Με τη συμμετοχή κορυφαίων προμηθευτών όπως η Accordia (πρώην ΒΙΟΚΑΛ), η ABB, η Schneider, η Siemens, η Theben, η Airzone, και η 1Home, αλλά και δεκάδων επαγγελματιών, μηχανικών και συνεργατών, ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 25.11 η δεύτερη ημερίδα ΚΝΧ την οποία διοργάνωσε το Kafkas Institute of Training & Development.

Το πρόγραμμα των παρουσιάσεων, περιλάμβανε όλες τις τελευταίες εξελίξεις στο στον χώρο του KNX, ενώ οι εταιρείες παρουσίασαν τις νέες δυνατότητες των προϊοντικών τους λύσεων, με ιδιαίτερη αναφορά στην εξοικονόμηση ενέργειας που απασχολεί και μεγάλη μερίδα της αγοράς.

Την ημερίδα προλόγισε ο κ. Μιχάλης Ανδρικόπουλος, Building Technologies Manager της ΚΑΥΚΑΣ και ο κ. Ευάγγελος Τσιάρας, Training & Development Manager. Αναφέρθηκαν στις δυνατότητες της ΚΑΥΚΑΣ να εξυπηρετήσει μεγάλα έργα σε οποιαδήποτε ανάγκη, λόγω της ιδιαίτερης διάρθρωσής της σε 6 Business Units που περιλαμβάνουν Μονάδα Κατασκευής Ηλεκτρικών Πινάκων Μέσης και Χαμηλής τάσης, Φωτισμό, Δομημένη Καλωδίωση, Industry & Marine και Ηλεκτροκίνηση, Energy Solutions και Αυτοματισμούς Κτιρίων. Επίσης, τόνισαν τη βαρύτητα που δίνει η ΚΑΥΚΑΣ στην διαρκή εκπαίδευση των στελεχών αλλά και των συνεργατών της μέσω του Kafkas Institute Of Training & Development.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο κ. Νικόλαος Γκλιάτης, Πρόεδρος του KNX National και ο κ. Βασίλης Λούρδας, οι οποίοι μίλησαν για τα πλάνα και τις μελλοντικές εξελίξεις στην τεχνική KNX.

Στη συνέχεια παρουσιάστηκε το πρόγραμμα της ημερίδας το οποίο περιλάμβανε τις παρακάτω ενότητες:

SIEMENS (Γεώργιος Βουλβουτζής, Smart Infrastructure Building Products Connected Devices engineer & Ευάγγελος Βασιλόπουλος, Smart Infrastructure – Building Products engineer):

Βέλτιστος έλεγχος ΚΝΧ/HVAC με την σειρά θερμοστατών RDG200Έλεγχος και επιτήρηση κτιρίου με την IoT λύση του Connect BoxΚιρκάδιος ρυθμός και KNX to DALI tunable white λύσειςΠαραδείγματα εφαρμογών για οθόνες πολλαπλών λειτουργιών ΚΝΧ