Όταν ένα από τα καλύτερα laptop της αγοράς, το HUAWEI MateBook D16 και ένα από τα πιο εντυπωσιακά tablet, το HUAWEI MatePad 10.4, βρίσκονται αυτή τη στιγμή στα ράφια των καταστημάτων με εκπτώσεις από 80€ έως και 150€, αντίστοιχα, η επιλογή HUAWEI είναι μονόδρομος…

Ένα laptop που παρά τη «χορταστική» οθόνη των 16 ιντσών καταφέρνει να παραμένει λεπτό και ελαφρύ δεν περιμένει να το δει κανείς να συμμετέχει σε εκπτώσεις. Η έκπληξή μας επομένως ήταν δεδομένη μόλις αντικρίσαμε το HUAWEI MateBook D16  σε τιμή… σοκ, ειδικά από τη στιγμή που μιλάμε για έναν φορητό υπολογιστή που φιλοξενεί τον πανίσχυρο επεξεργαστή 12ης γενιάς Intel® Core™ H-Series και όχι για κάποιο μοντέλο που έχει… ξεμείνει στο στοκ των καταστημάτων. Το MateBook D16 αποτελεί ένα κορυφαίο εργαλείο παραγωγικότητας που θα αλλάξει τη ζωή κάθε επαγγελματία και όχι μόνο. Πλήρες και άνετο στη χρήση πληκτρολόγιο, AI κάμερα που φροντίζει το «κάδρο» να είναι εστιασμένο σε εσάς κατά τη διάρκεια κάθε τηλεδιάσκεψης και 4 μικρόφωνα που επιτυγχάνουν την λήψη ήχου σε 360° από απόσταση έως και 5 μέτρων εγγυώνται πως το meeting room του μέλλοντος μπορεί να χωρέσει στο backpack σας!

Αν πάλι θέλετε κάτι ακόμα πιο ευέλικτο, η MatePad οικογένεια των tablet της HUAWEI χωρά απεριόριστες δυνατότητες σε ένα λεπτότατο και άκρως φορητό σασί. Στις Black Friday προσφορές της ΗUAWEI εντοπίσαμε τα MatePad 11 WIFI 6+128G, MatePad 10.4 WIFI 4+128G, MatePad T 10s K platform WIFI 64G και MatePad T 10 K platform WIFI 64G.

Ιδιαίτερη αίσθηση μας προκάλεσε η έκπτωση της τάξεως των 80€ στο εξαιρετικό HUAWEI MatePad 10.4 , δίχως αυτό να σημαίνει πως το MatePad 11 δεν έθεσε και αυτό με τη σειρά του υποψηφιότητα για μια θέση στη λίστα των Black Friday αγορών μας. Πώς θα μπορούσαμε να μη σταθούμε άλλωστε σε μια πρόταση με FullView οθόνη 120Hz, WiFi 6 υποστήριξη, 6GB RAM και 128GB αποθηκευτικού χώρου! Ζυγίζει μόλις 485 γρ. και όπως και το MatePad 10.4 συνοδεύεται από μαγνητικό πληκτρολόγιο για εμπειρία φορητού υπολογιστή.

Τέλος, σε περίπτωση που ψάχνετε κάτι ακόμα πιο οικονομικό μα δεν είστε διατεθειμένοι να υποκύψετε σε… μετριότητες, τόσο το ευέλικτο και ταχύτατο HUAWEI MadePad T 10 με τον καθηλωτικό στερεοφωνικό ήχο όσο και το HUAWEI MatePad T 10S με την επιβλητική Full HD οθόνη, τον Harman Kardon ήχο και τις ευκολίες του περιβάλλοντος χρήσης EMUI 10.11 σας περιμένουν αυτήν την περίοδο σε ακόμα πιο προσιτές τιμές. Πρόκειται για δυο συσκευές που, εκτός από τις multimedia αρετές τους, ξεχωρίζουν για την έμφαση που δίνουν στην προστασία των ματιών, με αποτέλεσμα να μην προκαλούν κόπωση ακόμα και έπειτα από πολύωρη, καθημερινή χρήση.


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείς να επισκεφθείς την ιστοσελίδα της HUAWEI, καθώς και το Facebook, το Instagram και το HUAWEI Community.


Όλες οι Black Friday προσφορές είναι διαθέσιμες μέσω του επίσημου δικτύου συνεργατών της Huawei.