H LG Electronics (LG) έχει αναγνωριστεί για την υπεροχή της στην τεχνολογία και το design λόγω των πρόσφατων lifestyle λύσεών της, κερδίζοντας δεκάδες Βραβεία Καινοτομίας στην CES® 2023, συμπεριλαμβανομένων τριών αξιέπαινων “Best of Innovation Awards” για την LG OLED, στις κατηγορίες περιφερειακών υπολογιστών, παιχνιδιών και οθονών βίντεο.

Το πρόγραμμα CES Innovation Award που απονέμεται κάθε χρόνο από την Consumer Technology Association (CTA) -τον οργανισμό πίσω από τη CES, τη μεγαλύτερη ετήσια έκθεση καταναλωτικών ηλεκτρονικών ειδών στον κόσμο- αναγνωρίζει καινοτόμα καταναλωτικά προϊόντα και υπηρεσίες σε μια πληθώρα κατηγοριών τεχνολογίας και συσκευών.

Από τις 28 τιμητικές διακρίσεις στην έκθεση CES 2023, οι 10 απονεμήθηκαν στις τηλεοράσεις LG OLED, σηματοδοτώντας την 11η συνεχόμενη χρονιά, που οι τηλεοράσεις με αυτοφωτιζόμενα πίξελ της εταιρείας λαμβάνουν Βραβεία Καινοτομίας. Οι τηλεοράσεις LG OLED, που είναι γνωστό ότι προσφέρουν στους καταναλωτές μια ποικιλία εμπειριών θέασης με πολλαπλούς καινοτόμους παράγοντες μορφής, εκτιμώνται από τους καταναλωτές παγκοσμίως για την εξαιρετική ποιότητα εικόνας, η οποία προσφέρει ζωντανά, ακριβή χρώματα, βαθύ μαύρο και απεριόριστη αντίθεση.

Η τηλεόραση LG SIGNATURE OLED 8K, 88 ιντσών, βραβεύτηκε σε τρεις κατηγορίες, ενώ η εμπνευσμένη, εξαιρετικά μεγάλη LG OLED TV G2 στις 97 ίντσες και η LG OLED Flex, μια πρωτοποριακή τηλεόραση με τεχνολογία OLED evo C2 και την πρώτη εύκαμπτη οθόνη 42 ιντσών στον κόσμο, βραβεύτηκαν διπλά.

Οι οικιακές συσκευές της LG που βραβεύτηκαν με το Βραβείο Καινοτομίας CES 2023 περιλαμβάνουν το LG PuriCare Aero Furniture, μια νέα ιδέα στον καθαρισμό του αέρα. Τιμήθηκε επίσης το premium LG CordZero All-in-One Tower με Σφουγγαρίστρα Ατμού (Steam Mop).

Μεταξύ άλλων βραβευμένων προϊόντων είναι το LG WashTower™ Compact, η οθόνη παιχνιδιών LG UltraGear™ OLED και το σύστημα ηχείων bluetooth LG XBOOM 360.

Ο πλήρης κατάλογος των Βραβείων Καινοτομίας CES 2023 της LG στη θα ανακοινωθεί στην έκθεση CES του 2023 (5-8 Ιανουαρίου 2023).