Τόσο η ceramic όσο και η titanium έκδοση του ρολογιού της HUAWEI που κέρδισε τις καρδιές του ειδικού Τύπου συμμετέχουν σε μια ανεπανάληπτη προσφορά, προκειμένου να αναθεωρήσετε τον ρόλο ενός «έξυπνου» ρολογιού στην καθημερινότητά σας.

Το HUAWEI WATCH GT 3 Pro και στις δυο εκδόσεις του (ceramic και titanium edition) ξεχωρίζει για πολλούς λόγους και ένας από αυτούς είναι και η… προκλητική τιμή του την περίοδο της Black Friday. Όσο δύσκολα μπορεί να αντισταθεί κανείς στη δελεαστική έκπτωση των 100€, τόσο δύσκολα μπορεί να χαρακτηρίσει με μια μόνο φράση το τεχνολογικό αριστούργημα της HUAWEI. Θα μπορούσαμε να σταθούμε στη μοναδική καλαισθησία του design, να… εκθειάσουμε την αυτονομία της μπαταρίας, να επισημάνουμε τις smart λειτουργίες ή να υπογραμμίσουμε την πιστοποιημένη εφαρμογή Ηλεκτροκαρδιογραφήματος (ECG) που εγκαινιάστηκε πρόσφατα και στη χώρα μας, διαθέτοντας Ευρωπαϊκή πιστοποίηση, μα σε κάθε περίπτωση θα αδικούσαμε κάποια από τις πολυάριθμες αρετές της συγκεκριμένης συσκευής…

Με εμφάνιση… Artwatch!

Το HUAWEI WATCH GT 3 Pro είναι ένα πραγματικό κομψοτέχνημα που αιχμαλωτίζει τα βλέμματα σε κάθε καρπό που το φιλοξενεί. Η Titanium Edition παντρεύει τη διαχρονική πολυτέλεια της κλασικής ωρολογοποιίας με τις τάσεις του σύγχρονου design, δένοντας τα πάντα σε ένα στιβαρό σύνολο με premium υλικά κατασκευής. Η μεγάλη έγχρωμη AMOLED οθόνη αφής 1,43 ιντσών (466 x 466 pixels) δεσπόζει με την έντονη φωτεινότητά της και το απόλυτα βαθύ μαύρο της.

Το ανθεκτικό μα ταυτόχρονα ελαφρύ σώμα από τιτάνιο (μόλις 54 γρ. χωρίς το μπρασελέ) έχει γυαλιστεί με ειδικές τεχνικές, για τρισδιάστατο φινίρισμα. Την ασφάλεια του καντράν εγγυάται το αδιαπέραστο κρύσταλλο ζαφειριού ενώ η πλάτη θωρακίζεται από κεραμικό υψηλής τεχνολογίας που έχει υποστεί πάνω από 60 διαδικασίες επεξεργασίας, για να μετατραπεί από σκόνη ζιρκονίας σε ένα προϊόν με ευχάριστη για το χέρι μας υφή. Η 3D περιστρεφόμενη κορώνα προσθέτει έναν εύκολο τρόπο πλοήγησης στα μενού του HUAWEI WATCH GT 3 Pro παρέα με αρκετούς… πόντους στο αξεπέραστο σκορ της εμφάνισης της συσκευής! Μιλώντας για καλαισθησία, δεν θα μπορούσαμε να μην αποθεώσουμε την ελαφρώς μικρότερη μα αρκετά πιο… θηλυκή Ceramic έκδοση, η οποία κυκλοφορεί με χρυσή ή ασημένια στεφάνη που έχει σμιλευθεί βάσει του μοτίβου μιας αλληλουχίας 24 κυμάτων, δανεισμένης από τα κοχύλια. Πηγή της έμπνευσης των σχεδιαστών ήταν το αριστούργημα του Μποτιτσέλι, «Η Γέννηση της Αφροδίτης».

Κάνει περισσότερα από όσα ελπίζαμε για περισσότερο από όσο φανταζόμασταν!

Υπερπλήρες σε δυνατότητες τις οποίες μπορεί να σας προσφέρει αδιάκοπα για έως και 14 ημέρες στην Titanium έκδοση, το HUAWEI WATCH GT 3 Pro έχει κατασκευαστεί για όσους απεχθάνονται τους συμβιβασμούς. Το κουμπί ECG (ηλεκτροκαρδιογράφημα) επιτρέπει εποπτεία της καρδιακής δραστηριότητας με έναν άμεσο τρόπο, αξιοποιώντας μια επίστρωση ματ τιτανίου με ηλεκτρόδια υψηλής πιστότητας που μπορούν να καταγράψουν με ακρίβεια την καρδιακή λειτουργία μέσα σε 30 δευτερόλεπτα, απλά αγγίζοντάς τα. Οι υπερσύγχρονοι αισθητήρες PPG του smartwatch επιτρέπουν έλεγχο για αρτηριοσκλήρωση, παρέχοντας ταυτόχρονα προσαρμοσμένες συμβουλές στον χρήστη για την καρδιαγγειακή του υγεία. Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Η εξαιρετική ακρίβεια του ρολογιού επεκτείνεται και στις υπόλοιπες μετρήσεις υγείας και φυσικής κατάστασης, όπως θερμομέτρηση, καταγραφή παλμών, ανίχνευση ποσοστού οξυγόνου στο αίμα κ.ά. Πληρέστατο σε λειτουργίες και υποστήριξη αθλημάτων το HUAWEI WATCH GT 3 Pro αντέχει ακόμα και σε ελεύθερη κατάδυση βάθους 30 μέτρων! Ως μέλος της GT οικογένειας, άλλωστε, το smartwatch της HUAWEI διακρίνεται και για τις αθλητικές του τάσεις. Διαθέτει ενσωματωμένο σύστημα γεω-εντοπισμού GNSS Dual Band, πέντε δορυφορικών συστημάτων (GPS, Beidou, GLONASS, Galileo, QZSS) για εύρεση στίγματος σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

Τέλος, για όσους δεν έχουν υποκύψει ακόμα στη… γοητεία του ολοκληρωμένου οικοσυστήματος του κινεζικού κολοσσού οφείλουμε να αναφέρουμε πως το πανέμορφο αυτό ρολόι συνεργάζεται άψογα με οποιοδήποτε smartphone, ανεξαρτήτως κατασκευαστή και λειτουργικού.


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείς να επισκεφθείς την ιστοσελίδα της HUAWEI, καθώς και το Facebook, το Instagram και το HUAWEI Community.