Διανύουμε μέρες αγάπης και ανταλλαγής δώρων, μα οι φετινές χριστουγεννιάτικες προτάσεις της HUAWEI ξύπνησαν τον… άπληστο εαυτό μας και μας βάζουν σε σκέψεις! Μήπως να κρατήσουμε τελικά για εμάς τις συσκευές που μπορούν να κάνουν το 2023 πιο ευχάριστο και παραγωγικό;

Όταν θέλετε να κάνετε ένα πραγματικά αξιομνημόνευτο δώρο για τα αγαπημένα σας πρόσωπα και όχι απλά… «για τα Χριστούγεννα», τότε η HUAWEI είναι ένα brand που έρχεται αναπόφευκτα στο μυαλό, μιας και ο κινεζικός κολοσσός έχει ταυτίσει το όνομά του με έννοιες όπως: ποιότητα κατασκευής, design υψηλής αισθητικής, τεχνολογική καινοτομία και προσγειωμένο κόστος που -ειδικά αυτή την περίοδο των προσφορών- μας κάνει να ξανακοιτάμε την τιμή, μήπως έγινε κάποιο λάθος!

Ο φετινός σάκος του Άγιου Βασίλη γράφει… HUAWEI!

Μην κοιτάτε το κενό αναλογιζόμενοι «τι δώρο να τους πάρω φέτος» όταν έρθει η στιγμή να αποφασίσετε πως θα χαροποιήσετε φίλους, συγγενείς αλλά και τον εαυτό σας αυτές τις γιορτινές μέρες. Αρκεί να ρίξετε μια ματιά στις προσφορές της HUAWEI και να διαλέξετε ποιες στιγμές της ημέρας θέλετε να σας μνημονεύουν για αρκετό καιρό με ένα χαμόγελο στο πρόσωπο οι αποδέκτες των δώρων σας. Όποιο κι αν είναι το budget σας, όποιες κι αν είναι οι ανάγκες και οι προτιμήσεις σας, το… λυσάρι του γρίφου των δώρων της Πρωτοχρονιάς και των Χριστουγέννων γράφει HUAWEI στο εξώφυλλό του!

HUAWEI Smartphone: To 2023 θέλω να μιλάμε non-stop!

Ανεμπόδιστη επικοινωνία είναι αυτό που ευχόμαστε να έχουμε με τα πρόσωπα που αγαπάμε και ένα smartphone της HUAWEI μπορεί να πραγματοποιήσει μεταξύ άλλων και αυτήν την ευχή. Η εταιρεία φημίζεται, άλλωστε, για τα εξαιρετικά κινητά της με έμφαση στις φωτογραφικές τους αρετές, ώστε κάθε στιγμή που απαθανατίζετε να αποτυπώνεται με την καλύτερη δυνατή ποιότητα.

Μεταξύ των κορυφαίων επιλογών που σας προτείνουμε είναι αναμφίβολα το «ηγετικό» HUAWEI Mate 50 Pro, το οποίο ξεχωρίζει για την πρωτοποριακή κάμερα μεταβλητού διαφράγματος Ultra Aperture 50MP με ρυθμιζόμενο φυσικό διάφραγμα 10 επιπέδων, το οποίο ενσωματώνει βασικές εξελίξεις στο οπτικό σύστημα, τη μηχανική δομή, την τεχνολογία απεικόνισης και την επεξεργασία εικόνας. Το έξυπνο διάφραγμα προσαρμόζεται στη λειτουργία «Αυτόματης Λήψης», ώστε να ταιριάζει με οποιαδήποτε σκηνή και λήψη, ενώ η μετάβαση στη λειτουργία «Professional» επιτρέπει στους χρήστες να ρυθμίζουν χειροκίνητα το βάθος πεδίου και κατά συνέπεια, τον βαθμό θολώματος του φόντου. Δίκαια, λοιπόν, το Mate50 Pro έχει χαρακτηριστεί και αναγνωριστεί ως το καλύτερο φωτογραφικό smartphone (έσπασε τα κοντέρ στη βαθμολογία του ανεξάρτητου φορέα DXOMARK!).

Για περαιτέρω έμπνευση δείτε εδώ τις συμβουλές του γνωστού φωτογράφου μόδας, Δημήτρη Σκουλού.

Αυτά τα Χριστούγεννα έχετε την ευκαιρία να το αποκτήσετε σε μια δελεαστική εορταστική προσφορά γιατί με κάθε αγορά του HUAWEI Mate 50 Pro θα λάβετε δώρο το HUAWEI Watch GT3 Active. Το νέο Mate 50 Pro μπορείτε να βρείτε στα καταστήματα Γερμανός, Κωτσόβολος, Public.   

Συνώνυμη της φωτογραφίας είναι και η πρωτοποριακή σειρά P και το πολυπόθητο HUAWEI P50 Pro σας περιμένει αυτές τις γιορτές με σημαντικό όφελος αγοράς. Το HUAWEI P50 Pro διακρίνεται για υψηλών προδιαγραφών χαρακτηριστικά όπως: η πρώτη Dual-Matrix κάμερα, Super Main κάμερα, RGB και μονόχρωμοι αισθητήρες/φακοί και αισθητήρα multi-spectrum. Χάρη στις τεχνολογίες True-Chroma Shot, XD Fusion Pr (με ένα νέο σύστημα Super Colour Filter), True Chroma Engine και Super HDR, οι φωτογραφίες που θα βγάλετε με το HUAWEI P50 Pro θα αποτυπώνουν και την παραμικρή λεπτομέρεια, ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, οδηγώντας σε ένα φωτογραφικό αποτέλεσμα πιστό σε αυτό που βλέπει το ανθρώπινο μάτι. Εύκολα θα φωτογραφίσετε και εκείνο το στολισμένο έλατο που καμαρώνει κάπου μακριά, καθώς το HUAWEI P50 Pro διαθέτει περισκοπικό φακό (με έως 100Χ ζουμ), υπερ-ευρυγώνιο φακό και τεχνολογία σταθεροποίησης ώστε ο χρήστης να μπορεί, χωρίς κόπο, να βγάλει σταθερές, υψηλής ευκρίνειας φωτογραφίας μικρών αντικειμένων ή αντικειμένων που βρίσκονται μακριά από την κάμερα. Επίσης, το HUAWEI P50 Pro υποστηρίζει την τεχνολογία HUAWEI XD Optics μέσω της οποίας διορθώνονται οι οπτικές διαφορές και αποκαθίστανται οι λεπτομέρειες στις φωτογραφίες.

Και φυσικά, δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε μια ειδική αναφορά στη σειρά nova της HUAWEI, η οποία αποτελεί μια value for money λύση στην κατηγορία των mid-range smartphone. Ο χαρακτηρισμός mid-range, βέβαια, προκύπτει λόγω της προσιτής τιμής των nova συσκευών, καθώς αν εξετάσουμε αποκλειστικά τα τεχνικά χαρακτηριστικά, μάλλον στην premium κατηγορία αξίζει να ενταχθούν τα περισσότερα μέλη της nova οικογένειας. Για του λόγου το αληθές, τα HUAWEI nova 10 και nova 10 SE, πρωτοστατούν στην κατηγορία τους με τα προηγμένα χαρακτηριστικά τους. Το HUAWEI nova 10  αποτελεί το must της χριστουγεννιάτικης λίστας σε άλλη μία δελεαστική εορταστική προσφορά. Κληρονομεί την κομψή αισθητική της σειράς nova και συνδυάζει την πρωτοποριακή τεχνολογία με το εκθαμβωτικό και κομψό Star Orbit Ring στην κάμερα και όλα αυτά συνδυάζονται με απίστευτα κομψή και λεπτή σχεδίαση στα 6,88 χιλιοστά. Το HUAWEI nova 10 συνεχίζει να ηγείται στην τεχνολογία φωτογράφισης μπροστινής κάμερας. Διαθέτει μια εντυπωσιακή μπροστινή κάμερα 60MP Ultra-Wide Angle με δυνατότητα λήψης βίντεο 4K. Επιπλέον, με την μπροστινή κάμερα πορτρέτου 8MP Close-up, που υποστηρίζει οπτικό ζουμ 2X και ψηφιακό ζουμ έως και 5X, προσφέρει στους χρήστες την απόλυτη εμπειρία λήψης από κοντινό πλάνο. Το HUAWEI nova 10 SE διαθέτει μια επίπεδη οθόνη, η οποία διευρύνει την προβολή με εξαιρετικά στενά πλαίσια στις τρεις πλευρές. Την περίοδο των εορτών όσοι ενδιαφερθούν για το nova 10 SE θα λάβουν δώρο τα FreeBuds SE.

Τα μόνα smartphone με ταυτόχρονη πρόσβαση σε δυο οικοσυστήματα

Κάθε HUAWEI κινητό διαθέτει το κατάστημα εφαρμογών AppGallery, μέσω του οποίου δίνεται πρόσβαση σε όλες τις δημοφιλείς εφαρμογές, όπως WhatsApp, Viber, Instagram, Facebook Messenger, TikTok, αλλά και πολλαπλές εφαρμογές που έχουν αναπτυχθεί σε τοπικό επίπεδο για να προσφέρουν προηγμένες υπηρεσίες στους χρήστες. Στην Ελλάδα, το HMS οικοσύστημα (HUAWEI MOBILE SERVICES) περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών, όπως μεταξύ άλλων, υπηρεσίες τραπεζών (Εθνική Τράπεζα, Τράπεζα Πειραιώς, Alpha Bank, Eurobank), παραγγελία φαγητού (e-Food, BOX), εύρεσης ταξί (Taxiplon), πάροχοι κινητής τηλεφωνίας (Cosmote, Vodafone, Wind), ενώ εμπλουτίζεται διαρκώς για να προσφέρει μία προηγμένη εμπειρία χρήσης. Παράλληλα, μέσα από τη δωρεάν 3rd party εφαρμογή Gspace, διαθέσιμη χωρίς διαφημίσεις στο AppGallery, δίνεται η δυνατότητα εγκατάστασης των Google εφαρμογών, όπως YouTube, Google Maps και λοιπά apps και υπηρεσίες.

HUAWEI Smartwatch: Ένα δώρο που συντροφεύει αδιάκοπα τον αποδέκτη του

Αν θέλετε το δώρο σας να βρίσκεται για πάντα στο πλευρό του αγαπημένου σας προσώπου, να εποπτεύει την υγεία του, να βοηθά σε κάθε του αθλητική δραστηριότητα, να το ειδοποιεί όταν καλείτε ή όταν του στέλνετε μηνύματα, να προσέχει αν κοιμάται σωστά και να το προειδοποιεί όταν στρεσάρεται, η επιλογή είναι μία: ένα HUAWEI ρολόι!

Η HUAWEI έχει παντρέψει εδώ και χρόνια την υψηλή αισθητική της κλασικής ωρολογοποιίας με ό,τι πιο σύγχρονο υπάρχει στον χώρο της τεχνολογίας. Η γκάμα των προτάσεων της HUAWEI ανταποκρίνεται σε κάθε ανάγκη και στιλ, με μοντέλα όπως τα HUAWEI WATCH GT 3 Pro και GT 3 να αποτελούν ιδανική επιλογή για Χριστουγεννιάτικο δώρο, ενώ οι διάφορες εκδόσεις τους, όπως οι Elegant Gold, Elegant White, μπορούν να βρουν τον τέλειο συνδυασμό σε ένα γυναικείο look. Η παρακολούθηση κάθε αθλητικής δραστηριότητας γίνεται βασισμένη σε επαγγελματικά πρότυπα, ενώ λειτουργίες όπως η συνεχής παρακολούθηση του SpO2 και του στρες, καθώς και η αξιολόγηση της ποιότητας του ύπνου είναι ικανές να μας αλλάξουν τη ζωή. Επενδύστε σε ένα καθημερινό αξεσουάρ που αποπνέει πολυτέλεια και υψηλή αισθητική όπως τα HUAWEI WATCH 3, WATCH 3 Pro και WATCH GT2 και χαρίστε μια συσκευή υψηλών προδιαγραφών σε εσάς και τους αγαπημένους σας…

HUAWEI laptop & tablet: Δώρο στον παραγωγικό εαυτό σας!

Δεν θέλουμε να γίνουμε… Σκρουτζ, αλλά κάποια στιγμή οι γιορτές θα τελειώσουν, τα δέντρα θα ξεστολιστούν και αυτό που θα απομείνει είναι μόνο τα δώρα που έχουν την ικανότητα να αλλάξουν την ημέρα μας στη συνέχεια. Αν δεν θέλετε το δώρο σας απλά να πιάνει χώρο κάτω από το δέντρο, αλλά να μετατραπεί σε αχώριστο συνεργάτη στην πορεία της νέας χρονιάς, τότε σκεφτείτε την αγορά ενός HUAWEI MateBook D16. Πρόκειται για ένα laptop με οθόνη 16 ιντσών σε ελαφρύ σώμα 15,6 ιντσών που προσφέρει απόλυτη φορητότητα δίχως συμβιβασμούς σε ισχύ και εμπειρία χρήσης. Εναλλακτικά, το HUAWEI MatePad 10.4 είναι ένα ισχυρότατο tablet με τάσεις… φορητού υπολογιστή, καθώς επιτρέπει τη χρήση πολλαπλών παραθύρων για αυξημένη παραγωγικότητα με ελαχιστοποιημένο… μεταφορικό αποτύπωμα!

HUAWEI FreeBuds: Η μελωδία της ευτυχίας!

Όταν θέλετε να βυθιστείτε στη μουσική της προτίμησής σας και να χαλαρώσετε αποκομμένοι από τον έξω κόσμο, τα HUAWEI FreeBuds 4i θα αποτελέσουν τον ιδανικό σύμμαχο. Με θήκη φόρτισης σε οβάλ σχήμα και διευρυμένη αυτονομία μπαταρίας, τα καμπυλόσχημα ακουστικά θα σας γοητεύσουν τόσο με την εμφάνιση όσο και με τον ήχο τους. Διατίθενται σε κεραμικό λευκό και σε μαύρο του άνθρακα.

Και αυτά ήταν μόνο η αρχή…

Η λίστα με τις προτάσεις δώρων της HUAWEI είναι πραγματικά ανεξάντλητη, καθώς μιλάμε για μια εταιρεία που εδώ και χρόνια προσφέρει αδιάκοπα ό,τι καλύτερο έχει να επιδείξει η σύγχρονη τεχνολογία. Από smartphones και «έξυπνα» ρολόγια μέχρι ακουστικά, tablet και φορητούς υπολογιστές, ο κινεζικός κολοσσός αυτές τις γιορτές έχει βαλθεί να πρωταγωνιστήσει κάτω από κάθε χριστουγεννιάτικο δέντρο!

 


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείς να επισκεφθείς την ιστοσελίδα της HUAWEI, καθώς και το Facebook, το Instagram και το HUAWEI Community.