Το smartphone που έκλεψε την καρδιά κάθε απαιτητικού της φωτογραφίας, το HUAWEI P50 Pro συντροφιά με τα εξαιρετικά nova Y70, nova Y90 και nova 9 SE σέρνουν τον χορό στο φετινό Black Friday πανηγύρι τιμών της HUAWEI!

Η οικογένεια P Series της HUAWEI έχει ταυτίσει τη διαδρομή της στον χώρο των premium smartphone με τις αλλεπάλληλες καινοτομίες στον τομέα της φωτογραφίας και το HUAWEI P50 Pro αποτελεί τον κορυφαίο εκπρόσωπό της. Η τετραπλή κάμερα της πλάτης αποτελείται από μια… dream team επιβλητικών φακών και αισθητήρων, η οποία σας επιτρέπει να φωτογραφίσετε από ένα θέμα που βρίσκεται πολύ μακριά σας, επιστρατεύοντας το 3.5x οπτικό zoom ή το έως 7x lossless ψηφιακό zoom του periscope τηλεφακού, έως ένα λουλούδι από απόσταση 4 εκατοστών! Εκτός από τον periscope τηλεφακό με 64MP αισθητήρα, ο 50MP αισθητήρας με PDAF, Laser AutoFocus και οπτική σταθεροποίηση εικόνας (OIS), η 40MP B&W κάμερα  με δυνατότητα AutoFocus και ο 13MP αισθητήρας με AutoFocus υπερευρυγώνιο φακό, δίνουν νέα έκταση στους ορίζοντες της δημιουργικής έκφρασης μέσω της κάμερας ενός κινητού. Περιμένατε, λοιπόν, όλα τα παραπάνω, παρέα με μια εκπληκτική 120Hz OLED οθόνη 6,6 ιντσών, επιβλητικά στερεοφωνικά ηχεία και ταχύτατη φόρτιση (66W ενσύρματη/50W ασύρματη) να έρθουν στην παλάμη σας με έκπτωση που αγγίζει έως και τα 400€; Αγοράζοντας φέτος ένα HUAWEI P50 Pro κατά τη διάρκεια των Black Friday προσφορών, ανεπαίσθητα θα επιταχύνετε το βήμα σας μετά το ταμείο, φοβούμενοι μήπως έκαναν λάθος στην τιμή και το μετανιώσουν!

Σε πρωτόγνωρα ανταγωνιστικές Black Friday τιμές ανακαλύψαμε, όμως, και τα nova 9 SE, nova Y90 και nova Y70. Ειδικά η τελευταία πρόταση αγοράς εξακολουθεί να… τριβελίζει το μυαλό μας, μιας και το HUAWEI nova Y70 βρίσκεται αυτές τις μέρες σε ένα επίπεδο τιμής δυσανάλογα χαμηλό για τα τεχνικά του χαρακτηριστικά και το premium design του. Κοιτώντας κανείς την Black Friday τιμή του nova Y70 δύσκολα μπορεί να υποψιαστεί πως πίσω της κρύβεται μια εξαιρετική συσκευή με FullView οθόνη 6,75 ιντσών, με μπαταρία 6000mAh (!) και με τριπλή κάμερα AΙ. Ακόμα και στη μεσαία κατηγορία, άλλωστε, η HUAWEI «διδάσκει» φωτογραφία, και το nova Y70 δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση, καθώς ενσωματώνει ένα σύστημα που πρωταγωνιστεί ο αισθητήρας υψηλής ανάλυσης 48MP καθώς και ο υπερευρυγώνιος φακός 120°. Στα υπέρ σημειώστε και τα 128GB αποθηκευτικού χώρου, τον οποίο μπορείτε να επεκτείνετε έως τα 512GB με κάρτα microSD.

Δεν θα σας καθυστερήσουμε άλλο καθώς σας συνιστούμε να τρέξετε στα καταστήματα για να προλάβετε τις προσφορές της HUAWEI, ωστόσο για φινάλε σας κρατήσαμε συνοπτικά μερικές ακόμα συσκευές που έρχονται με μια δελεαστικότατη Black Friday έκπτωση. Αφενός το HUAWEI nova 9 SE  με κάμερα 108MP και αφετέρου το HUAWEI nova Y90, με νεανικό design, τριπλή κάμερα AI 50MP, FullView 6,7 ιντσών οθόνη, 5.000mAh μπαταρία με HUAWEI SuperCharge 40W ταχεία φόρτιση και 128GB αποθηκευτικού χώρου, είναι προτάσεις που θα απασχολήσουν πολλούς από εμάς.

Όλα τα smartphones της HUAWEI, σάς δίνουν πρόσβαση στα δημοφιλέστερα apps μέσω του HUAWEI AppGallery, το οποίο αποτελεί το επίσημο κατάστημα εφαρμογών της εταιρείας και είναι από τα τρία μεγαλύτερα app marketplaces παγκοσμίως. Επίσης, μέσα από το AppGallery, μπορείτε να κατεβάσετε εύκολα, με ασφάλεια και χωρίς διαφημίσεις για τα νέα Huawei smartphones, το Gspace, που μπορείτε να εγκαταστήσετε όσες εφαρμογές της Google επιθυμείτε, όπως το Gmail, το YouTube, το Google Drive κ.λπ.

Τέλος, όποιο HUAWEI smartphone κι αν επιλέξετε, μην ξεχάσετε να συμπληρώσετε τις αγορές σας με τα true wireless ακουστικά HUAWEI Freebuds 4i που θα τα βρείτε στη φετινή Black Friday σε μια απροσδόκητα χαμηλή τιμή (spoiler… 59€!)

 


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείς να επισκεφθείς την ιστοσελίδα της HUAWEI, καθώς και το Facebook, το Instagram και το HUAWEI Community.


 Όλες οι Black Friday προσφορές είναι διαθέσιμες μέσω του επίσημου δικτύου συνεργατών της Huawei.