Στη διαρκή επέκταση των δραστηριοτήτων της επενδύει τα τελευταία χρόνια η Westnet, εταιρεία – μέλος του Ομίλου Olympia, η οποία από το 2005 έως και αυτή τη στιγμή έχει καταφέρει να αποτελεί έναν πολυδιάστατο επιχειρηματικό οργανισμό, ο οποίος καταγράφει κύκλο εργασιών 139 εκατομμυρίων ευρώ.

Ταυτόχρονα διατηρεί διεθνές εκτόπισμα, με γραφεία σε Ελλάδα, Κύπρο και Πολωνία, ισχυρή εξαγωγική δραστηριότητα και σύγχρονες υποδομές. Έτσι, καθώς η παγκόσμια αγορά της τεχνολογίας συνεχίζει να μεγαλώνει και να αναπτύσσεται με ταχείς ρυθμούς, η Westnet διατηρεί ισχυρή συμμετοχή σε αυτόν τον κλάδο και προτεραιότητά της αποτελεί να διατηρήσει το υψηλό μερίδιο αγοράς και ταυτόχρονα να το ενισχύσει στις επιμέρους κατηγορίες που κινείται.

Η εταιρεία ξεκίνησε τη δραστηριότητά της ως διανομέας προϊόντων πληροφορικής. Με τον καιρό επεκτάθηκε και σε άλλες κατηγορίες προϊόντων, συνάπτοντας στρατηγικές συνεργασίες με σημαντικές εταιρικές επωνυμίες και οντότητες παγκοσμίως. Oι κύριες κατηγορίες που συγκροτούν το ευρύτερο χαρτοφυλάκιο της Westnet, είναι: τεχνολογία, μπαταρίες, φωτισμός, κλιματισμός και οικιακές συσκευές.

Ευρύτατο φάσμα πελατών και συνεργατών –  Η συνεργασία με την Toshiba

Σε ό,τι αφορά τους συνεργάτες και πελάτες της, το δίκτυό της απαρτίζεται από μικρομεσαίες έως και μεγάλες επιχειρήσεις και δίκτυα διανομής προϊόντων τεχνολογίας, αλυσίδες λιανικής πώλησης, ηλεκτρονικά καταστήματα, system integrators, resellers, καταστήματα τεχνολογικού υλικού, αλυσίδες ηλεκτρικών συσκευών, αλυσίδες εξειδικευμένων καταστημάτων κλιματισμού, εγκαταστάτες, σημαντικές τεχνικές και μελετητικές εταιρείες.