Το εντυπωσιακό HUAWEI nova 10 SE κυκλοφορεί και στην Ελλάδα, συνδυάζοντας το εμβληματικό σχέδιο Star Orbit Ring που αγαπήθηκε στα προηγούμενα μοντέλα της σειράς HUAWEI nova με νέα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά, όπως οι διπλοί δακτύλιοι που το διακοσμούν δίνοντας μια «αστρική» λάμψη. Επίσης, η κάμερα 108MP που διαθέτει, δίνει στους χρήστες την δυνατότητα να καταγράφουν και να μοιράζονται εμπειρίες ζωής, κάθε στιγμή της ημέρας.

HUAWEI Nava 10 SEΤο HUAWEI nova 10 SE διαθέτει οθόνη 6,67 ιντσών OLED HUAWEI Full-view, με ρυθμό ανανέωσης 90 Hz και ρυθμό δειγματοληψίας αφής έως 270 Hz, αναπαράγοντας το περιεχόμενο με φωτεινότητα και λεπτομέρεια, με σχολαστική ακρίβεια για μία καθηλωτική προβολή.
Επιπλέον, διαθέτει μπαταρία 4500mAh μεγάλης διάρκειας και τον κορυφαίο στον κλάδο, φορτιστή HUAWEI SuperCharge 66W, καθώς και το λειτουργικό σύστημα EMUI 12, προσφέροντας έξυπνες, απρόσκοπτες, ασφαλείς και διαδραστικές εμπειρίες για όλους τους χρήστες.

Το κινητό που «φοράει» το κομψό δαχτυλίδι Star Orbit

Το HUAWEI nova 10 SE κληρονομεί το εμβληματικό σχέδιο Star Orbit που το κάνει να λαμπυρίζει, σαν διαμάντι, ενώ στη πίσω πλευρά διαθέτει το Starry Flash Craft που μοιάζει με κρύσταλλο. Η anti-fingerprint (AF) επίστρωση εξουδετερώνει τους λεκέδες και το νερό και η επιφάνεια του είναι εξαιρετικά ανθεκτική στην φθορά και τις γρατσουνιές από την καθημερινή χρήση.
Διατίθεται σε τρία τολμηρά και νεανικά χρώματα: Starry Silver, Mint Green και Starry Black, καθένα από τα οποία αντιπροσωπεύει ένα ξεχωριστό αισθητικό στυλ. Το Starry Silver, ως χρώμα της τεχνολογίας και της μόδας, ταιριάζει άψογα με το ασημί πίσω κάλυμμα, καθώς και με το χρυσό Star Orbit Ring και το λογότυπο, απογειώνοντας την ομορφιά του… στα αστέρια.
Το HUAWEI nova 10 SE είναι εξοπλισμένο με οθόνη OLED 6,67 ιντσών HUAWEI Full-View, η οποία υποστηρίζει ανάλυση 2400 x 1080 και ρυθμό ανανέωσης 90 Hz, για πιο πλούσιες λεπτομέρειες, πιο αυθεντικά χρώματα και καλύτερη απόδοση ισχύος. Η ευρεία οθόνη, με επίπεδη άκρη, διαθέτει εξαιρετικά στενά πλαίσια στις τρεις πλευρές και ένα βελτιωμένο σώμα, που παράγει μια εντυπωσιακή αναλογία για βαθύτερο zoom και εκτεταμένη θέα.

Κάμερα πορτραίτου 108MP υψηλής ανάλυσης, για λήψη κάθε λεπτομέρειας

Η σειρά HUAWEI nova ανέκαθεν κέρδιζε την αναγνώριση για την πρωτοποριακή τεχνολογία φωτογραφίας. Κάθε νέα γενιά έχει σημαντικές καινοτομίες και το HUAWEI nova 10 SE συνεχίζει αυτή την παράδοση, με την κάμερα 108MP και τον αλγόριθμο σύντηξης πολλαπλών καρέ (RAW), για να παρέχει ευέλικτη απόδοση σε ένα ευρύ φάσμα λήψεων. Είτε βρίσκεστε σε περιβάλλον με έντονο ή αμυδρό φωτισμό, είτε σε εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο, είτε το θέμα σας είναι εκτεθειμένο σε οπίσθιο ή μπροστινό φωτισμό, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το HUAWEI nova 10 SE θα κάνει την καλύτερη δυνατή λήψη πάντοτε, ανεξαρτήτως συνθηκών.
Το HUAWEI nova 10 SE διαθέτει κύρια κάμερα 108MP, η οποία υποστηρίζει ευρυγώνιο διάφραγμα f/1,9, για βελτιωμένη θόλωση φόντου πορτρέτου. Χάρη στην τεχνολογία 9-σε-1 Pixel Binning, η κάμερα είναι σε θέση να αναπαράγει μικρές λεπτομέρειες και αμυδρά χαρακτηριστικά, όπως τον τόνο των μαλλιών και του δέρματος, με αυξημένο δυναμικό εύρος και βελτιστοποιημένες φωτεινές και σκοτεινές περιοχές. Ο αλγόριθμος σύντηξης πολλαπλών καρέ του HUAWEI nova 10 SE στον τομέα RAW παρέχει αβίαστα ευέλικτη απόδοση, συνδυάζοντας πολλαπλά καρέ σε ένα, μέσω αλγορίθμων επεξεργασίας ποιότητας εικόνας σε επίπεδο pixel. Το HUAWEI nova 10 SE διαθέτει επίσης μια πίσω κάμερα ευρυγώνιας γωνίας 8MP που υποστηρίζει οπτικό πεδίο έως και 112° για να χωράει τα πάντα μέσα το πλαίσιο, καθώς και μια macro κάμερα 2 MP που κλείνει από κοντά για να καταγράψει ένα πρωτόγνωρο επίπεδο λεπτομέρειας.
Το HUAWEI nova 10 SE εντοπίζει αυτόματα περιβάλλοντα με οπίσθιο φωτισμό και αυξάνει τις αντιθέσεις για να βελτιώσει την εμπειρία λήψης. Όταν είναι ενεργοποιημένο το HDR, οι φωτογραφίες πορτρέτου που βγαίνουν σε περιβάλλοντα με οπίσθιο φωτισμό χαρακτηρίζονται από υψηλό επίπεδο ευκρίνειας, με τις εκφράσεις του προσώπου και τις λεπτομέρειες να αποδίδονται ζωντανά.
Επίσης, το HUAWEI nova 10 SE διαθέτει μια ευρυγώνια μπροστινή κάμερα 16 MP, η οποία προσφέρει μια λειτουργία ομορφιάς με τεχνητή νοημοσύνη που είναι προσαρμοσμένη ειδικά για selfies. Η τεχνολογία fusion 4 σε ένα pixel δίνει τη δυνατότητα για εκπληκτικές selfie σε περιβάλλοντα χαμηλού φωτισμού και η κάμερα μεταβαίνει αυτόματα σε λειτουργία ευρείας γωνίας όταν χρειάζεται, διευρύνοντας το οπτικό πεδίο έως 90° για ομαδικές λήψεις, έτσι ώστε όλοι να χωρούν εύκολα μέσα στο πλαίσιο.

Καινοτόμο Vlog Shooting

Τα vlog βίντεο έχουν γίνει ένας από τους κύριους τρόπους με τους οποίους οι νέοι εκφράζονται και μοιράζονται τη ζωή τους. Το HUAWEI nova 10 SE υποστηρίζει απρόσκοπτη εναλλαγή μεταξύ της μπροστινής και της πίσω κάμερας, για να διασφαλίσει ότι τα πλάνα παραμένουν αδιάκοπα και ότι όλα καταγράφονται σε ένα μόνο αρχείο βίντεο, κάνοντας τη δημιουργία και την κοινή χρήση περιεχομένου, εύκολη και ξέγνοιαστη. Το βίντεο διπλής προβολής σάς επιτρέπει να τραβάτε σκηνές με προβολή διαιρεμένης οθόνης και να καταγράφετε τη δική σας αντίδραση ενώ η σκηνή εκτυλίσσεται μπροστά σας – δύο προοπτικές ταυτόχρονα.
Το HUAWEI nova 10 SE συνδυάζεται και λειτουργεί άψογα με τις συσκευές HUAWEI WATCH 3, HUAWEI WATCH GT/FIT και HUAWEI Band Series, επιτρέποντάς σας να φωτογραφίζετε εξ αποστάσεως μέσω ενός wearable.

Ισχυρή διάρκεια ζωής μπαταρίας, εξαιρετικό gaming και «έξυπνες» επικοινωνίες

Το HUAWEI nova 10 SE έρχεται με νέα και βελτιωμένη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, δυνατότητες gaming, ψυχαγωγίας και έξυπνης επικοινωνίας, προσφέροντας στους χρήστες τις συναρπαστικές εμπειρίες που περιμένουν.
Υποστηρίζει 66W HUAWEI SuperCharge, για την κορυφαία στον κλάδο γρήγορη φόρτιση, που πραγματοποιήθηκε με τη χρήση μιας ολοκαίνουργιας αντλίας φόρτισης χαμηλής διπλής τάσης και three-tab τεχνολογίας μπαταρίας. Χρειάζονται μόλις 38 λεπτά για την πλήρη φόρτιση του τηλεφώνου και σύμφωνα με τις εργαστηριακές δοκιμές της Huawei, μια πλήρως φορτισμένη μπαταρία υποστηρίζει έως και 12 συνεχόμενες ώρες σύντομης ροής βίντεο, χαρίζοντάς σας ευελιξία όταν βρίσκεστε έξω. Όσον αφορά στα παιχνίδια, το HUAWEI nova 10 SE έρχεται με Touch Turbo, το οποίο βελτιώνει την απόκριση στην αφή της οθόνης, καθώς και τεχνολογία super touch 10 σημείων, ρυθμό ανανέωσης 90 Hz και ρυθμό δειγματοληψίας αφής 270 Hz για να διασφαλιστεί ότι ακόμη και τα πιο γρήγορα αγγίγματα των δαχτύλων καταγράφονται. Χάρη στην τεχνολογία αφής 8x Ultra High Resolution Touch, οι περιοχές αφής παρέχουν υψηλή ανάλυση έως και 8640 x 19200, η οποία βελτιώνει την ακρίβεια των συντεταγμένων αφής και την σταθερότητα κατεύθυνσης.

Έξυπνες και ασφαλείς αλληλεπιδράσεις EMUI 12

Ως λειτουργικό σύστημα έξυπνων συσκευών επόμενης γενιάς, το EMUI 12 παρέχει στο HUAWEI nova 10 SE τα εργαλεία για σύνδεση και αλληλεπίδραση με ένα ευρύ φάσμα συσκευών, με αποτέλεσμα την απρόσκοπτη ευελιξία όλων των χρήσεων.
Το Super Device στο EMUI 12 σάς επιτρέπει να σύρετε για να συνδέσετε το τηλέφωνο με άλλες συσκευές, απλώς αγγίζοντας το εικονίδιο μιας συσκευής και σύροντάς το στο εικονίδιο του τηλεφώνου. Στο γραφείο, το HUAWEI nova 10 SE μπορεί να συνδεθεί σε έναν υπολογιστή HUAWEI χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε εφαρμογές τρίτων ή να χρησιμοποιήσετε καλώδιο δεδομένων. Αυτό διευκολύνει τη διαχείριση αρχείων μεταξύ των συσκευών και την αποτελεσματικότερη εργασία.
Το HUAWEI nova 10 SE προσφέρει επίσης την υψηλού επιπέδου λειτουργία προστασίας απορρήτου στιγμιότυπων οθόνης, μέσω της λειτουργίας Προστασίας Απορρήτου AI, που καλύπτει ευαίσθητες πληροφορίες της φωτογραφίας και αποτρέπει την εμφάνισή τους. Η Προστασία Απορρήτου είναι διαθέσιμη και στην κοινή χρήση φωτογραφιών, όπου ο παραλήπτης δεν μπορεί να αποκτήσει την τοποθεσία, το μοντέλο της συσκευής και τον χρόνο λήψης της φωτογραφίας. Το τηλέφωνο μπορεί επίσης να φιλτράρει τις διαφημίσεις, για να δημιουργήσει ένα ασφαλές περιβάλλον κατά την περιήγηση στο Διαδίκτυο.

Εκατομμύρια εφαρμογές μέσω AppGallery και Google Apps μέσω Gspace

Το νέο HUAWEI nova 10 SE, όπως και κάθε συσκευή τηλεφώνου Huawei, διαθέτει το κατάστημα εφαρμογών AppGallery, μέσω του οποίου έχετε πρόσβαση σε όλες τις δημοφιλείς εφαρμογές, όπως WhatsApp, Viber, Instagram, Facebook Messenger, TikTok, αλλά και πολλαπλές εφαρμογές που έχουν αναπτυχθεί σε τοπικό επίπεδο για να προσφέρουν προηγμένες υπηρεσίες στους χρήστες. Στην Ελλάδα, το HMS οικοσύστημα περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών, όπως μεταξύ άλλων, υπηρεσίες τραπεζών (Εθνική Τράπεζα, Τράπεζα Πειραιώς, Alpha Bank, Eurobank), παραγγελία φαγητού (e-Food, BOX), εύρεσης ταξί (Taxiplon), πάροχοι κινητής τηλεφωνίας (Cosmote, Vodafone, Wind), ενώ εμπλουτίζεται διαρκώς για να προσφέρει μία προηγμένη εμπειρία χρήσης. Παράλληλα, μέσα από τη 3rd party εφαρμογή Gspace, διαθέσιμη χωρίς διαφημίσεις στο AppGallery, μπορείτε να εγκαταστήσετε τις Google εφαρμογές που χρειάζεστε ή έχετε συνηθίσει να χρησιμοποιείτε, όπως YouTube, Google Maps και άλλες εφαρμογές και υπηρεσίες, με πολύ απλά βήματα.


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Huawei ή τα παρακάτω links:

Facebook: HuaweimobileGR

Instagram: huaweimobilegr

Huawei Community