Η Infolex, επίσημος αντιπρόσωπος της Lexmark στην Ελλάδα διοργάνωσε την Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου μία βραδιά στο club Omilos, στη Θεσσαλονίκη για τη νέα σειρά πολυμηχανημάτων S & Pro.


Lexmark S & Pro SeriesΣτην εκδήλωση αυτή, η Lexmark έδωσε το εναρκτήριο λάκτισμα σε ένα παιχνίδι, του οποίου αλλάζει τους όρους. Ποτέ στο παρελθόν, η ανακοίνωση σειράς προϊόντων Lexmark δεν σηματοδότησε το εύρος των καινοτομιών που εισάγει σήμερα στην αγορά.


Πιο συγκεκριμένα, η νέα σειρά διαθέτει καινοτομίες και ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα που αλλάζουν τον τρόπο που χρησιμοποιούν τις συσκευές γραφείου επαγγελματίες και μικρομεσαίες επιχειρήσεις όπως:


Τεχνολογία και λειτουργικότητα: οθόνη αφής 4.3”, ασύρματη εκτύπωση WiFi N από απόσταση 150 μέτρων, ψηφιοποίηση, ανάγνωση επαγγελματικών καρτών & αυτόματη ενημέρωση του outlook, καθώς και νέα τεχνολογία εκτύπωσης Vizix
Υπηρεσίες μετά την πώληση: 5 χρόνια εγγύηση, επισκευή ή αντικατάσταση σε 24 ώρες και δωρεάν επιστροφή σε όλη την Ελλάδα (εκτός Αττικής)
Αναλώσιμα και κόστος εκτύπωσης: 4 διαφορετικά αναλώσιμα, για τη διευκόλυνση του χρήστη, κοινά αναλώσιμα για όλη τη σειρά, και το σημαντικότερο, το χαμηλότερο κόστος εκτύπωσης στην αγορά, έως 0,01€ η α/μ σελίδα.


Η Δούκισσα Νομικού και ο Κώστας Παπαγεωργίου, λαμπεροί παρουσιαστές της βραδιάς, ανέδειξαν τις καινοτομίες της νέας σειράς Lexmark μέσα από χιουμοριστικά θεατρικά μονόπρακτα, ενώ στη συνέχεια κλήρωσαν 5 μοναδικά δώρα για τους παρευρισκομένους. Η Infolex θέλησε και με αυτήν τη διοργάνωση να τονίσει τη σημασία που αποδίδει στην αγορά της Βορείου Ελλάδος και να ευχαριστήσει τους συνεργάτες της για την εμπιστοσύνη και τη συνέπεια που επιδεικνύουν τόσα χρόνια, υπενθυμίζοντάς τους την αδιάκοπη στήριξή της σε αυτούς.