Τα δώρα που συνοδεύουν το μαθητικό netbook ανακοίνωσε η e-shop.gr. Η ποικιλία και η δυνατότητα που δίνεται στον κάθε μαθητή να επιλέξει εώς και τρία δώρα της αρεσκείας του βρήκε μεγάλη απήχηση.


e-shopΗ εταιρία επέλεξε να παρέχει τόσο δώρα γνώσης όσο και δώρα λειτουργικότητας και ψυχαγωγίας. Πιο συγκεκριμένα κάθε υπολογιστής συνοδεύεται από 1) 5 βιβλία βοηθήματα των εκδόσεων Μεταίχμιο, αξίας 60€, 2) 50% έκπτωση στις εξετάσεις αγγλικών City & Guilds, καθώς και 7 δωρεάν ECDL Core Mock tests & 4 δωρεάν ECDL Expert Mock Tests, συνολικής αξίας 140€ 3) Δωρεάν εκπαίδευση της ενότητας Windows από τα κέντρα εκπαίδευσης πληροφορικής Eurolab, αξίας 100€ 4) Δωροεπιταγή για εκμάθηση αγγλικών, γαλλικών, γερμανικών, ιταλικών ή ισπανικών από την Ευρογνώση, αξίας 100€.


Επιπλέον, ο κάθε μαθητής ανάλογα με τον υπολογιστή της επιλογής του, μπορεί να επιλέξει μέχρι και 3 δώρα ψυχαγωγίας. Η ποικιλία που προσφέρεται για την επιλογή περιλαμβάνει ψηφιακές μηχανές, κινητά τηλέφωνα, Mini HiFi, πολυμηχανήματα, mini Dvr camera, mp3 players, TV tuners, ταμπλέτα σχεδίασης, εξωτερικό σκληρό δίσκο, κονσόλα sony psp και άλλα. Η διαδικασία επιλογής διευκολύνεται μέσα από το “Star System”, το σύστημα επιλογής που έχει αναπτύξει η εταιρία για την επικοινωνία και την απλοποίηση της διαδικασίας.


Είναι σημαντικό να τονιστεί πως η e-shop.gr επέλεξε να προμηθεύσει όλους τους μαθητές με δώρα γνώσης και όχι απλά να τους δελεάσει με παροχές ψυχαγωγίας, κατευθύνοντάς τους στην αγορά συγκεκριμένων μοντέλων.


Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα, την διαδικασία εξαργύρωσης και τα δώρα του e-shop.gr βρίσκονται στο www.e-shop.gr/mathitiko ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν τις απορίες τους στην εταιρία μέσω email: mathitiko@e-shop.gr ή τηλεφωνικού κέντρου: 211 5000 500.