Όχι ένας, αλλά δύο οι λόγοι που η πρεμιέρα της vivo στην Black Friday θα μας μείνει… αξέχαστη!

Κατά τη διάρκεια των Black Friday εκπτώσεων στο παρελθόν έχουμε συνηθίσει τους κατασκευαστές κινητών να… «ξεστοκάρουν» παλαιότερα μοντέλα σε προσφορά, αλλά η vivo έρχεται να ανατρέψει και εδώ το κατεστημένο με δυο ολοκαίνουρια μοντέλα, το vivo Y35 και το vivo Y22s (4/64) σε τιμές έκπληξη! 

Το vivo Y35, ένα ολοκαίνουργιο υπερπλήρες smartphone που μόλις κυκλοφόρησε και το δημοφιλέστατο vivo Y22sπου μετρά ελάχιστες εβδομάδες στα ράφια των καταστημάτων είναι οι επιλογές του κορυφαίου κατασκευαστή smartphone της Κίνας προκειμένου να κλέψει την παράσταση και στην ελληνική αγορά κατά τη διάρκεια της Black Friday. Η vivo δεν διστάζει να προβεί σε γενναίες εκπτώσεις στις δυο τελευταίες της κυκλοφορίες, δίνοντας νέα διάσταση στην πρεμιέρα της στην Black Friday.

Με πρωταγωνιστή το νέο vivo Y35, ο καταξιωμένος κατασκευαστής αποδεικνύει πως η Black Friday δεν αποτελεί για τη vivo έναν τρόπο για να αδειάσουν οι αποθήκες του retail από περσινά μοντέλα, αλλά μια μοναδική ευκαιρία για τους καταναλωτές να αποκτήσουν πρόσβαση σε καινοτόμα, σύγχρονα μοντέλα.

Η ανανεωμένη Y series οικογένεια, λοιπόν, μετατρέπεται αυτές τις μέρες από μια άκρως συμφέρουσα mid-range πρόταση σε μια πραγματική… «ληστεία», καθώς θα απορείτε για καιρό πως καταφέρατε να αποκτήσατε μια ποιοτικότατη συσκευή όπως το Y35 σε αυτήν την τιμή!

Αν αγαπάτε τη φωτογραφία και την έκφραση μέσα από δημιουργικές λήψεις βίντεο, αν αποζητάτε το μοντέρνο design σε κάθε συσκευή που σας περιστοιχίζει ή αν είστε ένας αμετανόητος gamer που θέλει να ρίχνετε στη «μάχη» όπου κι αν τον βγάλει η μέρα του, τα Y35 και Y22s (4/64) δεν θα σας απογοητεύσουν.

 

 vivo Y35: Γκολ από τα αποδυτήρια!

Η vivo ως επίσημος xορηγός του FIFA World Cup 2022 στο Κατάρ δείχνει έμπρακτα πως έμαθε να παίζει «μπάλα» παγκοσμίου επιπέδου, ρίχνοντας μια συσκευή στον αγώνα της Black Friday που σκοράρει πριν καλά-καλά βγει στον αγωνιστικό χώρο! Μιλάμε, βέβαια, για το vivo Y35, την πιο φρέσκια προσθήκη στην mid-range σειρά Y με προδιαγραφές που μόνο κινητό μεσαίας κατηγορίας δεν θυμίζουν! Με τριπλή ΑΙ κάμερα 50MP και ευρυγώνιο φακό μεγάλου διαφράγματος (f/1.8), αλλά και με 16MP selfie κάμερα που ξεχωρίζει για τις νυχτερινές της λήψεις θα χαροποιήσει όλους όσοι εκφράζονται δημιουργικά στα social media και όχι μόνο.

Η μπαταρία των 5.000mAh δεν λέει να τελειώσει, ενώ αντίθετα γεμίζει ταχύτατα με τη βοήθεια του 18W Fast Charge φορτιστή που θα βρείτε στη συσκευασία.

Το vivo Y35 ξεκλειδώνει με ένα σας άγγιγμα στον ένας αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος στο power button ή με ένα σας βλέμμα στην κάμερα της πρόσοψης, καθώς υποστηρίζεται αναγνώριση προσώπου μέσω της λειτουργίας «Face Wake».

Από τις υπόλοιπες τεχνικές προδιαγραφές προφανώς και ξεχωρίζουν τα 256GB αποθηκευτικού χώρου, τα οποία συνήθως αποτελούν προνόμιο των ακριβότερων συνθέσεων των flagship smartphone. Εντυπωσιακή είναι και η μνήμη RAM των 8GB, ενώ το Qualcomm Snapdragon 680 chipset των 6 νανομέτρων παρέα με την ικανότατη Adreno 610 GPU παρέχουν επιδόσεις που ξεπερνούν τις απαιτήσεις της πλειονότητας των χρηστών, ακόμα και των gamers. Για το τέλος αφήσαμε την 6.58 ιντσών οθόνη, η ανάλυση της οποίας (2408×1080 pixels) ξεπερνά κατά πολύ την Full HD, ενώ ο ρυθμός ανανέωσης αγγίζει τα 90Hz!

 

vivo Y22s (4/64): Το οικονομικό έγινε οικονομικότερο!

Στην έκδοση με 4GB RAM/64GB αποθηκευτικού χώρου, το vivo Y22s έχει δημιουργηθεί για να φέρει τεχνολογίες του σήμερα σε τιμές προσιτές για όλους. Η εξαιρετικά δελεαστική τιμή του θα σας κάνει να ξανατσεκάρετε τη λίστα των τεχνικών του προδιαγραφών με απορία, καθώς έρχεται Qualcomm Snapdragon 680 chipset 6 νανομέτρων και οκταπύρηνη CPU με ταχύτητες που αγγίζουν έως και τα 2.4GHz, ενώ οι gamers θα μείνουν πλήρως ικανοποιημένοι από την Adreno 610 GPU. Παιχνίδια αλλά και κάθε λογής περιεχόμενο μπορείτε να απολαύσετε στην 6,55 ιντσών οθόνη με ρυθμό ανανέωσης στα 90Hz, για εξαιρετικά ομαλή κίνηση. Ο αποθηκευτικός χώρος μπορεί να επεκταθεί με κάρτα microSD έως και 1TB, με αυτόνομη υποδοχή, μάλιστα, για να μην θυσιάσετε κανένα από τα δυο SIM slot. Και, φυσικά, δεν υπάρχει vivo συσκευή που να μην δίνει έμφαση στην κάμερα! Το vivo Y22s συστήνει ενσωματώνει τριπλή κύρια κάμερα AI με έναν 50MP κύριο αισθητήρα και δυο επιπρόσθετους για macro και bokeh. Κλείνουμε με την αξιέπαινη μπαταρία των 5.000mAh, η οποία συνοδεύεται από έναν 18W ταχυφορτιστή, ώστε μέσα σε μόλις 70 λεπτά να μπορεί να αγγίξει ο δείκτης το 70%.

 

Γιατί vivo και Black Friday σε πάνε στην κορυφή!


Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της vivo στο vivo.com/gr και τις σελίδες των Social Media κάνοντας follow στα παρακάτω links:

Facebook: http://www.facebook.com/vivomobilegr

Instagram: http://www.instagram.com/vivo_greece/