Με δυνατότητα εγκατάστασης εφαρμογών και υπηρεσιών Google μέσω της πλατφόρμας Gspace και με το συνεχώς εξελισσόμενο οικοσύστημα του AppGallery, το εξαιρετικό HUAWEI Mate 50 Pro δεν αφήνει κανένα περιθώριο αμφισβήτησης.

To HUAWEI Mate 50 Pro έχει απασχολήσει αρκετές φορές τις ηλεκτρονικές μας σελίδες, μιας και πρόκειται για το κορυφαίο φωτογραφικό smartphone στην αγορά, με αξιοζήλευτες επιδόσεις σε όλους τους τομείς. Το γεγονός αυτό δεν πιστοποιείται μόνο από την πρωτοποριακή κάμερα Ultra Aperture 50MP, με το πρώτο στον κόσμο ρυθμιζόμενο φυσικό διάφραγμα 10 επιπέδων (ξεκινώντας από f/1.4), αλλά και από την υψηλότερη βαθμολογία (149) στην ιστορία του παγκοσμίως αναγνωρισμένου ανεξάρτητου φορέα δοκιμών DXOMARK.

Στο ασυναγώνιστο ταλέντο της κάμερας έρχονται να προστεθούν και οι επιδόσεις του επεξεργαστή, όπου το κορυφαίο Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 chipset παίζει το multitasking στα δάχτυλα, συνεπικουρούμενο από 8GB RAM, αλλά και τη… χαρά κάθε gamer, την Adreno 730 GPU. Την οπτική πανδαισία που προσφέρει στα 2.616×1.212 pixels της η OLED οθόνη των 6.74 ιντσών (με ρυθμό ανανέωσης στα 120Hz) συμπληρώνουν ηχητικά τα δυο εξαιρετικής ποιότητας στερεοφωνικά ηχεία. Παράλληλα, η ανθεκτική IP68 συσκευή ξεχωρίζει και για την μπαταρία χωρητικότητας 4.700mAh, εξοπλισμένη με δυνατότητα ταχείας φόρτισης HUAWEI SuperCharge 66W.

Το AppGallery δεν σταματά να εξελίσσεται

Το κατάστημα εφαρμογών της Huawei, το AppGallery, δεν έχει πάψει να εξελίσσεται με εντυπωσιακούς ρυθμούς, προσθέτοντας συνεχώς νέες εφαρμογές στη συλλογή του. Ταυτόχρονα, το οικοσύστημα HUAWEI MOBILE SERVICES (HMS) επιτρέπει σε δημιουργούς apps να υλοποιήσουν με ευκολία τις ιδέες τους στις πρωτοποριακές HUAWEI συσκευές, απευθυνόμενοι σε μια τεράστια εγκατεστημένη βάση που ξεπερνά πλέον τους 580 εκατομμύρια μηνιαίους ενεργούς χρήστες σε όλον τον πλανήτη, εκ των οποίων πάνω από 45 εκατομμύρια βρίσκονται στην Ευρώπη. Ενδεικτικά αξίζει να αναφέρουμε πως ο αριθμός των διαθέσιμων εφαρμογών στο AppGallery εμφανίζεται αυξημένος κατά 147% σε σχέση με το προηγούμενο έτος! Ανάμεσά τους δεν συναντάμε μόνο παγκοσμίως δημοφιλείς εφαρμογές (όπως  WhatsApp, Viber, Instagram, Facebook Messenger, TikTok κ.ά.) αλλά και πλήθος ελληνικών apps, από υπηρεσίες τραπεζών (Εθνική Τράπεζα, Τράπεζα Πειραιώς, Alpha Bank, Eurobank) και παραγγελίας φαγητού (e-Food, BOX), μέχρι εφαρμογές εύρεσης ταξί (Taxiplon) και apps παρόχων κινητής τηλεφωνίας (Cosmote, Vodafone, Wind). Ιδιαίτερα χρήσιμη είναι και η υλοποίηση συστήματος πληρωμών, μέσω του «My Alpha Wallet», αλλά και οι εναλλακτικές εφαρμογές NFC πληρωμών των Curve και Revolut.

Gspace: Παράθυρο στον κόσμο των Google Mobile Services

Αν υπήρχε κάποια επιφύλαξη για την αγορά ενός HUAWEI Mate 50 Pro, αυτή θα ήταν η συμβατότητα της συσκευής με Google Mobile Services και Google Play Store. «Παλιά», θα απαντούσαμε εμείς στους απανταχού προβληματισμένους χρήστες, μιας και δοκιμάσαμε τη λύση Gspace, η οποία προσθέτει και το οικοσύστημα εφαρμογών της Google στο «οπλοστάσιο» του HUAWEI Mate 50 Pro.

Πρόκειται για μια 3rd party εφαρμογή την οποία κατεβάζετε δωρεάν μέσα από το επίσημο κατάστημα εφαρμογών της HUAWEI, το AppGallery, δίνοντας οριστικό τέλος σε διλήμματα του τύπου «Huawei Mobile Services ή Google Mobile Services; AppGallery ή Play Store;». Μέσα από μια απλούστατη διαδικασία, όπως ακριβώς θα κατεβάζατε οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή, το Gspace εγκαθίσταται στη HUAWEI συσκευή σας και σας ανοίγει ένα ευπρόσδεκτο παράθυρο τόσο στις Google Mobile Services όσο και στο Google Play Store. Η εφαρμογή Gspace δεν έχει διαφημίσεις σε όλες τις νέες συσκευές και με τη βοήθειά της μπορείτε να χρησιμοποιήσετε με άνεση apps όπως YouTube, Gmail, Google Maps, Google Docs, Google Sheets, Google Drive κ.ά.


 

Αυτά τα Χριστούγεννα έχετε την ευκαιρία να το αποκτήσετε σε μια δελεαστική εορταστική προσφορά γιατί με κάθε αγορά του HUAWEI Mate 50 Pro θα λάβετε δώρο το HUAWEI Watch GT3 Active. Το νέο Mate 50 Pro μπορείτε να βρείτε στα καταστήματα Γερμανός, Κωτσόβολος, Public. 

 


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείς να επισκεφθείς την ιστοσελίδα της HUAWEI, καθώς και το Facebook, το Instagram και το HUAWEI Community.