Η ViewSonic Corp. φέρνει τη χριστουγεννιάτικη θαλπωρή στην οικογενειακή σας εστία με τους πλήρως ανανεωμένους της προβολείς LED.

Την περίοδο των εορτών περνάμε περισσότερο χρόνο στο σπίτι και έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε αγαπημένες ταινίες και σειρές μέσω streaming. Δείτε παρακάτω μερικά χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει ο ιδανικός προβολέας home theater. Τα νέα επεισόδια της σειράς «Οικιακή ψυχαγωγία» είναι διαθέσιμα:

Επεισόδιο 1ο: “The Lamp”, “Laser Mission” ή “Led”;

Επεισόδιο 2ο: “Near, far, wherever you are…” 

Επεισόδιο 3ο: “Lights, Camera, Action”

Επεισόδιο 4ο: “Analyze This!”

Επεισόδιο 5ο: “Magic Magic”

Μπορείτε να δείτε τώρα τα πέντε τρέιλερ.

Επεισόδιο 1ο: “The Lamp”, “Laser Mission” ή “Led”; 

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να σκεφθείτε είναι αν θα επιλέξετε ένα προβολέα λαμπτήρα, Laser ή LED. Ο πρώτος είναι κάπως ξεπερασμένος, ο δεύτερος είναι σαφώς πιο προηγμένος, ενώ ο τρίτος είναι «Το Πιο Λαμπρό Αστέρι». Ο προβολέας LED έχει μεγάλη φήμη για την καλύτερη απόδοση εικόνας, προσφέρει μεγαλύτερη φωτεινότητα και έντονο κορεσμό χρωμάτων. Επιπλέον, η πηγή φωτός του έχει τη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Συνολικά, προσφέρει μία πιο καθηλωτική εμπειρία προβολής, που τον καθιστά «Το Κελεπούρι» της οικιακής ψυχαγωγίας.  Αναζητήστε το δικό σας πρωταγωνιστή ViewSonic LED projector.

Επεισόδιο 2ο: “Near, far, wherever you are…”

Όπως όλες οι ταινίες δεν έχουν την ίδια σκηνοθεσία, έτσι και όλες οι συσκευές δεν έχουν το ίδιο throw ratio, δηλαδή την ίδια δυνατότητα προβολής από κάθε απόσταση. Κομψοί και πρακτικοί οι short throw και ultra-short throw projectors προσφέρουν μεγάλη εικόνα, ακόμα και από μικρή απόσταση. Αν σας αρέσει να αλλάζετε συχνά την «αίθουσα προβολής», από το σαλόνι στο υπνοδωμάτιο και πάλι πίσω, προτιμήστε ένα compact, φορητό, short throw προβολέα LED, όπως οι M1 Mini Plus, M1+ και M2e της ViewSonic.

Επεισόδιο 3ο: “Lights, Camera, Action”

Κάτι άλλο που θα πρέπει να λάβετε υπόψη σας είναι ο φωτισμός του χώρου στον οποίο θα λειτουργήσει ο προβολέας, ώστε να επιλέξετε εκείνον με την κατάλληλη φωτεινότητα. Γενικά, όσοι έχουν 2.000 ή περισσότερα ANSI Lumen είναι η καλύτερη επιλογή για πιο μικρούς χώρους, αφού δημιουργούν πιο εύκολα μια φωτεινή οθόνη, όπως ο PX701-4K. Από την άλλη, οι προβολείς LED παρέχουν υψηλότερη αντιληπτή από το θεατή φωτεινότητα, όπως ο M1 Mini, ο M2 και ο X10-4K της ViewSonic.

Επεισόδιο 4ο: “Analyze This!”

Οι λάτρεις του σινεμά, είτε αγαπούν ταινίες με υπερήρωες, είτε τον ευρωπαϊκό κινηματογράφο θα πρέπει να γνωρίζουν ότι η ανάλυση 4K UHD είναι ότι καλύτερο για την οικιακή ψυχαγωγία, καθώς εγγυάται πιο ευκρινείς λεπτομέρειες σε κάθε καρέ. Επιλέξτε ανάμεσα στους PX701-4K και X100-4K. Επίσης, βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει ένα μοντέλο με τουλάχιστον 100% κάλυψη του χρωματικού χώρου REC .709 για να εξασφαλίσετε την υψηλότερη πιστότητα χρώματος σε σχέση με το αρχικό περιεχόμενο. Οι προβολείς M2, M2e και X10-4K ικανοποιούν πλήρως αυτή τη συνθήκη.

Επεισόδιο 5ο: “Magic Magic”

Άλλα χαρακτηριστικά του ιδανικού home theater είναι η ενσωματωμένη λειτουργία αυτόματης εστίασης, για ευθυγραμμισμένη προβολή σε δευτερόλεπτα, ανεξάρτητα από τη θέση του, όπως οι M1+ και M2e. Παράλληλα, τα ενσωματωμένα ηχεία bluetooth των X10-4K και X100-4K παρέχουν συνδεσιμότητα και κρυστάλλινο ήχο. Oι σύγχρονοι προβολείς LED, όπως ο M1 Mini Plus και ο M2 της ViewSonic, είναι σχεδόν αθόρυβοι και διαχρονικοί σαν τις παλιές, καλές ταινίες, αφού προσφέρουν 30.000 ώρες χρήσης, που ισοδυναμούν με 6 ώρες καθημερινής προβολής για περισσότερα από 10 χρόνια.

Επιλέξτε τον κατάλληλο για εσάς προβολέα οικιακής ψυχαγωγίας, ανάμεσα στις διαθέσιμες, πλήρως ανανεωμένες σειρές της ViewSonic και ζήστε όλη τη μαγεία των Χριστουγέννων στο σπίτι! Δείτε τους εδώ:  https://greece.viewsonicclub.com/projector-campaigns/