Την περασμένη χρονιά η Intel εισήγαγε στην αγορά την Z790 platform και κατάφερε να εντυπωσιάσει όλους τους λάτρεις του gaming. Φέτος αναμένεται η παρουσίαση της πιο πρόσφατης πλατφόρμας με την ονομασία B760.

Η νέα σειρά motherboards της MSI αναμένεται να ενθουσιάσει τους φανατικούς gamers και να συζητηθεί η δυναμική τους. Με στόχο την mainstream αγορά του gaming, οι motherboards B760 της MSI διαθέτουν μοναδική σχεδίαση και εκλεπτυσμένες προδιαγραφές. Ας ανακαλύψουμε λοιπόν περισσότερα για την Β760 platform.

H B760 προσφέρει μία μεγάλη ποικιλία λειτουργιών, οι οποίες διατίθενται στις σειρές MPG, MAGκαι PRO της MSI. Όσον αφορά την MAG σειρά της MSI αυτή διαθέτει 12 Duet Rail Power Systemμε 75Α DrMOS και 6 layer PCB με πυκνότερα 2oz. Ακόμη η MAG σειρά υποστηρίζει Lightning Gen5 PCIe και διαθέτει μέχρι και 3 onboard M.2 Gen4 σχισμές. Για την διαχείριση της υψηλής θερμοκρασίας η οποία παράγεται κατά την παρατεταμένη χρήση η σειρά MAG διαθέτει premiumthermal δυνατότητες οι οποίες οφείλονται στη σχεδίαση από αλουμίνιο αλλά και η εκτεταμένη ψύξη. Οι Μ.2 σχισμές διαθέτουν κάλυψη από M.2 Shield Froze.

H σειρά PRO της MSI διατηρεί μία πιο διακριτική γραμμική σχεδίαση. Το εντελώς σκέτο patternτης ταιριάζει απόλυτα σε κάθε γραφείο ή studio. Οι δυνατότητες των motherboards της σειράς είναι κατάλληλες για επαγγελματική χρήση και έχουν 12 Duet Rail Power System, υποστηρίζουν Lightning Gen4 PCIe και M.2. Ακόμη χάρη στην εκτεταμένη σχεδίαση ψύξης που διαθέτουν και το M.2 Shield Frozr δεν θα δημιουργούνται προβλήματα ανάπτυξης υψηλών θερμοκρασιών.

Για τους όλο και περισσότερους λάτρεις του ITX προτείνεται το MPG B760I EDGE WIFI DDR4. Η silverwhite αλουμινένια λύση για την θερμότητα θα σας εντυπωσιάσει με την πρώτη ματιά. Διαθέτει 8 direct phases με 90A DrMOS και 8 στρώσεις PCB με 2oz παχύρευστο χαλκό και αποδίδει την πραγματική δυναμική των επεξεργαστών Intel Core 13ης γενιάς. Ακόμη μπορεί να υποστηρίξει το πιο πρόσφατο Lightning Gen5 PCIe και έχει 2 onboard M.2 σχισμές, κάτι το οποίο δίνει την δυνατότητα για μεγαλύτερη επεκτασιμότητα.

Δεν είναι μόνο αυτά τα χαρακτηριστικά βέβαια που κάνουν τις motherboards της MSI μία εξαιρετική επιλογή. Η σειρά MSI B760 παρέχει DDR4 και DDR5 επιλογές για να καλύψουν όλες τις ανάγκες. Όλες οι motherboards που κάνουν χρήση WiFi υποστηρίζουν Intel WiFi 6E και 2.5GLAN, ώστε να απολαμβάνετε εμπειρίες γρήγορου networking. Τέλος οι motherboards B760 της MSI διαθέτουν μία εγκατεστημένη λειτουργία IO Shield και EZ M.2 clips για πιο ομαλό PCbuilding.

H παρουσίαση των MSI B760 motherboards θα γίνει στο booth της MSI (The Venetian / Veronese#2402-2406) κατά την διάρκεια της CES 2023. Κάνοντας την πρώτη εμφάνιση στη φυσική έκθεσηCES μετά από τρία χρόνια, η MSI θα παρουσιάσει όχι μόνο τις πιο πρόσφατες B760 Seriesmotherboards και τα PC builds αλλά και τους νικητές των βραβείων CES, όπως το MEG Z790GODLIKE, με το customized liquid cooling PC build, white themed PC build και το πιο πρόσφατο PCIe5.0 SSD με σκοπό να προσφέρει μία μοναδική εμπειρία σε όσους παρευρεθούν στην έκθεση από τις 5 έως και τις 9 Ιανουαρίου.