Το επαγγελματικό τμήμα Business Solutions της LG Electronics (LG) παρουσιάζει την νέα gaming UltraGear™ οθόνη (μοντέλο 48GQ900-B), την πρώτη OLED gaming οθόνη της σειράς UltraGear.

Παρέχοντας ένα προσεκτικά επιλεγμένο σύνολο χαρακτηριστικών gaming υψηλής τεχνολογίας, όπως συνδεσιμότητα HDMI 2.1 για gaming 4k στα 120Hz και συμβατότητα με NVIDIA G-Sync® και AMD FreeSync™ Premium, αποτελεί την ιδανική επιλογή για τους πιο ανταγωνιστικούς gamers.

H οθόνη LG 48GQ900-B, βραβευμένη με Red Dot και iF Design Award, είναι ανάλυσης UHD 4K, 48 ιντσών, διαθέτει ρυθμό ανανέωσης 120 Hz (overclocked 138 Hz), άψογη ακρίβεια χρωμάτων και σχεδιασμό χωρίς πλαίσιο. Ιδανικό για παιχνίδια σε υπολογιστή και κονσόλα, το νέο μοντέλο προσφέρει εξαιρετική αναπαραγωγή χρωμάτων χάρη στην τεχνολογία SELF-LIT OLED Pixel αλλά και με λόγο αντίθεσης 1.500.000:1, ο παίκτης μπορεί να βιώσει σχεδόν όλα τα χρώματα και τα οπτικά στοιχεία του παιχνιδιού όπως ακριβώς τα έχουν σχεδιάσει οι δημιουργοί του.

Η εφαρμογή της τεχνολογίας Anti-Glare και της χαμηλής αντανάκλασης μπορεί να προσφέρει μια καλύτερη εμπειρία θέασης οπουδήποτε, μειώνοντας την απόσπαση της προσοχής από την οθόνη ακόμη και σε φωτεινό περιβάλλον. Επιπλέον, έχει ως αποτέλεσμα τη μείωση της καταπόνησης των ματιών με ένα πάνελ που δεν τρεμοπαίζει (Flicker-free). Με χρόνο απόκρισης 0,1ms (GtG), με μειωμένο ορατό ghosting και καθαρότερη απόδοση των αντικειμένων, μπορείς να απολαύσεις τα παιχνίδια με ομαλότερη κίνηση. Ακόμη, η οθόνη είναι συμβατή με την τεχνολογία G-Sync® της NVIDIA και την FreeSync™ Premium, ελαχιστοποιώντας τις αλλοιώσεις και το τρέμουλο, για μια εμπειρία παιχνιδιού με ομαλή και γρήγορη κίνηση.

Τέλος, το μοντέλο 48GQ900-B διαθέτει τηλεχειριστήριο ειδικά σχεδιασμένο για βελτιωμένη άνεση παιχνιδιού και κομψή βάση που παρέχει βέλτιστη σταθερότητα χωρίς να περιορίζει το χώρο του γραφείου ή του τραπεζιού του χρήστη. Όλα τα monitors της LG, υποστηρίζονται με 3 χρόνια συνολική εγγύηση και εγγύηση 0 pixel. Περισσότερες πληροφορίες για την οθόνη LG Ultragear 48GQ900 μπορείτε να βρείτε εδώ.