Η Intertech, ένας από τους μεγαλύτερους διανομείς οίκων τεχνολογίας στην Ελλάδα, και η Alcatel-Lucent Enterprise, κορυφαίος πάροχος λύσεων δικτύωσης, επικοινωνιών και cloud στον κόσμο, διοργάνωσαν πρόσφατα event αφιερωμένο στους συνεργάτες τους. 

Κεντρικό θέμα της εκδήλωσης – η οποία πραγματοποιήθηκε στο Alkionides Restaurant, στη Βάρκιζα – ήταν το “Go Future”, θέμα το οποίο αναδεικνύει ότι το μέλλον χτίζεται μέσα από τις εμπειρίες και τα μαθήματα που διδαχθήκαμε κατά το παρελθόν, αλλά και από τις φιλοδοξίες και τους στόχους που θέτουμε. Στο πλαίσιο αυτό, οι παρευρισκόμενοι συνεργάτες από όλη την Ελλάδα είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν παρουσίαση για το επιχειρηματικό περιβάλλον τα τελευταία έτη, τις τάσεις στην αγορά δικτύων και ενοποιημένων επικοινωνιών και τις τεχνολογικές εξελίξεις, καθώς και την πορεία της Alcatel-Lucent Enterprise στην ελληνική αγορά. 

Στην εκδήλωση το «παρών» έδωσαν, μεταξύ άλλων, ο κος Ιωάννης Χαλδούπης, Διευθύνων Σύμβουλος της Intertech, ο κος Andrea Scaietti, Country Business Leader Italy της Alcatel-Lucent Enterprise και ο κος Κωνσταντίνος Μάκκας, Sales Manager Greece & Cyprus της Alcatel-Lucent Enterprise. 

Ο κος Χαλδούπης, στην ομιλία του αναφέρθηκε στην πορεία της Intertech στην ελληνική αγορά και στη σημαντική αύξηση των εσόδων και της κερδοφορίας που παρουσίασε η εταιρεία, παρά τις δυσκολίες της περιόδου, καλώντας τους συνεργάτες να γνωρίσουν καλύτερα τα προϊόντα της Alcatel-Lucent Enterprise, για να μπορέσουν να τα ενσωματώσουν στα offerings τους. Παράλληλα, τόνισε ότι «Με επίκεντρο εσάς, τους συνεργάτες μας, είμαστε δίπλα σας για να σας παρέχουμε συνεχή υποστήριξη και καινοτόμες υπηρεσίες, διασφαλίζοντας με αυτό τον τρόπο την επιτυχία των πελατών μας». 

Ο κος Scaietti έκανε ειδική μνεία στην άριστη συνεργασία των δύο εταιρειών, τονίζοντας ότι απόρροια αυτού ήταν η δυναμική επανατοποθέτηση της Alcatel-Lucent Enterprise στην ελληνική αγορά. 

Ο κος Μάκκας παρουσίασε το όραμα και τη στρατηγική της Alcatel-Lucent Enterprise για τη ψηφιακή εποχή, η οποία περιλαμβάνει μεταξύ άλλων την προσφορά εξειδικευμένων λύσεων για Ολοκληρωμένα Οικοσυστήματα. Ανέδειξε τις ευκαιρίες που μπορεί να έχει το κανάλι συνεργατών από τις λύσεις και τις υπηρεσίες της εταιρείας σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία και την υποστήριξη της Intertech.