Αν το παραπάνω ερώτημα σας δελέασε και ανυπομονείτε να διαβάσετε λεπτομέρειες, δεν θα αντισταθούμε στον πειρασμό του spoiler: μιλάμε για το allaround vivo Y22s!

vivo Y22sΕπιδόσεις, κάμερα, μπαταρία, design και, φυσικά, τιμή. Αυτή είναι η πεντάδα που επηρεάζει τις αγορές της συντριπτικής πλειονότητας των καταναλωτών όχι μόνο στη χώρα μας αλλά και σε ολόκληρο τον πλανήτη. Συνήθως, η έμφαση σε μία από αυτές τις παραμέτρους λειτουργεί επιζήμια για κάποια άλλη. Για παράδειγμα, οι κορυφαίες επιδόσεις και η καλή κάμερα συμπαρασύρουν στα ύψη την τιμή ενός κινητού, ενώ μια μεγάλης χωρητικότητας μπαταρία έχει το αντίκτυπό της στο πάχος και στο βάρος μιας συσκευής. Η εξισορρόπηση αυτής της πεντάδας απαιτεί βαθιά γνώση των αναγκών των καταναλωτών και των απαντήσεων της τεχνολογίας. Και ποιος μπορεί να ανταποκριθεί καλύτερα στον δισεπίλυτο αυτό γρίφο από την κορυφαία εταιρεία τεχνολογίας της Κίνας; Η vivo, λοιπόν, ρίχνει στη «μάχη» το νέο all-around μοντέλο της, το vivo Y22s, στοχεύοντας για ακόμα μια φορά να δώσει λύσεις σε όσους αναζητούν μια προσιτή συσκευή που να μην έχει πολλά να ζηλέψει από αρκετά ακριβότερες προτάσεις. Ας δούμε αναλυτικά, όμως, πώς τοποθετείται το vivo Y22s απέναντι στις προκλήσεις που θέτουν τα κριτήρια επιλογής των επιδόσεων, της φωτογραφίας, της αυτονομίας, του σχεδιασμού και του κόστους.

1) Επιδόσεις: Ικανοποιεί ακόμα και gamers

vivo Y22sΕίναι γνωστό εδώ και δεκαετίες πως η «κάστα» των gamers έχει τις υψηλότερες τεχνολογικές απαιτήσεις όσον αφορά σε οτιδήποτε διατρέχεται από ρεύμα! Είτε είστε φανατικοί του σπορ, είτε απολαμβάνετε αραιά και που ένα mobile game, το vivo Y22s δεν πρόκειται να σας απογοητεύσει. Στο Qualcomm Snapdragon 680 chipset συναντάμε μια οκταπύρηνη CPU με ταχύτητες πυρήνων που αγγίζουν έως και τα 2.4GHz και μια GPU έτοιμη να υπηρετήσει κάθε σας «παιχνιδιάρικη» διάθεση, την Adreno 610. Η διαδικασία παραγωγής 6 νανομέτρων αποτελεί ακόμα ένα δείγμα της υψηλής τεχνογνωσίας που συνοδεύει το συγκεκριμένο chipset.Παράλληλα, 6GB RAM φροντίζουν να έχουν «ετοιμοπόλεμες» ταυτόχρονα στο προσκήνιο όσες εφαρμογές τραβάει η όρεξή σας και πιστέψτε μας, στα 128GB αποθηκευτικού χώρου εγκαταστήσαμε πολλές. Για τους ακόμα πιο… αχόρταγους, υπάρχει η δυνατότητα επέκτασης με κάρτα microSD έως και 1TB, με αυτόνομη υποδοχή για να μην θυσιαστεί η dual-SIM λειτουργικότητα. Όλα τα παραπάνω τελούν υπό τη μαεστρική καθοδήγηση λογισμικού όπως το Multi-Turbo 5.5 και Ultra Game Mode, ώστε ανά πάσα στιγμή να απολαμβάνετε το μέγιστο δυνατό των… πλούσιων χαρισμάτων του vivo Y22s. Τα παιχνίδια και οι εφαρμογές, όμως, χρειάζονται και μια αξιόλογη οθόνη που αναδεικνύει τις δυνατότητές τους. Η 6,55 ιντσών οθόνη του νέου smartphone της vivo έρχεται με ρυθμό ανανέωσης 90Hz, για εξαιρετικά ρευστά animations.

2) Κάμερα: 50MP με… νοημοσύνη!

Κάποτε, και μόνο στο άκουσμα ενός αισθητήρα 50MP το πορτοφόλι μας άρχιζε να… τρέμει από ανασφάλεια! Πλέον, το vivo Y22s συστήνει στη μεσαία κατηγορία μια αξιόλογη τριπλή κύρια κάμερα AI με έναν 50MP κύριο αισθητήρα και δυο επιπρόσθετους βοηθητικούς αισθητήρες, έναν για macro φωτογραφία από ελάχιστη απόσταση και έναν για να εντοπίζει το βάθος και να μας δίνει επαγγελματικά bokeh στα πορτρέτα. Μαζί με τη selfie-cam, όλες οι κάμερες αξιοποιούν ένα πάρα πολύ εύχρηστο και γεμάτο δυνατότητες λογισμικό που με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης και των πολλαπλών διαθέσιμων τεχνοτροπιών και εργαλείων, μετατρέπουν τις λήψεις σας σε… viral αριστουργήματα μέσα σε χρόνο μηδέν!

3) Μπαταρία: Αυτονομία με υπογραφή 5.000mAh

Κανείς δεν θέλει μια συσκευή γεμάτη δυνατότητες που να είναι δεμένη με «λουρί» γύρω από τον φορτιστή της στην καρδιά μιας δραστήριας μέρας. Αν η ακτίνα δράσης σας είναι μεγαλύτερη από το μήκος του καλωδίου φόρτισης, τότε θα εκτιμήσετε ιδιαιτέρως τα 5.000mAh της χωρητικότητας της μπαταρίας του vivo Y22s, καθώς προσφέρουν την αυτονομία που χρειάζεστε για να απολαύσετε τη συσκευή σας μακριά από πρίζες. Ενδεικτικά, μια πλήρης φόρτιση είναι αρκετή για να σας προσφέρει πάνω από 14 ώρες HD video streaming. Κόντρα στη μόδα της εποχής που θέλει τους φορτιστές να μην συμπεριλαμβάνονται στη συσκευασία, στο πακέτο του vivo Y22s θα βρείτε έναν 18W ταχυφορτιστή, ώστε να μη χρειάζεται να προβείτε σε επιπλέον έξοδα. Με τη βοήθειά του, 70 λεπτά αρκούν για να γεμίσει στο 70% η μπαταρία του πολυτάλαντου smartphone.

4) Design: Συσκευή που δεν περνά απαρατήρητη

Το vivo Y22s έρχεται σε δύο επιλογές χρωμάτων, τις Starlite Blue και Summer Cyan. Καμία από τις δύο δεν περνά απαρατήρητη, με την πρώτη να ακολουθεί μια πιο minimal προσέγγιση και τη δεύτερη να επενδύει στο ξεχωριστό σχέδιο της πλάτης, με γοητευτικούς ιριδισμούς που κεντρίζουν το ενδιαφέρον. Μη σας παρασύρει ωστόσο ο κομψός σχεδιασμός και η ελαφριά αίσθηση στο χέρι, το σασί του κινητού είναι αρκετά ανθεκτικό, ενώ έρχεται και με IP5X/IPX4 πιστοποιήσεις για αντοχές σε σκόνη και πιτσιλιές νερού.

5) Τιμή: Κι όμως ανήκει στη μεσαία κατηγορία!

Για το τέλος αφήσαμε κάτι που για τους περισσότερους δεν είναι το κερασάκι, αλλά η ίδια η τούρτα! Ο λόγος γίνεται για το κόστος, αλλά σε αυτήν την περίπτωση, σε αντίθεση με την αρχή του κειμένου μας, θα αποφύγουμε τα spoiler. Σας προτρέπουμε, ωστόσο, να αναζητήσετε το vivo Υ22s στα καταστήματα και να διαπιστώσετε μόνοι σας το μοναδικό… ταλέντο που έχει η vivo να μας χαρίζει πληρέστατες συσκευές με προηγμένα τεχνολογικά χαρακτηριστικά σε τιμές χαμηλότερες από κάθε προσδοκία!

 


Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της vivo στο vivo.com/gr και τις σελίδες των Social Media κάνοντας follow στα παρακάτω links:

Facebook: http://www.facebook.com/vivomobilegr

Instagram: http://www.instagram.com/vivo_greece/