Θέλετε ένα foldable κινητό από το μέλλον ή ένα οικονομικό μα πληρέστατο smartphone; Μήπως αναζητάτε ένα καινούργιο tablet, ένα ζευγάρι true wireless ακουστικών ή το «έξυπνο» ρολόι που πάντα θέλατε να αποκτήσετε; Σε κάθε περίπτωση, το Samsung Black Friday  έχει εκπλήξεις για τον καθένα!

Η φράση «ένας γαλαξίας προσφορών» μπορεί να ακούγεται… κλισέ, ανταποκρίνεται όμως πλήρως στην πραγματικότητα που θα αντικρίσετε μόλις επισκεφθείτε το Samsung eShop κατά την περίοδο της φετινής Black Friday. Από τη Δευτέρα 14/11 η εβδομάδα που φιλοξενεί την Black Friday μέχρι και την επόμενη Δευτέρα 28/11 που παραδοσιακά πλέον έχουμε τη Cyber Monday το Samsung Black Friday  ανοίγει τις ψηφιακές του πύλες στο ηλεκτρονικό κατάστημα Samsung που πλημμυρίζει με ευκαιρίες που σίγουρα δεν περνάνε απαρατήρητες! Όλα τα γνωστά Galaxy smartphone, tablet και wearable της Samsung παρελαύνουν σε τιμές που δύσκολα θα σας αφήσουν ασυγκίνητους. Ενδεικτικά, ανάμεσα στις προσφορές του Samsung eShop μπορείτε να βρείτε τα παρακάτω:

Ευκαιρία για foldable!

Η τσέπη σας θα σας ευγνωμονεί, όχι μόνο γιατί το αναδιπλούμενο Samsung Galaxy Z Flip3 θα χωράει με άνεση στο εσωτερικό της, αλλά και γιατί θα το αποκτήσετε φθηνότερα, αφού συγκαταλέγεται στις προσφορές του φετινού Samsung Black Friday. Αν πάντα θέλατε να αποκτήσετε την εμβληματική αυτή συσκευή, τώρα είναι η ευκαιρία!

 

Βελτιώστε την καθημερινότητά σας με ένα νέο Samsung Galaxy κινητό

Οικονομικές προσφορές δεν σημαίνει τεχνολογικός συμβιβασμός και τα μοντέλα Samsung Galaxy S22, S22+ και S22 Ultra το αποδεικνύουν περίτρανα! Στο πλευρό τους και το αγαπημένο Samsung Galaxy S21 FE, ιδανικό κινητό για όσους θέλουν μια συσκευή που εξακολουθεί να εντυπωσιάζει με τις επιδόσεις της. Περνώντας στους… επιφανείς εκπροσώπους της μεσαίας κατηγορίας, τα Samsung Galaxy A53 5G, A52s 5G και A33 5G θα σας μυήσουν στην εποχή του 5G, δίχως να παραμελήσουν τις φωτογραφικές τους αρετές και τις εξαιρετικά ποιοτικές οθόνες που χαρακτηρίζουν τα smartphone της Samsung. Και επειδή όλοι πρέπει να έχουν πρόσβαση σε προϊόντα προηγμένης τεχνολογίας, οι προσφορές δεν σταματούν εδώ, αλλά συνεχίζονται και σε ακόμα πιο οικονομικά μοντέλα, όπως το Samsung Galaxy A13 στις 5G και 4G εκδόσεις του.

Ένα tablet που απογειώνει εργασία και ψυχαγωγία!

Τα μοντέλα της σειράς Samsung Galaxy Tab S8 διεύρυναν τον ορίζοντα των δραστηριοτήτων για τις οποίες μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε μια ταμπλέτα. Αχώριστος συνεργάτης για κάθε επαγγελματία αλλά και συναρπαστική παρέα στην καθημερινή σας ψυχαγωγία, όποιο tablet κι αν προτιμήσετε από την οικογένεια Tab S8 θα σας ανταμείψει με μια απολαυστική εμπειρία χρήσης.

Καλά ακούσατε, Galaxy Buds2 Pro σε προσφορά

Τα true wireless ακουστικά Galaxy Buds2 Pro φέρνουν στα αφτιά σας κρυστάλλινο ήχο με βαθύ μπάσο. Διαθέτουν τεχνολογία 360 Audio, Bluetooth 5.3 και LE Audio υποστήριξη και ένα εκπληκτικό σύστημα Active Noise Cancellation (ANC) με ευφυέστατο «Voice Detect» για να μπορείτε να απομονώνεστε πλήρως από κάθε θορυβώδες περιβάλλον, επικοινωνώντας ταυτόχρονα με τους γύρω σας δίχως να χρειάζεται να τα αφαιρέσετε. Τα ελαφριά ακουστικά με άνετη μα σταθερή εφαρμογή στο αφτί έρχονται σε μια θήκη που παρά το μικρό μέγεθός της επεκτείνει αισθητά την αυτονομία.

 Ώρα για smartwatch

Αν δεν έχετε βιώσει την εμπειρία χρήσης ενός πληρέστατου smartwatch, τόσο από πλευράς παρακολούθησης της φυσικής σας κατάστασης και της αθλητικής σας δραστηριότητας, όσο και από πλευράς ενημέρωσης με μια ματιά στον καρπό για όλες τις ειδοποιήσεις του κινητού σας, τότε μάλλον ήρθε η ώρα! Στις προσφορές του Samsung Black Friday εντοπίσαμε το Samsung Galaxy Watch4 Classic 46mm παρέα με την μικρότερης διαμέτρου έκδοσή του, τη Samsung Galaxy Watch4 40mm, καθώς και το ακόμα πιο πλούσιο σε τεχνικά χαρακτηριστικά Samsung Galaxy Watch5 Pro (Bluetooth).

 


Το «Samsung Black Friday Festival» με μια ματιά


Πού: Στο Samsung eShop

Πότε: Από Δευτέρα 14/11 μέχρι και τη Cyber Monday, στις 28/11

Τι: Μια τεράστια ποικιλία από δημοφιλή smartphone, tablet και wearable προϊόντα Samsung

Πώς: Εντυπωσιακά φθηνότερα και σαφώς πιο άνετα, από οπουδήποτε έχετε πρόσβαση στο internet!


Κείμενο: Βαγγέλης Αλευρίτης


Για περισσότερα: https://shop.samsung.com/gr/blackfriday

Διαφημιστική Καταχώρηση της Samsung Electronics Ελλάς M.A.E.