Η Canon ανακοινώνει σήμερα την επέκταση της σειράς MegaTank, με τέσσερις νέους εκτυπωτές επαναγεμιζόμενων δεξαμενών μελανιού, υψηλής ταχύτητας και ποιότητας, πού είναι ιδανικοί για οικογένειες οι οποίες θέλουν να μειώσουν το κόστος των εκτυπώσεων στο σπίτι.

Είτε είστε σπουδαστής είτε εργάζεστε ευέλικτα από το σπίτι ή εκτυπώνετε για την οικογένειά σας, οι νέοι εκτυπωτές MegaTank περιλαμβάνουν πλήθος δυνατοτήτων. Τα νέα μοντέλα είναι τα εξής: 

  • PIXMA G4470: ένας εκτυπωτής 4 σε 1 υψηλής ταχύτητας, με αυτόματο τροφοδότη εγγράφων (ADF) και Wi-Fi
  • PIXMA Σειράς G3470: ένας εκτυπωτής πολλαπλών λειτουργιών, 3 σε 1 (MFP), με Wi-Fi, διαθέσιμος σε τρία χρώματα
  • PIXMA G2470: ένας εκτυπωτής πολλαπλών λειτουργιών, 3 σε 1
  • PIXMA G1430: ένα μοντέλο εκτυπωτή

Τα βασικά χαρακτηριστικά σε όλη την γκάμα περιλαμβάνουν υψηλής απόδοσης επαναγεμιζόμενες δεξαμενές μελανιού, γρήγορες ταχύτητες εκτύπωσης, εκτυπώσεις υψηλής ποιότητας και βελτιστοποιημένο περιβάλλον εργασίας που διευκολύνει τον χειρισμό των εκτυπωτών.

Χαμηλό κόστος λειτουργίας 

Η ανανεωμένη σειρά περιλαμβάνει τέσσερις οικονομικά αποδοτικούς εκτυπωτές, ικανούς να παράγουν μεγάλους όγκους ποιοτικών εγγράφων και φωτογραφιών χωρίς να χρειάζεται αλλαγή δεξαμενών μελανιού. Με την υποστήριξη ενός συστήματος συνεχούς παροχής μελανιού, το κόστος λειτουργίας είναι βελτιωμένο σε σύγκριση με τους εκτυπωτές που βασίζονται σε φυσίγγια μελανιού. Χάρη στις δεξαμενές μελανιού υψηλής απόδοσης και τα τέσσερα μοντέλα μπορούν να παράγουν 6.000 σελίδες από μία μόνο φιάλη μαύρου μελανιού και ακόμη 27% περισσότερες σελίδες σε οικονομική λειτουργία (7.600 σελίδες). Για έγχρωμη εκτύπωση, τα νέα μοντέλα MegaTank προσφέρουν εντυπωσιακή απόδοση, καθώς μπορούν να παράγουν έως και 7.700 σελίδες από ένα σετ φιαλών έγχρωμων μελανιών (8.100 σε οικονομική λειτουργία). Είναι ιδανικά για πολυάσχολες οικογένειες οι οποίες θέλουν έναν οικονομικά αποδοτικό εκτυπωτή που παρέχει εκτυπώσεις υψηλής ποιότητας κάθε φορά που χρειάζεται. Οι εκτυπωτές χρησιμοποιούν μελάνια τόσο pigment όσο και dye, αποδίδοντας ευκρινές μαύρο κείμενο και εικόνες με έντονα χρώματα.

Παραγωγικότητα υψηλής ταχύτητας 

Και τα τέσσερα μοντέλα της σειράς επιτυγχάνουν υψηλές ταχύτητες εκτύπωσης 11,0 εικόνων ανά λεπτό (ε.α.λ.) για ασπρόμαυρη εκτύπωση και 6,0 ε.α.λ. για έγχρωμη εκτύπωση – αναβαθμισμένες συγκριτικά με τους προκατόχους τους. Η αξιοπιστία και η ταχύτητα εκτύπωσης δίνουν στους χρήστες τη δυνατότητα να αφιερώσουν τον χρόνο και την ενέργειά τους σε άλλες δημιουργικές δραστηριότητες, με τη σιγουριά ότι θα έχουν εκτυπώσεις υψηλής ποιότητας σε εντυπωσιακούς όγκους. Παράγοντας ευανάγνωστες και ευκρινείς εκτυπώσεις, οι εκτυπωτές ικανοποιούν πολλαπλές απαιτήσεις: από παραγωγικούς σπουδαστές που μπορεί να χρειαστεί να εκτυπώσουν εργασίες με πολύ κείμενο, έως εκείνους που αρέσκονται στις οικιακές χειροτεχνίες με τις οικογένειές τους. Για όσους εργάζονται από το σπίτι, ο PIXMA G4470 διαθέτει αυτόματο τροφοδότη εγγράφων (ADF) 35 φύλλων για γρήγορη σάρωση και αντιγραφή πολυσέλιδων εγγράφων, συμβάλλοντας στη βελτίωση της παραγωγικότητας.

Εύκολος χειρισμός για όλη την οικογένεια

Ο νέος σχεδιασμός των PIXMA G2470, PIXMA Σειράς G3470 και PIXMA G4470 προάγει την ευχρηστία και τη λειτουργικότητα, με πάνελ LCD για εύκολο χειρισμό και εγκατάσταση. Με την τεχνολογία μελανιού MegaTank της Canon, όλοι οι εκτυπωτές της σειράς είναι εύκολοι στη συντήρηση και τη χρήση. Ο χρόνος διακοπής λειτουργίας λόγω συντήρησης του εκτυπωτή, ελαχιστοποιείται, χάρη στην κασέτα συντήρησης πού μπορεί να αντικατασταθεί από τον χρήστη, μαζί με τις φιάλες μελανιού που δεν χρειάζονται πίεση και διαθέτουν μηχανική αναγνώριση. 

Τα μοντέλα PIXMA G4470 και PIXMA Σειράς G3470 με υποστήριξη Wi-Fi διευκολύνουν την ασύρματη σύνδεση, ενώ η συμβατότητα με Apple AirPrint και Mopria® για Android, καθώς και η εφαρμογή Canon PRINT, επιτρέπουν εκτύπωση από έξυπνες συσκευές. Επιπλέον, για όσους αναζητούν δημιουργική έμπνευση, το Creative Park της Canon δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να απελευθερώσουν τον καλλιτέχνη που κρύβεται μέσα τους, δημιουργώντας τρισδιάστατες χάρτινες χειροτεχνίες, καθώς και εξατομικευμένες κάρτες – επιπλέον, όλα τα μοντέλα υποστηρίζουν εκτύπωση σε μαγνητικό και ματ φωτογραφικό χαρτί. Το μοντέλο PIXMA Σειράς G3470 διατίθεται σε τρεις χρωματικές παραλλαγές: μαύρο, λευκό και κόκκινο.

Επίσης, σήμερα στην γκάμα MegaTank της Canon προστίθενται τα μοντέλα MAXIFY GX3040 και MAXIFY GX4040, τα οποία εμπλουτίζουν τη σειρά MAXIFY καλύπτοντας τις ανάγκες εκτύπωσης μικρών επιχειρήσεων και οικιακών γραφείων. 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ανανεωμένη σειρά MegaTank, επισκεφθείτε: https://www.canon.gr/printers/pixma-g4470/ 

https://www.canon.gr/printers/pixma-g3470-series/ 

https://www.canon.gr/printers/pixma-g2470/ 

https://www.canon.gr/printers/pixma-g1430/ 

 Βασικά χαρακτηριστικά της σειράς PIXMA MegaTank:

  • 11.00 ε.α.λ. / 6.0 ε.α.λ. – γρήγορες ταχύτητες εκτύπωσης
  • Υψηλές αποδόσεις όγκου σελίδων – μαύρο: 6.000 φύλλα (7.600 στην οικονομική λειτουργία) και χρώμα 7.700 φύλλα (8.100 στην οικονομική λειτουργία)
  • Αντικαταστάσιμη κασέτα συντήρησης
  • Φιάλες μελανιού με μηχανικά κωδικοποιημένα στόμια – τύπου ID/key
  • Συμβατότητα με μαγνητικά, ματ και φωτογραφικά υλικά εκτύπωσης
  • Εκτυπώσεις υψηλής ποιότητας
  • Χωρητικότητα 100 φύλλων

Βασικά χαρακτηριστικά PIXMA G4470: 

  • Οθόνη LCD 1,3 ιντσών για μεγαλύτερη χρηστικότητα 
  • Εκτυπωτής 4 σε 1 – εκτύπωση, αντιγραφή, σάρωση και φαξ 
  • Αυτόματος τροφοδότης εγγράφων 35 φύλλων
  • Χωρητικότητα 100 φύλλων 
  • Ασύρματη συνδεσιμότητα Wi-Fi

Βασικά χαρακτηριστικά PIXMA Σειράς G3470:

  • Εκτυπωτής 3 σε 1 – εκτύπωση, αντιγραφή και σάρωση
  • Οθόνη LCD 1,3 ιντσών για μεγαλύτερη χρηστικότητα
  • Ασύρματη συνδεσιμότητα Wi-Fi
  • Διατίθεται σε τρία χρώματα – μαύρο, λευκό και κόκκινο

Βασικά χαρακτηριστικά PIXMA G2470: 

  • Οθόνη LCD 1,2 ιντσών για μεγαλύτερη χρηστικότητα 
  • Εκτυπωτής 3 σε 1 – εκτύπωση, σάρωση και αντιγραφή 

Βασικά χαρακτηριστικά PIXMA G1430:

  • Υποστηρίζει μόνο εκτύπωση
  • Ενδείξεις LED στο πάνελ χειρισμού