Όταν η ηρεμία ενός τακτοποιημένου γραφείου δίνει τη θέση της στις δύσκολες συνθήκες ενός εργοταξίου, μιας αποθήκης, μιας γραμμής παραγωγής ή της δουλειάς στον δρόμο, το ανθεκτικό tablet της Samsung αποτελεί μια καλή επιλογή!

Η σύγχρονη τεχνολογία δεν δίνει λύσεις μόνο σε υπαλλήλους γραφείου, αλλά μπορεί να μας χαρίσει συσκευές έτοιμες να ακολουθήσουν τον εργαζόμενο στο πεδίο, όσο δύσκολες κι αν είναι οι συνθήκες εργασίας εκτός των «τειχών» της έδρας μιας επιχείρησης. Αυτόν ακριβώς τον ρόλο έχει και το νέο 10,1 ιντσών tablet της Samsung, το οποίο έρχεται με στρατιωτικές προδιαγραφές αντοχών, διατηρώντας παράλληλα τη δυνατότητα να δώσει μια εμπειρία υπολογιστή, αξιοποιώντας το περιβάλλον Samsung DeX. Το Samsung Galaxy Tab Active4 Pro συγκεντρώνει χαρακτηριστικά που είναι χρήσιμα να υπάρχουν σε μια ανθεκτική συσκευή.

Όταν λέμε εργασία από… οπουδήποτε, το εννοούμε!

Ξεκινάμε με το πιο προφανές πλεονέκτημα του Samsung Galaxy Tab Active4 Pro, την ανθεκτική του κατασκευή. Η συσκευή έρχεται με Corning® Gorilla® Glass 5 προστασία για την οθόνη και με πιστοποίηση IP68* για αντοχές απέναντι σε νερό και σκόνη. Συμμορφώνεται με το στρατιωτικό πρότυπο MILSTD-810H**, ώστε να αντεπεξέρχεται σε υψηλά υψόμετρα, θερμοκρασίες, κραδασμούς και υγρασία. Από τις σκληρές συνθήκες μιας οικοδομής μέχρι τον… πανζουρλισμό μιας υπαίθριας αγοράς και από το απαιτητικό περιβάλλον μιας αποθήκης μέχρι τη χρήση εντός ενός οχήματος διανομών, το Galaxy Tab Active4 Pro μπορεί να αξιοποιηθεί.

Εξίσου ανθεκτικό είναι και το συνοδευτικό S Pen, με IP68* πιστοποίηση που επιτρέπει βύθιση σε γλυκό νερό βάθους 1,5 μέτρων για έως και 30 λεπτά! Παράλληλα, αξίζει να υπογραμμίσουμε πως η οθόνη αφής αποκρίνεται ακόμα και όταν φοράτε γάντια***, χαρακτηριστικό ιδιαίτερα χρήσιμο για όσους εργάζονται σε κλάδους όπως η υγεία, η εστίαση και οι κατασκευές. Ακόμα και σε περιπτώσεις που δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το δαχτυλικό σας αποτύπωμα για ξεκλείδωμα της ταμπλέτας, η αναγνώριση προσώπου με έμφαση στη βιομετρική ασφάλεια θα σας λύσει τα χέρια!

Και ένα tip από εμάς: μην παραμελήσετε να αναθέσετε στο φυσικό «Ενεργό Πλήκτρο» κάποια λειτουργία που σας είναι χρήσιμη πολύ συχνά στην εργασία σας, καθώς με ένα απλό πάτημά του θα μπορείτε να την «πυροδοτείτε» ακόμα και με κλειδωμένη οθόνη.

Αυτονομία με μπαταρία, συνεχής λειτουργία με καλώδιο τροφοδοσίας

Με μπαταρία χωρητικότητας 7.600mAh, το  Samsung Galaxy Tab Active4 Pro είναι κατασκευασμένο για να σας συνοδεύει σε κάθε σας εργασία εκτός γραφείου, μακριά από πρίζες και φορτιστές. Ωστόσο, ως επαγγελματικό tablet, το Galaxy Tab Active4 Pro δεν βάζει όρια στη χρήση του. Υπηρετώντας το σενάριο τοποθέτησής του σε ένα display kiosk, σε ένα κατάστημα ή σε ένα όχημα μεταφορών που βρίσκεται αδιάκοπα στο πεδίο, προσφέρει την επιλογή λειτουργίας αποκλειστικά με τροφοδοσία από την πρίζα, δίχως τον κίνδυνο να καταστραφεί η μπαταρία του από την πολύωρη σύνδεση με τον φορτιστή. Η λειτουργία «Χωρίς Μπαταρία» δίνει αντιμετωπίζει το φαινόμενο της διόγκωσης και της φθοράς της μπαταρίας όταν η συσκευή βρίσκεται μονίμως συνδεδεμένη σε πηγή ρεύματος.

Συμβατότητα με DeX για το γραφείο!

Το Samsung Galaxy Tab Active4 Pro είναι ένα «all-around» εργαλείο για επαγγελματικές ανάγκες και για τον λόγο αυτό έχει την ικανότητα να «μεταμορφωθεί» σε υπολογιστή όταν βρεθεί σε περιβάλλον γραφείου. Μπορείτε να το συνδέσετε με εξωτερική οθόνη, ποντίκι και πληκτρολόγιο και να απολαύσετε το περιβάλλον χρήσης Samsung DeX. Με οκταπύρηνο επεξεργαστή, ανάλυση οθόνης 1920×1200 pixels, επιλογή για έως και 1TB αποθηκευτικού χώρου μέσω κάρτας microSD, ταχύτατη ασύρματη συνδεσιμότητα μέσω WiFi 6 και 5G (Sub-6), δυνατότητα λήψης 4Κ βίντεο, ενσωματωμένο GPS, USB 3.2 Gen 1 θύρα, NFC και Bluetooth 5.2 γενιάς, το πληρέστατο tablet της Samsung δίνει την αίσθηση ενός σύγχρονου laptop!


*Η συσκευή έχει πιστοποιήσεις IP68 και IPX5 σύμφωνα με το πρότυπο IEC 60529. Ο βαθμός αντοχής στη σκόνη ελέγχεται σε εργαστηριακές συνθήκες από τρίτους: 2 κιλά σκόνης ταλκ (μέγιστη διάμετρος 0,05 mm)/κυβικό μέτρο εμφυσήθηκαν σε δοκιμαστικό θάλαμο που στεγάζει τη συσκευή (η πίεση αέρα μέσα σε αυτή διατηρείται κάτω από τον περιβάλλοντα αέρα) για 2 ώρες. Αξιολόγηση IP6X. Η αντοχή στη σκόνη ίσως διαφέρει ανάλογα τις συνθήκες χρήσης. Η βαθμολογία αντοχής στο γλυκό νερό βασίζεται στις συνθήκες: εκτόξευση νερού από σωλήνα ακροφυσίου 6,3 mm, 12,5 L/min για 3 λεπτά (IPX5) και βύθιση σε έως και 1,5 μέτρο γλυκού νερού για έως και 30 λεπτά (IPX8). Δεν συνιστάται χρήση σε παραλία, πισίνα.

**Συμβατό με στρατιωτικά πρότυπα των ΗΠΑ, MIL-STD-810H. MIL-STD-810H: τυποποιημένη μορφή δοκιμών σχεδιασμένη από τον στρατό των ΗΠΑ για την αξιολόγηση περιορισμών της συσκευής.

***Η ευαισθησία στην αφή μπορεί να διαφέρει ανάλογα με το υλικό των γαντιών.


Κείμενο: Βαγγέλης Αλευρίτης


Διαφημιστική καταχώρηση της Samsung Electronics Ελλάς Μ.Α.Ε.