Η εποχή που πηγαίνουμε βόλτα για να απολαύσουμε τις στολισμένες χριστουγεννιάτικες βιτρίνες έφτασε και η Samsung φοράει… τα γιορτινά της, προτείνοντας ένα ολοκληρωμένο οικοσύστημα ικανό να βελτιώσει την καθημερινότητα όλων μας.

Η περίοδος των γιορτών μάς φέρνει πιο κοντά στις επιθυμίες μας και στα αγαπημένα μας πρόσωπα. Εν όψει του νέου έτους καταμετρούμε τις ανάγκες που έχει γεννήσει το παρελθόν αλλά και τα όνειρά μας για το μέλλον. Ο τρόπος με τον οποίο επικοινωνούμε, διασκεδάζουμε και εργαζόμαστε γίνεται αντικείμενο αξιολόγησης και προσπαθούμε να τον βελτιώσουμε είτε αποκτώντας σύγχρονα τεχνολογικά εργαλεία είτε αξιοποιώντας νέες πρακτικές χρήσης τους. Έχει γίνει πλέον κατανοητό πως ο ρόλος και η αξία μιας συσκευής στη ζωή μας δεν αντικατοπτρίζεται μέσα από μια λίστα με τεχνικά χαρακτηριστικά, δεν μετριέται σε GHz ούτε αποτυπώνεται σε GB. Μια αγορά κρίνεται ως επιτυχημένη από το πόσο απολαυστική είναι η εμπειρία χρήσης της και από το… ισοζύγιο των λύσεων που προσφέρει έναντι των προβληματισμών που προκαλεί. Για τον λόγο αυτό, την επόμενη φορά που θα δείτε σε ένα eshop ή σε μια βιτρίνα καταστήματος μια συσκευή που θα σας γοητεύσει, συνυπολογίστε πώς θα ενταχθεί στην καθημερινότητά σας, πώς θα σας γεμίσει με χαρά και με καλή διάθεση ή πώς θα σας εξοικονομήσει χρόνο για να τον διαθέσετε όπως πραγματικά θέλετε. Εν όψει Χριστουγέννων, τα δώρα που θα επιλέξουμε τόσο για τα αγαπημένα μας πρόσωπα όσο και για τον εαυτό μας οφείλουν να μας χαρίσουν μια μικρή έστω βελτίωση της ζωής μας… με εορταστικό περιτύλιγμα!

Η διαφορά μεταξύ οικοσυστήματος και συλλογής συσκευών είναι στο χαμόγελο!

Το χτίσιμο ενός οικοσυστήματος συσκευών δεν είναι μόνο η παράθεση προϊόντων από αρκετές διαφορετικές κατηγορίες. Είναι η εμπειρία χρήσης που γεννά αβίαστα ένα χαμόγελο στο πρόσωπο κάθε καταναλωτή όταν συνειδητοποιήσει πόσο φυσιολογικά κι αβίαστα «συνδιαλέγονται» τα τεχνολογικά του αποκτήματα προκειμένου να υπηρετήσουν τις εκάστοτε ανάγκες του. Το γεγονός αυτό έχει συνειδητοποιήσει εδώ και χρόνια η Samsung, προσδίδοντας στη λέξη «οικοσύστημα» τον ρόλο που της αξίζει. Αντί να περιοριστεί, λοιπόν, στο να στοιβάζει αναρίθμητα μοντέλα συσκευών κάτω από την Samsung Galaxy «ομπρέλα» της, έχει επιλέξει να ενορχηστρώσει μια ομοιογενή, ευχάριστη και κυρίως λειτουργική εμπειρία συμβίωσης με την τεχνολογία. Όποια Samsung συσκευή κι αν προσθέσετε στην καθημερινότητά σας θα διαπιστώσετε πως συνεργάζεται αρμονικά με κάθε άλλη επιλογή από την προϊοντική γκάμα της κορεατικής εταιρείας.

Μια ακόμα μέρα στον… γαλαξία μας

Αν όλα τα παραπάνω σας ακούγονται θεωρητικά, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ρίξετε μια κλεφτή ματιά σε μια τυχαία ημέρα ενός χρήστη του Samsung Galaxy οικοσυστήματος. Σε περίπτωση που έχετε ήδη «μυηθεί» στον «γαλαξία» της κορεατικής εταιρείας, ένα χειμωνιάτικο πρωινό, λοιπόν, μπορεί να ξεκινήσει με έναν ζεστό καφέ, συντροφιά με ανάγνωση της επικαιρότητας μέσα από ένα εξελιγμένο τεχνολογικά smartphone όπως κάποιο από τα Samsung Galaxy S22 Series ή το αναδιπλούμενο Samsung Galaxy Z Flip4. Σε περίπτωση που αποζητάτε την εμπειρία ανάγνωσης σε μεγαλύτερη επιφάνεια, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ξεδιπλώσετε την εσωτερική οθόνη ενός Samsung Galaxy Z Fold4 ή να μεταφερθείτε σε ένα σύγχρονο tablet όπως αυτά της οικογένειας Samsung Galaxy Tab S8. Αν κάτι σας κάνει «κλικ» και το μετατρέψετε σε bookmark, screenshot ή κλιπ μπορείτε να το μεταφέρετε αυτοστιγμεί από την ταμπλέτα στο smartphone σας μέσω της λειτουργίας «Quick Share».* Το ίδιο μπορείτε να κάνετε και με τις φωτογραφίες και τα βίντεο που την περίοδο των γιορτών έχουν την τιμητική τους! Η ώρα πέρασε και το Samsung Galaxy Watch5 σας υπενθυμίζει τα πλάνα σας για το υπόλοιπο της ημέρας. Φοράτε στα αφτιά σας τα true wireless ακουστικά Samsung Galaxy Buds2 Pro και ξεκινάτε την πρωινή σας άθληση απολαμβάνοντας την αγαπημένη σας μουσική, τη στιγμή που στον καρπό σας το Galaxy Watch5 καταγράφει τη φυσική σας κατάσταση και την πρόοδο της εκγύμνασής σας. Τα δεδομένα περνούν αυτόματα στο Galaxy smartphone σας χωρίς να χρειάζεται να πλοηγείστε σε δαιδαλώδη μενού συγχρονισμού και ρυθμίσεων, ενθυμούμενοι αλλεπάλληλα username και password από διαφορετικές πλατφόρμες. H εφαρμογή Samsung Health, ευτυχώς, αποτελεί το σταθερό σημείο αναφοράς σας σε αυτόν τον τομέα.

Το ελαφρύ και λεπτό Samsung Galaxy Tab S8 μπαίνει στην τσάντα σας και φεύγετε για τα πρώτα επαγγελματικά ραντεβού της ημέρας. Με τη βοήθεια του S Pen** τόσο η εν λόγω ταμπλέτα όσο και ένα Samsung Galaxy Z Fold4 μπορούν να φιλοξενήσουν καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας κάθε σας σκέψη, διατηρώντας τις σημειώσεις σας άμεσα προσβάσιμες από οποιαδήποτε Galaxy συσκευή.

Στο γραφείο μπορείτε να συνδέσετε το Samsung Galaxy Tab S8 ή το Z Fold4 με οθόνη, ποντίκι και πληκτρολόγιο, απολαμβάνοντας χάρη στην πλατφόρμα Samsung DeX μια εμπειρία χρήσης που παραπέμπει σε laptop. Το απόγευμα σας βρίσκει παρέα με φίλους και οι ευχάριστες στιγμές βγάζουν αυθόρμητα τα Galaxy smartphone στην επιφάνεια σε ρόλο φωτογράφου, αξιοποιώντας τις δυνατότητες ενός Galaxy S22, ενός Z Fold4 ή ενός Z Flip4. Πίσω στο σπίτι, η αλλαγή του ορισμού της πηγής ήχου των Samsung Galaxy Buds2 Pro ανάμεσα στο Galaxy tablet και smartphone σας ή ακόμα και στη Samsung τηλεόρασή σας γίνεται με χαρακτηριστική ευκολία, ώστε να μπορείτε να απαντάτε εισερχόμενες κλήσεις και να συνεχίζετε με τη θέαση των αγαπημένων σας βίντεο δίχως δυσκολία. Αν, λοιπόν, νιώθετε πως η τεχνολογική πολυπλοκότητα διασύνδεσης και επικοινωνίας των συσκευών γύρω σας προσθέτει περιττό άγχος στην καθημερινότητά σας, σας ευχόμαστε το 2023 να σας βρει στη… ζεστή αγκαλιά του οικοσυστήματος της Samsung!


* Για να στείλετε ή να λάβετε αρχεία με τo Quick Share, τόσο η συσκευή αποστολής όσο και η συσκευή λήψης πρέπει να έχουν ενεργοποιήσει το Wi-Fi και τη λειτουργία Quick Share. Η λειτουργία Quick Share είναι διαθέσιμη σε smartphones και tablets Samsung Galaxy με λειτουργικό σύστημα Android OS έκδοση 10.0(Q) και One UI 2.1 ή μεταγενέστερη έκδοση. Οι συσκευές Galaxy που λαμβάνουν πρέπει να υποστηρίζουν Wi-Fi Direct ή Wi-Fi Aware. Η ταχύτητα μεταφοράς ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με τις προδιαγραφές συνδεσιμότητας Wi-Fi της συσκευής, τη διαθεσιμότητα της εμπειρίας πολλαπλών συσκευών και το περιβάλλον δικτύου.

** Τα S Pen Fold Edition και S Pen Pro πωλούνται ξεχωριστά. Να χρησιμοποιείτε μόνο το Samsung S Pen Fold Edition που έχουν σχεδιαστεί αποκλειστικά για το Galaxy Z Fold3 5G/Fold4 ή το S Pen Pro. Όλα τα άλλα S Pen ή stylus που δεν έχουν σχεδιαστεί για το Galaxy Z Fold4 (όπως και αυτά από άλλους κατασκευαστές) ενδέχεται να φθείρουν την οθόνη. Το Galaxy Z Fold4 δεν διαθέτει ενσωματωμένη υποδοχή για το S Pen. Η υποστήριξη του S Pen περιορίζεται στην Κύρια Οθόνη.


Για περισσότερες προτάσεις δώρων επισκεφθείτε https://www.samsung.com/gr/mobile/galaxygifts/


Κείμενο: Βαγγέλης Αλευρίτης

Διαφημιστική Καταχώρηση της Samsung Electronics Ελλάς M.A.E.