Η SoftOne, ηγέτης στην αγορά επιχειρηματικού λογισμικού και cloud εφαρμογών, παρουσίασε  το SHOPRANOS, την πιο σύγχρονη και οικονομική λύση για τη δημιουργία καταστήματος Β2Β eCommerce.

Αξιοποιώντας τις ισχυρές δυνατότητες του cloud και τεχνολογίες αιχμής, το SHOPRANOS επιτρέπει τη γρήγορη και εύκολη υλοποίηση ενός B2B eshop, χωρίς χρονοβόρες διαδικασίες και κρυφά κόστη.

Στόχος της νέας λύσης είναι να συμβάλει στον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων βοηθώντας στην άμεση πρόσβαση σε διευρυμένες αγορές. Παράλληλα, ενισχύει την καλύτερη αγοραστική εμπειρία και επικοινωνία μεταξύ εταιρείας και πελατών, ενώ επιτρέπει την καλύτερη ανταπόκριση στις προσδοκίες τους με αυτοματοποιημένη παραγγελιοληψία 24/7, χωρίς λάθη και καθυστερήσεις, ώστε να μη χάνεται καμία ευκαιρία πώλησης. 

Το SHOPRANOS εγγυάται την απρόσκοπτη λειτουργία του eshop από οποιαδήποτε συσκευή με αξιοπιστία και ασφάλεια συναλλαγών, αλλά και την απαιτούμενη ευελιξία για την εύκολη και γρήγορη επέκταση δυνατοτήτων, όσο οι ανάγκες της επιχείρησης μεγαλώνουν.

Μέσα από την πλατφόρμα, γίνεται η πλήρης διαχείριση του ηλεκτρονικού καταστήματος σε πραγματικό χρόνο, συμπεριλαμβανομένων των πληροφοριών για πελάτες, προϊόντα, τιμοκατάλογους και αποθέματα, ενώ παράλληλα πραγματοποιείται η διασύνδεση πωλητή με πελάτη για την άμεση ανάθεση της παραγγελίας και την καλύτερη επικοινωνία.

Το SHOPRANOS προσφέρει πληθώρα έτοιμων θεματικών templates για την απόλυτη προσαρμογή τους στις εμπορικές ανάγκες και σύμφωνα με την εικόνα της κάθε επιχείρησης. Με πολλαπλές δυνατότητες επικοινωνίας, έξυπνα dashboards πωλήσεων και ενσωματωμένα Google Analytics, επιτυγχάνεται ο πλήρης έλεγχος του ηλεκτρονικού καταστήματος της επιχείρησης με λίγα μόνο κλικ.

Περισσότερες πληροφορίες για τη νέα λύση SHOPRANOS, διατίθενται στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.shopranos.gr.