Ο Douleutaras αναπτύσσει διαρκώς καινοτόμες τεχνολογικές λειτουργίες, φέρνοντας τη νέα εποχή για τις εργασίες στο σπίτι.

Το Mobile App και η υπηρεσία Chat αποτελούν δύο νέες high-tech δυνατότητες του Douleutaras, ο οποίος εργάζεται αδιάκοπα για τη βελτίωση της εμπειρίας χρήστη. Πλέον οι χρήστες μπορούν να διαχειρίζονται όλες τις εργασίες εύκολα και γρήγορα από το κινητό τους, ενώ έχουν τη δυνατότητα να επικοινωνούν με τους τεχνικούς επαγγελματίες ανά πάσα στιγμή, είτε μέσω εφαρμογής είτε μέσω browser.

Σύγχρονα εργαλεία για κλασικές ανάγκες

Η απαιτητική και χρονοβόρα offline διαδικασία αναζήτησης επαγγελματία για το Σπίτι εκσυγχρονίζεται ακόμη περισσότερο και μετατρέπεται σε μία απλή, γρήγορη και αξιόπιστη online εμπειρία, χάρη στο Mobile App του Douleutaras. Οι χρήστες μπορούν να βρίσκουν τον τεχνικό επαγγελματία που χρειάζονται και να διαχειρίζονται 

όλες τις σχετικές εργασίες από το κινητό τους, απολαμβάνοντας μεγαλύτερη άνεση και ευκολία. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για λογισμικά Android και iOS.

Επιπλέον, ο Douleutaras λανσάρει την υπηρεσία Online Chat με την οποία δίνει στο χρήστη την ευκαιρία να επικοινωνεί άμεσα με τον επαγγελματία, ανά πάσα στιγμή, είτε μέσα από το Mobile App είτε μέσω browser. 

Κατανοώντας την αυξανόμενη προτίμηση των χρηστών στα γραπτά μηνύματα έναντι του τηλεφώνου, ο Douleutaras προσφέρει ένα ακόμα κανάλι επικοινωνίας με τους τεχνικούς επαγγελματίες, το οποίο ξεπερνά τυχόν δυσκολίες λόγω διαφορετικών ωραρίων και υποχρεώσεων που προκαλούν καθυστερήσεις στην επικοινωνία και κατ’ επέκταση στην υλοποίηση της εργασίας. Με αυτόν τον τρόπο, ο χρήστης και ο επαγγελματίας επικοινωνούν την ώρα που τους εξυπηρετεί ανταλλάσσοντας εικόνες, βίντεο, ηχητικά μηνύματα και άλλα αρχεία (π.χ. προσφορές).

Το εξειδικευμένο τεχνολογικό  τμήμα της πλατφόρμας δεν σταματά ποτέ να αναζητά τρόπους ώστε να αναβαθμίσει περαιτέρω το σύγχρονο και αποτελεσματικό οικοσύστημά του. Έτσι, ο Douleutaras, μέσα στο προσεχές διάστημα αναμένεται να λανσάρει και άλλες τεχνολογικές δυνατότητες.

«Η βελτίωση της εμπειρίας χρήστη βρίσκεται σταθερά στην κορυφή των προτεραιοτήτων μας και κάθε μας κίνηση γίνεται πάντα προς αυτήν την κατεύθυνση. Το Mobile App & η υπηρεσία chat είναι δύο νέα features που ανέπτυξε η ομάδα μας αξιοποιώντας τη δύναμη της τεχνολογίας και -ήδη από τα πρώτα δείγματα που έχουμε- φαίνεται ότι έχουν διευκολύνει σημαντικά την εμπειρία των χρηστών μας», δήλωσε ο Founder & CEO του Douleutaras Ανδρέας Γραμμάτης.