Η πρώτη ελληνική εταιρεία που λαμβάνει την πιστοποίηση Qualified Company απο την Google.

atcomΗ Atcom Internet & Multimedia S.A. έγινε η πρώτη ελληνική εταιρεία η οποία λαμβάνει την πιστοποίηση “Qualified Company” από την Google. H συγκεκριμένη πιστοποίηση δίδεται στο πλαίσιο του προγράμματος “Google Advertising Professionals” και προϋποθέτει την εκπλήρωση αυστηρών ποιοτικών και ποσοτικών κριτηρίων.

Η διάκριση αυτή αποτελεί επιβεβαίωση της εκτεταμένης τεχνογνωσίας που διαθέτει η Atcom στο πεδίο του Search Engine Marketing (SEM), αλλά και της ηγετικής θέσης που κατέχει στο συγκεκριμένο χώρο της ελληνικής αγοράς. Είναι χαρακτηριστικό ότι, το τμήμα Search Engine Marketing της Atcom, με 2 Google Qualified Adwords Professionals στο δυναμικό του, έχει διαχειριστεί, κατά τη διάρκεια του τελευταίου τριμήνου, καμπάνιες SEM συνολικού ύψους άνω των €120.000

Στρατηγική προτεραιότητα της Atcom είναι να μετατρέπει την τεχνογνωσία της στο Pay Per Click (PPC) και το Search Engine Optimization (SEO) σε πραγματική αξία για τους πελάτες της. Χαρακτηριστικά παραδείγματα προς αυτή την κατεύθυνση είναι τα web sites www.aldemarhotels.gr (εταιρική παρουσίαση & ηλεκτρονικές κρατήσεις), www.skroutz.gr (μηχανή αναζήτησης και σύγκριση τιμών), καθώς και τα web sites του ομίλου Λυμπέρη όπως το www.myself.gr, www.menshealth.gr και άλλα, για τα οποία η Atcom σχεδιάζει και υλοποιεί ολοκληρωμένες ενέργειες PPC & SEO.

Σχολιάζοντας την πιστοποίηση “Qualified Company” από την Google, ο κ. Κώστας Θεοτοκάς, Διευθύνων Σύμβουλος της Atcom Internet & Multimedia, επισήμανε: «Το Search Engine Marketing είναι μια από τις πιο δυναμικές περιοχές της online επιχειρηματικής δραστηριότητας. Η Atcom επένδυσε με συνέπεια και προοπτική προς αυτή την κατεύθυνση, δημιουργώντας ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα για τους πελάτες της. Η πιστοποίηση από την Google είναι μια ουσιαστική, όσο και τιμητική επιβράβευση της στρατηγικής μας».

Η ATCOM Internet and Multimedia A.E. κατέχει σήμερα εξέχουσα θέση στην ελληνική αγορά του Internet Business, με πάνω από 750 επιτυχώς ολοκληρωμένα έργα και πλούσιο πελατολόγιο, που περιλαμβάνει μεγάλους δημοσιογραφικούς οργανισμούς, Internet Service Providers, παρόχους κινητής τηλεφωνίας και ελληνικές επιχειρήσεις με διεθνή δραστηριότητα, επιβεβαιώνοντας έμπρακτα το υψηλό επίπεδο της τεχνογνωσίας της και την τεχνολογική υπεροχή των προϊόντων που έχει αναπτύξει.