H Huawei φέρνει στην Ελλάδα το τελευταίο smartwatch της σειράς WATCH GT 3, το HUAWEI WATCH GT 3 SE, που συνδυάζει τον κομψό σχεδιασμό με τη λειτουργικότητα, αλλά και το νέο κομψό smartphone HUAWEI nova Y61 για τους λάτρεις του στυλ και της προσιτής πολυτέλειας.  

Το HUAWEI WATCH GT 3 SE θα γίνει ο καθημερινός σύντροφος για τους λάτρεις του αθλητισμού και όσων προσέχουν τη φυσική τους κατάσταση, αλλά και όσων εστιάζουν στην υγεία. Το νέο ελαφρύ smartwatch επιτρέπει στους χρήστες να συμμετέχουν σε κάθε υπαίθρια δραστηριότητα και να έχουν ένα ευρύ φάσμα χρήσης, χωρίς να χρειαστεί να το φορτίσουν για έως και 2 εβδομάδες! Το HUAWEI WATCH GT 3 SE είναι συμβατό με smartphone Android και iOS για υποστήριξη λειτουργιών, ώστε να παρέχουν στους χρήστες τον καλύτερο προσωπικό βοηθό. Οι χρήστες του HUAWEI WATCH GT 3 SE μπορούν, επίσης, να μοιραστούν τα αποτελέσματα άσκησής τους από την εφαρμογή HUAWEI Health με το Strava, την εξαιρετικά δημοφιλή, παγκόσμια κοινότητα παρακολούθησης άσκησης και φυσικής κατάστασης. Το HUAWEI WATCH GT 3 SE θα είναι διαθέσιμο σε όλο το επίσημο δίκτυο συνεργατών της Huawei.

Το νέο κομψό smartphone HUAWEI nova Y61 διαθέτει τριπλή κάμερα AI 50MP τελευταίας τεχνολογίας, εξαιρετικό design, «ακούραστη» μπαταρία με μεγάλη διάρκεια ζωής και γρήγορη φόρτιση, προσφέροντας μία ευχάριστη εμπειρία χρήσης. Το smartphone, που συνδυάζει την τεχνολογία με την κομψότητα, επιτρέπει τη λήψη φωτογραφιών υψηλής ανάλυσης, με κρυστάλλινες λεπτομέρειες και ιδανική φωτεινότητα, ενώ το Super Night Shot επιτρέπει την αποτύπωση πανέμορφων νυχτερινών τοπίων, χωρίς τη χρήση τρίποδου. Ο δεύτερος πίσω φακός είναι η κάμερα βάθους 2MP που συνεργάζεται με την κύρια κάμερα 50MP για φωτογραφίες υψηλής φωτεινότητας με πλήρη ευκρίνεια, ενώ ο τρίτος φακός είναι η κάμερα Macro 4cm, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να εξερευνήσουν έναν πιο μικροσκοπικό κόσμο πέρα από αυτό που μπορούν να δουν. Παράλληλα, μέσω του AppGallery μπορούμε να βρούμε όλες τις δημοφιλείς εφαρμογές, όπως WhatsApp, Viber, Instagram, Facebook Messenger, TikTok, αλλά και πολλαπλές εφαρμογές που έχουν αναπτυχθεί σε τοπικό επίπεδο, όπως μεταξύ άλλων, υπηρεσίες τραπεζών (Εθνική Τράπεζα, Τράπεζα Πειραιώς, Alpha Bank, Eurobank), παραγγελία φαγητού (e-Food, BOX), εύρεσης ταξί (Taxiplon), πάροχοι κινητής τηλεφωνίας (Cosmote, Vodafone, Wind) και λειτουργίες με σύστημα πληρωμών, όπως το ”My Alpha Wallet”. Στο κομμάτι των πληρωμών, το AppGallery διαθέτει διεθνή εφαρμογές NFC πληρωμών και mobile banking, όπως την Curve και Revolut. Αναφορικά με τις υπηρεσίες της Google, μέσα από το κατάστημα AppGallery, ο χρήστης μπορεί να κατεβάσει την 3rd party εφαρμογή Gspace και μέσα από εκεί έχει όλες τις εφαρμογές που χρειάζεται στο κινητό του. Η εφαρμογή Gspace δεν έχει διαφημίσεις και μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει εφαρμογές και υπηρεσίες της Google, όπως το YouTube, Gmail, Google Maps, Google Docs, Google Sheets και Google Drive. Το HUAWEI nova Y61 διατίθεται στην Ελληνική αγορά μέσα από το δίκτυο καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ.

Αναλυτικότερα, τα χαρακτηριστικά του HUAWEI WATCH GT 3 SE: 

Ελαφρύ και λεπτό αλλά με εξαιρετική τεχνολογία και ανθεκτικά υλικά

Με μια νέα εμφάνιση και σχεδιασμένο για τους λάτρεις των σπορ, συνδυάζοντας τη μόδα, την αισθητική και την απόλυτη λειτουργικότητα, παρέχει στους χρήστες πιο μοντέρνες και εκλεπτυσμένες επιλογές. Διαθέτει έγχρωμη οθόνη υψηλής ευκρίνειας AMOLED 1,43 ιντσών, που υιοθετεί ανάλυση υψηλής ευκρίνειας 466 x 466 με 326 PPI και επιτρέπει την καθαρή παρουσίαση των χρωμάτων στην οθόνη. Επιπλέον, διαθέτει μια οθόνη Corning Gorilla Glass, που προσφέρει διασφάλιση αντοχής στη φθορά, με ενισχυμένη ίνα πολυμερούς για τον κοίλο σχεδιασμό.

Παρόλο που χρησιμοποιεί εξαιρετική τεχνολογία και ανθεκτικά υλικά, το HUAWEI WATCH GT 3 SE είναι πανάλαφρο, ζυγίζοντας μόνο 35,6g (χωρίς τον ιμάντα) και έχει συνολικό σώμα μόλις 11mm. Το ρολόι διατίθεται σε δύο χρώματα, Graphite Black και Wilderness Green, με μια ποικιλία προσόψεων για να διαλέξετε. Εκτός από χιλιάδες θέματα πρόσοψης, οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν φωτογραφίες OOTD και Portrait Mode για να δημιουργήσουν εξατομικευμένες προσόψεις, μοναδικές για αυτούς!

Το HUAWEI WATCH GT3 SE είναι το τέλειο έξυπνο ρολόι για καθημερινές προκλήσεις της φυσικής σας κατάστασης

Το HUAWEI WATCH GT 3 SE είναι ένα smartwatch που μπορεί να αντέξει οποιεσδήποτε σκληρές και ακραίες καιρικές συνθήκες. Με αντοχή στο νερό 5ATM που ικανοποιεί το πρότυπο ISO 22810:2010, επιτρέπει την λειτουργία του σε βάθος έως και 50 μέτρα για 10 λεπτά. Σε συνεργασία με πέντε μεγάλα δορυφορικά συστήματα: GPS, BeiDou, GLONASS, Galileo και QZSS, το ρολόι χρησιμοποιεί ένα ενσωματωμένο τσιπ εντοπισμού θέσης GNSS πέντε συστημάτων, υψηλής ακρίβειας, παρέχοντας εξαιρετική απόδοση κατά των παρεμβολών, για όλα τα είδη άσκησης.

Για να βοηθήσει περαιτέρω τους χρήστες στις προπονήσεις τους, το HUAWEI WATCH GT 3 SE παρέχει περισσότερες από 100+ αθλητικές λειτουργίες, έξυπνα σχέδια τρεξίματος και ακόμη και τον αυτο-αναπτυγμένο αλγόριθμο TruSport™ της Huawei, που παρέχει αθλητικές αξιολογήσεις και προτάσεις, με βάση τα διάφορα δεδομένα άσκησης.

Τέλειος βοηθός για την προστασία της υγείας σας με το βελτιωμένο HUAWEI TruSleep™ 3.0

Βοηθώντας στην παρακολούθηση της υγείας, το HUAWEI WATCH GT 3 SE παρέχει ακριβείς μετρήσεις των συνολικών ζωτικών στοιχείων του χρήστη. Μέσω του αυτο-αναπτυγμένου HUAWEI TruSeen™ 5.0+, του HUAWEI TruSleep™ 3.0 και άλλων τεχνολογιών παρακολούθησης της υγείας της σειράς Tru, το HUAWEI WATCH GT 3 SE υποστηρίζει ολοκληρωμένη παρακολούθηση της υγείας που ελέγχει τον καρδιακό ρυθμό, την ποιότητα του ύπνου, το SpO2 και τα επίπεδα άγχους.

Παρέχει ακριβή παρακολούθηση καρδιακών παλμών, χάρη  στο HUAWEI TruSeen™ 5.0+ το οποίο, «αμύνεται» στις παρεμβολές και τη μείωση του θορύβου για να βελτιώσει ακόμα περισσότερο την ακρίβεια της μέτρησης των καρδιακών παλμών κατά την άσκηση.

Το HUAWEI TruSleep™ 3.0 είναι ένα άλλο μέρος της σειράς HUAWEI Tru που χρησιμοποιεί κορυφαία τεχνολογία, η οποία βασίζεται στο υπέρυθρο φως, για την παρακολούθηση του ύπνου. Το HUAWEI TruSleep™ 3.0 φέρνει βελτιώσεις που επιτρέπουν μεγαλύτερη ακρίβεια στην παρακολούθηση της ποιότητας του ύπνου, πέρα από την υπάρχουσα δυνατότητα αυτόματης ανίχνευσης της διάρκειας και παρουσίασης της ολοκληρωμένης δομής ύπνου, αναλύοντας πολλαπλές φυσιολογικές παραμέτρους με βάση την κίνηση του σώματος,  τον καρδιακό ρυθμό και HRV.

Επιπλέον, το HUAWEI TruSleep™ 3.0, μέσω της εφαρμογής HUAWEI Health, υποστηρίζει την καταγραφή της ποιότητας του ύπνου, την καταγραφή ομιλίας ύπνου και την παρακολούθηση ροχαλητού για να παρέχει στους χρήστες χρήσιμες πληροφορίες με ακρίβεια για έξι τυπικά προβλήματα που οι άνθρωποι μπορεί να αντιμετωπίζουν ενώ κοιμούνται. Οι χρήστες τώρα μπορούν να διαπιστώσουν ακόμα κι αν βλέπουν πολλαπλά όνειρα και να έχουν πάνω από 200 εξατομικευμένες επιστημονικές προτάσεις και συμβουλές για την βελτίωση της ποιότητας του ύπνου τους.

Επιπλέον, για να βοηθήσει τους χρήστες να διατηρήσουν έναν υγιεινό τρόπο ζωής, η εφαρμογή HUAWEI Health παρέχει πληθώρα εξατομικευμένων υπενθυμίσεων, σχετικά με τις προκλήσεις υγιεινής διαβίωσης, την καθημερινή πρόσληψη νερού, τις υπενθυμίσεις φαρμάκων και πολλά άλλα για να διασφαλίσει ότι οι χρήστες δεν παρεκκλίνουν του προγράμματός τους.

Το HUAWEI WATCH GT 3 SE είναι ο προσωπικός εύχρηστος βοηθός για μια έξυπνη εμπειρία με άνεση

Επεκτείνοντας περαιτέρω το έξυπνο οικοσύστημα κάθε χρήστη, το HUAWEI WATCH GT 3 SE παρέχει μια ακόμη πιο άνετη έξυπνη εμπειρία. Είτε πρόκειται για απάντηση σε τηλεφωνικές κλήσεις, είτε για αναζήτηση πληροφοριών ή παρακολούθησης φυσικής κατάστασης ή οτιδήποτε άλλο, οι χρήστες θα μπορούν να τα κάνουν όλα μόνο από τον καρπό τους. Το HUAWEI WATCH GT 3 SE ξεπερνά τα όρια των έξυπνων ρολογιών καλύπτοντας όλες τις πτυχές της καθημερινότητας.

Το HUAWEI WATCH GT 3 SE προσφέρει χρήσιμες λειτουργίες για κάθε κατηγορία χρήστη. Για τους χρήστες που θέλουν να ταξιδέψουν, το ρολόι προσφέρει πλοήγηση χάρτη, ενώ για όσους ασχολούνται με τον τομέα του gaming και της ψυχαγωγίας, υποστηρίζει MyTuner Radio, Infinity Loop,  τη eSound Music και πολλά άλλα. Επίσης, για να βελτιώσει την αποδοτικότητα και την υγεία, παρέχει TickTick Focus To-Do, προπονήσεις στο σπίτι (Home Workouts) και πολλά άλλα.

Αναλυτικότερα, τα χαρακτηριστικά του HUAWEI nova Y61:

Νέα εμπειρία με τριπλή κάμερα AI 50MP

Ένα από τα κορυφαία χαρακτηριστικά του HUAWEI nova Y61 είναι η τριπλή κάμερα AI 50MP. Οι τρεις πίσω φακοί οδηγούνται από την κύρια κάμερα 50MP, επιτρέποντας τη λήψη φωτογραφιών υψηλής ανάλυσης. Ο δεύτερος πίσω φακός είναι η κάμερα βάθους 2MP που συνεργάζεται με την κύρια κάμερα 50MP για φωτογραφίες υψηλής φωτεινότητας με πλήρη ευκρίνεια, ενώ ο τρίτος φακός είναι η κάμερα Macro 4cm.

Το HUAWEI nova Y61 υποστηρίζει, επίσης, το Super Night Shot, το οποίο επιτρέπει την αποτύπωση πανέμορφων νυχτερινών τοπίων. Το Super Night Shot υιοθετεί έναν αλγόριθμο μείωσης θορύβου πολλαπλών καρέ, ο οποίος μπορεί να συγκρατήσει καλύτερα τα highlights. Επιπλέον, το Super Night Shot μπορεί να απαθανατίσει έως και 6 δευτερόλεπτα, γεγονός που επιτρέπει μεγαλύτερο exposure.

Το νέο HUAWEI nova Y61 διαθέτει ένα AI Snapshot, το οποίο ανιχνεύει έξυπνα κάθε κίνηση μέσω του αλγορίθμου ανίχνευσης τοπίου της Huawei, που προσαρμόζει την ταχύτητα κλείστρου και παγώνει αυτόματα τη στιγμή της κίνησης. Τώρα δεν χρειάζεται να μάθετε νέες τεχνικές για τέτοιες λήψεις.  Είτε φωτογραφίζετε τα κατοικίδια σας εν κινήσει, είτε τα παιδιά να τρέχουν και να αθλούνται, μπορείτε τώρα να παγώσετε κάθε στιγμή στο χρόνο και να συλλάβετε μια πολύτιμη ανάμνηση, χωρίς δισταγμό.

Η πίσω κάμερα διαθέτει ακόμα μια λειτουργία αργής κίνησης, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί δημιουργικά, ειδικά για content creators που θέλουν να τραβήξουν βίντεο μαγειρικής ή σημαντικές στιγμές σε μια αθλητική εκδήλωση ή συναυλία. Η κάμερα είναι κατασκευασμένη με Master AI, το οποίο μπορεί να αναγνωρίσει έξυπνα, συγκεκριμένα αντικείμενα και τοπία, να βελτιστοποιήσει το χρώμα και τη φωτεινότητα και να επιτύχει καλύτερες φωτογραφίες βάσει τοπίου σε διαφορετικές στιγμές, όπως πορτρέτο, φαγητό, ανατολή / δύση, χιόνι κ.λπ.

Κορυφαία σχεδίαση με επίκεντρο την άνεση

Το HUAWEI nova Y61 είναι ένα λεπτό smartphone κι έχει το τέλειο μέγεθος για καθημερινή χρήση. Οι χρήστες μπορούν επίσης να ξεκλειδώσουν το τηλέφωνό τους με ένα ασφαλές και βολικό κουμπί, με δυνατότητα δακτυλικών αποτυπωμάτων. Αν και λεπτό σε μέγεθος, το πλευρικά τοποθετημένο κουμπί μπορεί να ανιχνεύσει με ακρίβεια το δακτυλικό σας αποτύπωμα και να ξεκλειδώσει το τηλέφωνό σας με ένα απλό πάτημα.

Το HUAWEI nova Y61 έρχεται με οθόνη 6,52 ιντσών με ανάλυση 1600 x720p με ενσωματωμένο HD +. Εκτός από μια εμπειρία προβολής υψηλής ευκρίνειας, οι χρήστες μπορούν επίσης να βιώσουν μία πρωτόγνωρη εμπειρία στην οθόνη του τηλεφώνου τους με χαρακτηριστικά, όπως το 8x Ultra High Resolution Touching Control. Με τον έλεγχο αφής εξαιρετικά υψηλής ανάλυσης 8x, οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν την εμπειρία αφής TP με ακρίβεια σε επίπεδο pixel. Επιπλέον, το έξυπνο Dimming Master μπορεί να προσαρμόζει τις προτιμήσεις του χρήστη σε περιβάλλοντα χαμηλού ή ισχυρού φωτισμού. Το προτιμώμενο επίπεδο φωτεινότητας του χρήστη καταγράφεται μία φορά και όταν ο χρήστης βρίσκεται ξανά στο ίδιο σκοτεινό ή φωτεινό περιβάλλον, μπορεί να προσαρμοστεί αυτόματα στην προτιμώμενη τιμή του.

Ζήστε την εμπειρία του HUAWEI nova Y61 σε τρία ολοκαίνουργια χρώματα εμπνευσμένα από το σύμπαν και τον φυσικό κόσμο. Η έκδοση Midnight Black είναι εμπνευσμένη από έναν ήσυχο νυχτερινό ουρανό γεμάτο αστέρια, η έκδοση Sapphire Blue θυμίζει το πολύτιμο ζαφείρι, ενώ η έκδοση Mint Green είναι ένα ανοιχτό, παστέλ πράσινο εμπνευσμένο από τα χρώματα της φύσης.

Ισχυρή απόδοση μπαταρίας είτε για εργασία είτε για ψυχαγωγία

Το HUAWEI nova Y61 τροφοδοτείται από μπαταρία 5000mAh , η οποία μπορεί να υποστηρίξει εκτεταμένη χρήση χωρίς προβλήματα: υποστηρίζει 9,5 ώρες παιχνιδιού, 25 ώρες τηλεφωνικών κλήσεων, 13,5 ώρες περιήγησης στο διαδίκτυο και 13,3 ώρες video streaming.  Επιπλέον, το HUAWEI SuperCharge 22,5 W φορτίζει πολύ πιο γρήγορα από τα ανταγωνιστικά προϊόντα, με την ίδια ταχύτητα.

Το HUAWEI nova Y61 διαθέτει επίσης έξυπνο βοηθό χωρητικότητας μπαταρίας. Μέσω του ενσωματωμένου αλγορίθμου ανίχνευσης, μπορεί να ανιχνεύσει έξυπνα τη χωρητικότητα της μπαταρίας, να αναγνωρίσει την κατάστασή της και να στείλει υπενθυμίσεις χωρητικότητας στους χρήστες.

Ζήστε πιο έξυπνα και πιο αποτελεσματικά με το EMUI 12 Seamless AI Life

Το HUAWEI nova Y61 υποστηρίζει Super Device, το οποίο επιτρέπει απρόσκοπτη συνδεσιμότητα με μία μόνο ολίσθηση ενός κουμπιού, καθώς είναι συμβατό με διάφορα gadgets, όπως το HUAWEI Vision και τα HUAWEI Freebuds 3/4/5i.

Με το κατανεμημένο σύστημα αρχείων, το smartphone ουσιαστικά μπορεί επίσης να γίνει μια μονάδα μνήμης και φάκελος μεταφοράς αρχείων για υπολογιστή, χρησιμοποιώντας το κατανεμημένο σύστημα αρχείων. Μπορείτε να δείτε, να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας και να εισάγετε αρχεία κινητού τηλεφώνου από τον υπολογιστή μέσω μιας εντελώς ασύρματης λειτουργίας.

Οι χρήστες μπορούν επίσης να ενεργοποιήσουν το Simple Mode για να αποκτήσουν μεγαλύτερες γραμματοσειρές, εικονίδια με μεγαλύτερη ευκρίνεια και πιο δυνατή ένταση – τρία χαρακτηριστικά που επιτρέπουν μεγαλύτερη προσβασιμότητα. Αυτή η δυνατότητα θα βοηθήσει τους μεγαλύτερης ηλικίας χρήστες που προσπαθούν να συμβαδίσουν με τη σύγχρονη τεχνολογία και επιθυμούν μια απλοποιημένη, πιο εύχρηστη εμπειρία. Η ενεργοποίηση των Service Widgets μπορεί επίσης να βοηθήσει τους καταναλωτές να ρυθμίσουν διάφορα widget και διαφορετικές σελίδες σύμφωνα με διαφορετικούς τρόπους ζωής και ανάγκες, προσαρμόζοντας την εμπειρία smartphone για ευκολότερη και πιο αποτελεσματική χρήση.