Η Canon ανακοινώνει την επέκταση της σειράς MAXIFY με τα μοντέλα MAXIFY GX3040 και MAXIFY GX4040, τα οποία απευθύνονται σε όσους εργάζονται στο σπίτι ή σε μικρές επιχειρήσεις.

Η διευρυμένη σειρά είναι κατασκευασμένη με γνώμονα τη συνεργασία, την αποδοτικότητα και την παραγωγικότητα, και είναι ιδανική για την κάλυψη ενός εκτεταμένου φάσματος αναγκών σε διαφορετικούς χώρους εργασίας, είτε πρόκειται για υβριδική εργασία από το σπίτι είτε για μα μικρή επιχείρηση.

 Οικονομικά αποδοτικά συστήματα που εξοικονομούν χώρο. Τα δύο μοντέλα διαθέτουν την τεχνολογία επαναγεμιζόμενων δεξαμενών μελανιού MegaTank, που προσφέρει χαμηλό συνολικό κόστος ιδιοκτησίας και χαμηλό κόστος εκτύπωσης ανά σελίδα. Είναι εύκολα τόσο στη συντήρηση όσο και στη χρήση, εξοικονομώντας σας χρόνο για να επικεντρωθείτε σε άλλα επιχειρηματικά θέματα. Ο χρόνος εκτός λειτουργίας ελαχιστοποιείται ι χάρη στη δυνατότητα παραγωγής εκτυπώσεων μεγάλου όγκου, έως 14.000 σελίδες από ένα σετ φιαλών έγχρωμου μελανιού –ή έως 21.000 σελίδες όταν χρησιμοποιείται η οικονομική λειτουργία εκτύπωσης– ενώ η μεγάλη χωρητικότητα χαρτιού φτάνει τα 350 φύλλα (κασέτα 250 φύλλων και οπίσθια τροφοδοσία 100 φύλλων). Επιπλέον, 

η κασέτα συντήρησης με δυνατότητα αντικατάστασης από τον χρήστη μειώνει την ανάγκη απομάκρυνσης του εκτυπωτή για σέρβις.

Με τις ανάγκες των μικρών επιχειρήσεων και την εργασία στο σπίτι στο επίκεντρο, τόσο ο MAXIFY GX3040 όσο και ο MAXIFY GX4040 προσφέρουν γρήγορη αντιγραφή και σάρωση, καθώς και εκτυπώσεις επαγγελματικής ποιότητας με το σύστημα επαναγεμιζόμενων δεξαμενών μελανιού pigment 4 χρωμάτων. Και τα δύο μοντέλα διακρίνονται για τον συμπαγή σχεδιασμό, με ελάχιστες απαιτήσεις χώρου, που τους επιτρέπει να τοποθετούνται άνετα ακόμη και σε μικρά οικιακά γραφεία.

Υψηλή παραγωγικότητα και συνεργασία

Όταν εργάζεστε υβριδικά, μεταξύ σπιτιού και γραφείου –ή σε κοινόχρηστο περιβάλλον μικρών επιχειρήσεων– η υψηλή ταχύτητα εκτύπωσης σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να περιμένετε για να εκτυπώσετε τα έγγραφά σας. Και τα δύο μοντέλα παρέχουν υψηλές ταχύτητες, που φτάνουν τις 18,0 εικόνες ανά λεπτό (ε.α.λ.) για ασπρόμαυρη εκτύπωση και 13.0 ε.α.λ. για έγχρωμη εκτύπωση. 

Με μελάνι pigment 4 χρωμάτων, και τα δύο μοντέλα είναι ιδανικά για επαγγελματικές εκτυπώσεις υψηλής ποιότητας σε διάφορους τύπους υλικών. Η Canon ανέπτυξε αποκλειστικά μελάνια pigment για εκτυπώσεις με ευκρινές και ευανάγνωστο μαύρο κείμενο, καθώς και εξαιρετικά ζωντανό έγχρωμο κείμενο και γραφικά, ενώ βελτιώθηκε η αντίθεση των χρωμάτων σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα MAXIFY GX. Επίσης, τα μελάνια pigment «απλώνουν» και θολώνουν λιγότερο στο χαρτί, παρέχοντάς σας τη σιγουριά ότι τα έγγραφα που διανέμετε θα είναι καθαρά και με επαγγελματική εμφάνιση, χωρίς να μουτζουρώνονται κατά τη χρήση μαρκαδόρων επισήμανσης.

Η κασέτα τροφοδοσίας χαρτιού έχει χωρητικότητα 250 φύλλων με δυνατότητα οπτικής παρατήρησης όπως και ο τροφοδότης 100 φύλλων στο πίσω μέρος του εκτυπωτή, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει ανάγκη συχνής επανατοποθέτησης χαρτιού. Οι εκτυπωτές διαθέτουν επίσης μια επίπεδη οπίσθια θήκη χαρτιού, που υποστηρίζει διάφορους τύπους και μεγέθη μέσων καθώς και μια οπίσθια επίπεδη θήκη για τροφοδοσία χαρτονιού, καλύπτοντας έτσι ένα ευρύ φάσμα επιχειρηματικών αναγκών με έναν μόνο εκτυπωτή.

Επιπλέον, τα νέα μοντέλα MAXIFY GX υποστηρίζουν υπολογιστές Chromebook, με άμεση εκτύπωση και σάρωση από τις υποστηριζόμενες εκδόσεις του Chrome OS. Οι εκτυπωτές προσφέρουν επίσης υποστήριξη για ένα ευρύ φάσμα λειτουργικών συστημάτων, όπως Mac, Windows, iOS και Android.

Εύκολη συντήρηση 

Τόσο το μοντέλο MAXIFY GX3040 όσο και το MAXIFY GX4040 είναι εύκολα στη χρήση και τη συντήρηση χάρη στον βελτιωμένο σχεδιασμό των εξαρτημάτων τους, τις οθόνες αφής (μόνο για το MAXIFY GX4040) και το κομψό περιβάλλον χειρισμού τους. Η αναπλήρωση του μελανιού των εκτυπωτών είναι ευκολότερη από πριν, καθώς χάρη στα καπάκια μελανιού με ελατήριο και χρωματική κωδικοποίηση, οι χρήστες να μπορούν να γεμίσουν τις δεξαμενές σηκώνοντας απαλά με το δάκτυλο το καπάκι, χωρίς να χυθεί μελάνι. Επιπλέον, η κασέτα συντήρησης με δυνατότητα αντικατάστασης από τον χρήστη, είναι τώρα τοποθετημένη στο εμπρός μέρος για εύκολη πρόσβαση και αυξημένη χρηστικότητα. 

Απρόσκοπτη παραγωγικότητα στον χώρο εργασίας

Χάρη στην έξυπνη συνδεσιμότητα, οι χρήστες των MAXIFY μπορούν να εκτυπώσουν, να σαρώσουν, να αντιγράψουν και να συνδεθούν στο cloud μέσω της εφαρμογής Canon PRINT, επωφελούμενοι από τη συμβατότητα με υπάρχουσες πλατφόρμες λογισμικού και τεχνολογίας, συμπεριλαμβανομένων των AirPrint και Mopria®. Όταν συνδέονται σε Wi-Fi, οι εκτυπωτές αναγνωρίζουν την ισχύ του σήματος και την ασφάλεια – όταν υπάρχουν πολλά σημεία πρόσβασης, θα συνδεθούν αυτόματα σε αυτό με τις καλύτερες συνθήκες ασφάλειας και μετάδοσης δεδομένων, εξασφαλίζοντας ομαλή επικοινωνία ανά πάσα στιγμή. Χρησιμοποιώντας διάφορα αντίμετρα, όπως τα πρωτόκολλα WPA3-SAE και WPA3-EAP (AES) και η κρυπτογράφηση TLS 1.3, τα MAXIFY GX3040 και MAXIFY GX4040 μετριάζουν τον κίνδυνο πρόσβασης χωρίς εξουσιοδότηση και διαρροής δεδομένων χάρη στην αυξημένη ασφάλεια. ​

Υποστήριξη ποικίλων υλικών εκτύπωσης 

Οι αφίσες, τα υλικά για σημεία πώλησης (POS) και άλλες εκτυπώσεις σε χαρτόνι, που συνήθως ανατίθενται σε εξωτερικούς συνεργάτες, μπορούν πλέον να παράγονται μέσω των MAXIFY GX3040 και MAXIFY GX4040, μειώνοντας το συνολικό κόστος των διαφημιστικών υλικών για μικρές επιχειρήσεις. Για την υποστήριξη των αναγκών εσωτερικής εκτύπωσης επαγγελματικού υλικού, και τα δύο συστήματα είναι πλέον συμβατά με διάφορα υλικά εκτύπωσης, συμπεριλαμβανομένου χαρτονιού, μέσω της ολοκαίνουργιας πίσω επίπεδης θήκης. Για τη δημιουργία ελκυστικών αφισών μπορεί να χρησιμοποιηθεί η εφαρμογή PosterArtist Web, που δεν απαιτεί επαγγελματικές δεξιότητες σχεδιασμού: τα πρότυπα, ο αυτόματος σχεδιασμός και οι δωρεάν φωτογραφίες συμβάλλουν στη δημιουργία ελκυστικών τελικών αποτελεσμάτων. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη μέσω προγράμματος περιήγησης web, οπότε η επεξεργασία μπορεί να γίνει οποτεδήποτε, οπουδήποτε. 

Σήμερα, παράλληλα με τα μοντέλα MAXIFY GX3040 και MAXIFY GX4040, η Canon επεκτείνει περαιτέρω τη σειρά MegaTank με τη διευρυμένη σειρά PIXMA MegaTank, παρουσιάζοντας τέσσερις νέους γρήγορους, υψηλής ποιότητας, εκτυπωτές με επαναγεμιζόμενες δεξαμενές μελανιού, ιδανικούς για οικογένειες που θέλουν να εξοικονομήσουν χρήματα κατά την εκτύπωση στο σπίτι.

Για περισσότερες πληροφορίες για τα μοντέλα MAXIFY GX3040 και MAXIFY GX4040, επισκεφθείτε: 

https://www.canon.gr/printers/maxify-gx3040/  

https://www.canon.gr/printers/maxify-gx4040/ 

Κοινά βασικά χαρακτηριστικά: 

  • 18,9 ε.α.λ. / 13,0 ε.α.λ. – υψηλή ταχύτητα εκτύπωσηςIII
  • Υψηλή απόδοση όγκου εκτύπωσης: 6.000 ασπρόμαυρες σελίδες ή έως 14.000 έγχρωμες σελίδες από ένα σετ έγχρωμων μελανιώνi
  • Οικονομική κατάσταση λειτουργίας που αυξάνει τον όγκο εκτυπώσεων έως και 50%ii
  • 4 μελάνια pigment
  • Πίσω  θήκη χωρητικότητας 100 φύλλων 
  • Κασέτα ι χωρητικότητας 250 φύλλων
  • Πίσω επίπεδος δίσκος

Βασικά χαρακτηριστικά MAXIFY GX3040:

  • Εκτυπωτής 3 σε 1 – εκτύπωση, αντιγραφή και σάρωση
  • Μονόχρωμη τετράγωνη οθόνη LCD 1,35″
  • Wi-Fi

Βασικά χαρακτηριστικά MAXIFY GX4040:

  • Εκτυπωτής 4 σε 1 – εκτύπωση, αντιγραφή, σάρωση και φαξ
  • Αυτόματος τροφοδότης εγγράφων 35 φύλλων
  • Έγχρωμη οθόνη αφής 2,7″
  • Wi-Fi και Ethernet