • ενσωμάτωση video meetings για “face-to-face” συναντήσεις από απόσταση 
  • άμεση υποστήριξη Teleworkers και Branch Offices
  • εύκολη και ευέλικτη επικοινωνία με εξωτερικούς συνεργάτες για την διαμοίραση πληροφοριών 
  • συνολική ενσωμάτωση video, calls, voicemails, messaging, presence, Share Screen, Whiteboard, File Sharing σε μια single, unified εμπειρία. 

Ως συνέπεια, η λύση συνδυάζει χαρακτηριστικά όπως SRST (Survivable Remote Site Telephony) για τα Branch Offices σε περιπτώσεις απώλειας επικοινωνίας με τo Primary Site, καθώς και γενικότερα χαρακτηριστικά Call Center, ταυτόχρονα με την πλήρη κρυπτογράφηση των δεδομένων για την απόλυτη ασφάλεια των πληροφοριών που διαμοιράζονται. 

Ο IT Manager της εταιρίας Globalsat-TeleUnicom, κος Βασίλης Μπάρμπας, δήλωσε ότι «Με το σημαντικό αυτό έργο, καταφέραμε να παρέχουμε στους εργαζόμενους μία σύγχρονη και εύκολη λύση επικοινωνίας, επιτυγχάνοντας ταυτόχρονα την αύξηση της παραγωγικότητας και την μείωση στα κόστη επικοινωνίας. Χάρη στην εμπειρία και την υψηλή τεχνογνωσία της BEWISE, η Globalsat-TeleUnicom περνάει έτσι σε μία νέα εποχή.»

Με γραφεία στην Ελλάδα, η καινοτομία είναι το σήμα κατατεθέν της BEWISE, η οποία διαθέτοντας μια ομάδα εξειδικευμένων επαγγελματιών πληροφορικής, υλοποιεί πολλά έργα Ψηφιακού Μετασχηματισμού, Cloud και Cybersecurity σε Ελλάδα και Δυτική Ευρώπη (Αγγλία, Γερμανία, Ελβετία, Βέλγιο, Ισπανία και Ιταλία) με αξιοπιστία και ασφάλεια, παρέχοντας λύσεις αιχμής που τις βοηθούν να μεγιστοποιήσουν τις επιδόσεις τους. Περισσότερα για την BEWISE στο www.bewise.gr.