Οι βιτρίνες των καταστημάτων φοράνε τα γιορτινά τους και το καλύτερο δώρο που μπορείτε να τοποθετήσετε κάτω από το φετινό χριστουγεννιάτικο δέντρο είναι οποιοδήποτε από τα HUAWEI WATCH GT 3 Pro Titanium,  HUAWEI WATCH GT 3 , HUAWEI WATCH 3 Series και HUAWEI WATCH GT 2.

Tα HUAWEI smartwatch ταιριάζουν σε κάθε τύπο χρήστη, όποιο κι αν είναι το στιλ του, ο τρόπος ζωής του και οι απαιτήσεις του από ένα «έξυπνο» ρολόι. Είναι συμβατά τόσο με iOS όσο και με Android κινητά και υπόσχονται να αποδειχτούν πολύτιμα στην καθημερινότητά σας, φέρνοντας στον καρπό σας τις υπηρεσίες τους κατά τη διάρκεια κάθε σας δραστηριότητας, από την άθληση μέχρι την νυχτερινή σας έξοδο.

Για smartwatch η επιλογή είναι μία: Huawei!

HUAWEI WATCH GT 3 Pro Black FridayΑναζητάτε δώρο για τον καλύτερό σας φίλο, για ένα μέλος της οικογένειάς σας ή για τον σύντροφο της ζωής σας; Ή μήπως θεωρείτε πως έπειτα από μια δύσκολη χρονιά, ο πρώτος που αξίζει ένα δώρο που θα τον συντροφεύει για αρκετά χρόνια κάθε στιγμή της ημέρας… αλλά και της νύχτας, είναι ο εαυτός σας; Σε κάθε περίπτωση, τα smartwatch της HUAWEI αποτελούν το… αδιαφιλονίκητο φαβορί όταν θέλουμε να στοιχηματίσουμε πιο δώρο είναι ικανό να κάνει μεμιάς τον παραλήπτη του ευτυχισμένο! Ο λόγος; Ένα HUAWEI ρολόι, εκτός του ότι αποτελεί κόσμημα για τον καρπό κάθε κατόχου του, μπορεί να παρακολουθεί την φυσική μας κατάσταση και κάθε μας αθλητική δραστηριότητα, βοηθώντας μας να εναρμονιστούμε με έναν πιο υγιή τρόπο ζωής. Παράλληλα, φέρνει όλες τις ειδοποιήσεις του Android ή iOS κινητού μας στο χέρι μας, ώστε να μην χρειάζεται να ανατρέχουμε κάθε τρεις και λίγο στη συσκευή μας. Πρόκειται για έναν αχώριστο σύμμαχο σε κάθε μας εγχείρημα, από την προπόνηση μέχρι την δουλειά.

Το δίλημμα φέτος δεν είναι «τι δώρο να πάρω;», αλλά «ποιο HUAWEI ρολόι να προτιμήσω;»

Η HUAWEI ήταν η πρώτη εταιρεία που έδειξε στην πράξη πώς η τέχνη της ωρολογοποιίας μπορεί να συνυπάρξει με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Η γκάμα του κινεζικού κολοσσού στη συγκεκριμένη κατηγορία είναι πραγματικά ανεξάντλητη και ανταποκρίνεται σε κάθε απαίτηση, τόσο όσον αφορά στην εμφάνιση όσο και στις λειτουργίες. Μοντέλα όπως τα HUAWEI WATCH GT 3 Pro και GT 3 αποτελούν ιδανική επιλογή για Χριστουγεννιάτικο δώρο, ενώ οι διάφορες εκδόσεις τους, όπως οι Elegant Gold, Elegant White, μπορούν να βρουν τον τέλειο συνδυασμό σε ένα γυναικείο look. Συγχρόνως, η HUAWEI έχει επιστρατεύσει επιστήμονες από όλους τους τομείς προκειμένου να καταθέσει ολοκληρωμένες προτάσεις γύρω από τη διαχείριση υγείας και φυσικής κατάστασης. Η παρακολούθηση κάθε αθλητικής δραστηριότητας γίνεται βασισμένη σε επαγγελματικά πρότυπα, ενώ λειτουργίες όπως η συνεχής παρακολούθηση του SpO2 και του στρες, καθώς και η αξιολόγηση της ποιότητας του ύπνου είναι ικανές να μας αλλάξουν τη ζωή. Αν αναλογιστείτε πως όλα τα παραπάνω δεν πραγματοποιούνται με την βοήθεια κάποιου πολύπλοκου ιατρικού εξοπλισμού αλλά με ένα καθημερινό αξεσουάρ που αποπνέει πολυτέλεια και υψηλή αισθητική όπως τα HUAWEI WATCH 3, WATCH 3 Pro και WATCH GT2, τότε δύσκολα μπορείτε να στερήσετε ένα τέτοιο δώρο από τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

HUAWEI WATCH GT 3 Pro

To HUAWEI WATCH GT 3 Pro Titanium αποτελεί το  τέλειο δώρο για όσους θέλουν να υποστηρίξουν έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής με πλήρη εποπτεία φυσικής κατάστασης και αθλητικών επιδόσεων, διατηρώντας ταυτόχρονα ένα πολυτελές στιλ που μπορεί να… πρωταγωνιστήσει ακόμα και στο πιο glamorous ρεβεγιόν! Η συνεχής παρακολούθηση του καρδιακού ρυθμού, του SpO2 (επίπεδο οξυγόνου στο αίμα), του στρες και του ύπνου συναντούν την πρωτοποριακή πιστοποιημένη, από την Ευρωπαϊκή Ένωση, λειτουργία ηλεκτροκαρδιογραφήματος ECG, η οποία μεγιστοποιεί την αποτελεσματικότητα της τεχνολογίας TruSeen 5.0+, παρέχοντας ακριβή μέτρηση της καρδιακής λειτουργίας. Και φυσικά, όπως κάθε HUAWEI wearable, τα HUAWEI WATCH GT 3 Pro διαθέτουν αυτονομία που μετριέται… με εβδομάδες!

HUAWEI WATCH GT 3

Με πάνω από 100 λειτουργίες προπόνησης, το HUAWEI WATCH GT 3  είναι ό,τι καλύτερο θα μπορούσε να ζητήσει από τον Άγιο Βασίλη φέτος κάθε λάτρης του αθλητισμού! Επιπρόσθετα, μπορεί να παρακολουθεί αδιάκοπα τους καρδιακούς παλμούς και το SpO2, ενώ μπορεί να μην σας ζητήσει φόρτιση για έως και δυο εβδομάδες! Για το στιλ του δεν χρειάζεται να επεκταθούμε, η εικόνα μιλάει μόνη της!

HUAWEI WATCH GT 2

Ανάμεσα στις χριστουγεννιάτικες προσφορές των ημερών, ξεχωρίσαμε και το HUAWEI WATCH GT 2 , ένα smartwatch που διακρίνεται για τις ακριβείς μετρήσεις φυσικής κατάστασης και αθλητικών επιδόσεων, διαθέτοντας πάνω από 100 λειτουργίες προπόνησης. Η μπαταρία αργεί να εξαντληθεί μα φορτίζει… αστραπιαία, καθώς μόλις 5 λεπτά στην πρίζα αρκούν για 10 ώρες λειτουργίας!

HUAWEI WATCH 3 Series

Εκτός από τη μεγάλη αυτονομία της μπαταρίας και τις επαγγελματικού επιπέδου λειτουργίες παρακολούθησης υγείας και φυσικής κατάστασης, τα smartwatch της σειράς HUAWEI WATCH 3  διαθέτουν αισθητήρα θερμοκρασίας υψηλής ακρίβειας που υποστηρίζει για πρώτη φορά την ανίχνευση θερμοκρασίας δέρματος. Με ποικιλία δυνατοτήτων, όπως η αναγνώριση πτώσης, τα έξυπνα ρολόγια της HUAWEI προσφέρουν εποπτεία της υγείας, συντροφιά με μια εξαιρετικά φιλική εμπειρία χρήσης!


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείς να επισκεφθείς την ιστοσελίδα της HUAWEI, καθώς και το Facebook, το Instagram και το HUAWEI Community.