Η HUAWEI ήταν η εταιρεία που άλλαξε το τοπίο στα smartwatch με το πολυτελές της design, τις πλούσιες δυνατότητες και την αξιοζήλευτη αυτονομία μπαταρίας. Αυτήν την Black Friday έχετε τη μοναδική ευκαιρία να βελτιώσετε την καθημερινότητά σας με ένα από τα ρολόγια της, με εκπτώσεις που αγγίζουν έως και τα 100€!

Όποιο κι αν είναι το στιλ σας, ό,τι τύπος χρήστη κι αν είστε, η HUAWEI έχει αυτήν την περίοδο των μεγάλων προσφορών τις ιδανικές προτάσεις για τον καρπό σας, αλλά και για την τσέπη σας! Ένας… στόλος ρολογιών σας περιμένει σε τιμές πρόκληση, από το πρόσφατο HUAWEI WATCH GT 3 Pro σε Titanium και Ceramic έκδοση, το HUAWEI WATCH GT 3 και το WATCH GT 3 Active μέχρι τα δημοφιλέστατα HUAWEI WATCH GT 2 και GT 2 Pro , αλλά και τα… φίλαθλα HUAWEI WATCH GT Runner, HUAWEI WATCH FIT 2 , HUAWEI WATCH Fit και HUAWEI Band 7. Όλα τα έξυπνα ρολόγια HUAWEI είναι συμβατά με smartphone Android και iOS. Δεν ξέρετε ποιο να πρωτοδιαλέξετε; Μην ανησυχείτε, θα σας βοηθήσουμε στις γραμμές που ακολουθούν!

HUAWEI WATCH GT 3 Pro: Τεχνολογικό κόσμημα!

Στις φετινές Black Friday προσφορές συγκαταλέγονται τα Watch 3 Pro Titanium, Watch 3 Pro Titanium Brown, Watch GT 3 Pro 46mm Titanium, Watch GT 3 Pro 46mm Black, Watch GT 3 Pro 46mm Gray, Watch GT 3 Pro 43mm Ceramic και Watch GT 3 Pro 43mm White. Η επιλογή ανάμεσα στη στιβαρή Titanium έκδοση και στην κομψότατη και γεμάτη θηλυκότητα Ceramic edition θα χαρίσει σε κάθε σας εμφάνιση ξεχωριστό στιλ. Ταυτόχρονα, η σειρά HUAWEI WATCH GT 3 Pro αναλαμβάνει να υποστηρίξει έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής, χαρίζοντάς σας πλήρη εποπτεία τόσο στη φυσική σας κατάσταση όσο και στις αθλητικές σας επιδόσεις για ακόμα πιο αποδοτικές προπονήσεις. Η συνεχής παρακολούθηση του καρδιακού ρυθμού, του SpO2 (επίπεδο οξυγόνου στο αίμα), του στρες και του ύπνου συναντούν την πρωτοποριακή πιστοποιημένη, από την Ευρωπαϊκή Ένωση, λειτουργία ηλεκτροκαρδιογραφήματος ECG, η οποία μεγιστοποιεί την αποτελεσματικότητα της τεχνολογίας TruSeen 5.0+, παρέχοντας ακριβή μέτρηση της καρδιακής λειτουργίας. Πιστά στην κληρονομιά όλων των HUAWEI wearables, τα HUAWEI WATCH GT 3 Pro  διακρίνονται για τη μεγάλη τους αυτονομία, η οποία μπορεί να αγγίξει έως και τις δύο εβδομάδες.

HUAWEI WATCH GT 3 & GT 3 Active: Τη μέρα αθλητής, το βράδυ fashion icon!

Όταν μια βόλτα στα καταστήματα είναι αρκετή για να φέρει στο οπτικό μας πεδίο ένα ρολόι του επιπέδου του HUAWEI Watch GT 3 Active με κόστος έως και 70€ χαμηλότερο από την ήδη συμφέρουσα τιμή του, οι εκπτωτικές διαθέσεις του κινεζικού κολοσσού αυτήν την εποχή μάς προκαλούν να τις εκμεταλλευτούμε! Αναλυτικά, όσον αφορά στην οικογένεια GT 3, στις Black Friday εκπτώσεις θα βρείτε τα: Watch GT 3 Elite, Watch GT 3 Active, Watch GT 3 Elegant Gold και Watch GT 3 Elegant White. Αν αγαπάτε τον αθλητισμό θα λατρέψετε το HUAWEI WATCH GT 3 , καθώς μπορεί να παρακολουθεί αδιάκοπα τους καρδιακούς παλμούς σας και το SpO2, θέτοντας στη διάθεσή σας πάνω από 100 λειτουργίες προπόνησης. Ακόμα, όμως, και όταν εγκαταλείψετε την αθλητική σας περιβολή για να προετοιμαστείτε για τη νυχτερινή σας έξοδο, ο premium σχεδιασμός ενός HUAWEI ρολογιού της σειράς GT 3 θα προσθέσει την πινελιά που απαιτεί κάθε σύγχρονο στιλ. Για την αυτονομία της μπαταρίας δεν χρειάζονται ιδιαίτερα σχόλια, και μόνο το λογότυπο της HUAWEI αρκεί για να μας προϊδεάσει για διάρκεια έως και δυο εβδομάδων μακριά από τον φορτιστή!

HUAWEI WATCH GT 2 και GT 2 Pro: Ανεξάντλητες δυνατότητες σε τιμή που προκαλεί… εξάντληση αποθεμάτων!

Μεταξύ των πιο εντυπωσιακών εκπτώσεων αυτών των ημερών ξεχωρίζει η περίπτωση του HUAWEI WATCH GT 2, καθώς το εντοπίσαμε έως και 100€ φθηνότερα! Παρέα με το GT 2 Pro, είναι δύο από τα έξυπνα ρολόγια που προτείνουμε ανεπιφύλακτα, καθώς συνδυάζουν εντυπωσιακή εμφάνιση με ακριβείς μετρήσεις φυσικής κατάστασης και αθλητικών επιδόσεων (υποστηρίζουν πάνω από 100 λειτουργίες προπόνησης). Αν ο τρόπος ζωής σας χαρακτηρίζεται από… αστραπιαίους ρυθμούς, ενδεικτικά σας αναφέρουμε πως αφήνοντας για μόλις 5 λεπτά ένα από τα παραπάνω ρολόγια στον ασύρματο ταχυφορτιστή του, εξασφαλίζετε 10 ώρες λειτουργίας! Στις Black Friday εκπτώσεις βρήκαμε τα: WATCH GT 2 Pro 46mm Black & WATCH GT 2 Pro 46mm Gray, WATCH GT 2 46mm Black & WATCH GT 2 46mm Brown.

HUAWEI WATCH GT Runner: Μας έκανε να τρέξουμε… για να το αποκτήσουμε!

Με έντονα αθλητική διάθεση, το ελαφρύ και άνετο HUAWEI Watch GT Runner παραπέμπει σε μάσκα σπορ αυτοκινήτου. Ο ειδικός σχεδιασμός του επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει κατά τη διάρκεια κάθε σας προπόνησης, στην οποία δεν είστε αναγκασμένοι να κουβαλάτε το smartphone σας για την καταγραφή της διαδρομής, μιας και το GT Runner υποστηρίζει αυτόνομη λήψη στίγματος και από τα πέντε μεγάλα δορυφορικά συστήματα πλοήγησης. Παράλληλα, λαμβάνοντας υπόψη τις μετρήσεις των καρδιακών σας παλμών, το σύστημα HUAWEI TruSport™ αναλαμβάνει να αξιολογήσει τις επιδόσεις σας και τη φυσική σας κατάσταση, προτείνοντάς σας συμβουλές για να γίνετε καλύτερος δρομέας. Και μπορεί να επαναλαμβανόμαστε, αλλά το ίδιο κάνει και η HUAWEI όσον αφορά στις εντυπωσιακές επιδόσεις της μπαταρίας, η οποία αγγίζει μέχρι και τις δυο εβδομάδες αυτονομίας.

HUAWEI WATCH FIT και WATCH FIT 2 : Σε casual ρυθμούς

Έτοιμο να σας ακολουθήσει από ένα επαγγελματικό meeting μέχρι… τον μαραθώνιο, το HUAWEI WATCH FIT έρχεται με μοντέρνο design και υποστήριξη για 12 είδη προπόνησης και 44 ασκήσεις. Παρακολουθεί την υγεία σας όλο το 24ωρο ενώ 5 λεπτά φόρτισης πριν εγκαταλείψετε το σπίτι επαρκούν για να σας βγάλουν μια ολόκληρη μέρα! Εξίσου… «έξυπνο» είναι και το HUAWEI WATCH FIT 2 , το οποίο έρχεται με μια καμπυλόγραμμη ορθογώνια οθόνη 1,74 ιντσών. Δίχως να θυσιάσει τον κομψό του σχεδιασμό, κατορθώνει να φιλοξενεί και ένα ηχείο, επιτρέποντάς σας να απαντάτε στις κλήσεις του smartphone σας απευθείας από το ρολόι, μέσω Bluetooth. Οι Leather Strap και Silicone Strap εκδόσεις του WATCH FIT 2 σας περιμένουν σε τιμές… έκπληξη αυτήν την Black Friday σε όλα τα καταστήματα.

HUAWEI BAND 7: Band…οδύναμο!

Μικρό αλλά θαυματουργό, το HUAWEI BAND 7 διακρίνεται για το κομψότατο design του, το οποίο μπορεί να παραμετροποιηθεί με περισσότερα από 4.000 watch faces. Ωστόσο, μην επιτρέψετε στη μικροκαμωμένη του εμφάνιση να σας ξεγελάσει, καθώς περιλαμβάνει ανεξάντλητες δυνατότητες, τις οποίες μπορείτε να απολαμβάνετε για έως και δύο εβδομάδες με μια μόνο φόρτιση. Μέτρηση οξυγόνου, 98 λειτουργίες προπόνησης και προβολή όλων των ειδοποιήσεων του κινητού σας τηλεφώνου είναι μόνο κάποιες από τις δυνατότητες που θα σας κάνουν να απορείτε πώς ζούσατε τόσο καιρό δίχως ένα ρολόι HUAWEI!


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείς να επισκεφθείς την ιστοσελίδα της HUAWEI, καθώς και το Facebook, το Instagram και το HUAWEI Community.


Όλες οι Black Friday προσφορές είναι διαθέσιμες μέσω του επίσημου δικτύου συνεργατών της Huawei.